Discover and read the best of Twitter Threads about #repúblicacatalana

Most recents (19)

Fil. Ahir vaig anar a dormir amb la mosca a la orella i m'he aixecat emprenyat.
Portem dos anys esperant la #SentènciaFarsa amb el fre de na posat per no fer res que perjudiqués als empresonats i demanant #LlibertatPresosPoliticsIExiliats a tot hora i arreu. No ha servit de res.
Ho hem respectat tots per no perjudicar ningú, però amb #SpainIsAFascistState les condemnes de 9 a 13 anys han estat duríssimes igualment. Hem apel·lat a la #Unitat i els partits se l'han passat pel folre. Hem demanat que no pactessin amb el #155 i han passat de nosaltres.
Molts hem anat acumulant ràbia des de l'#1Oct. Evidentment contra la #Repressió de l'estat espanyol: política, judicial, mediàtica, etc. Però també contra moltes decisions covardes dels nostres en moments clau: #10Oct i #27Oct amb la #Independència no efectiva.
Read 17 tweets
A aquestes alçades tothom té clar que sols el poble salva al poble, oi? El @ConsellxRep és la nostra millor arma però sense la nostra força poc podran fer. FIL⬇️
És per això que ens hem organitzat sota el paraigües de @fem_consell, un grup de voluntaris autoritzats pel Consell que tant per terra, mar i aire tenim un únic objectiu: Consolidar la #RepúblicaCatalana

Però exactament què és Fem Consell? I qui en forma part?
Deixeu-nos fer un símil:

@fem_consell, el gran vaixell on s’han embarcat totes les iniciatives que treballen de forma altruista pel Consell per la República: @Birresrepublica, @fem_accio, Paradetes, @BcnConsell, @FemConsellXarxa, Oradors i Coordinació. Us les expliquem:
Read 16 tweets
.@Birresrepublica amb en @jcanadellb i en @Bernat_Deltell a #Sentmenat

3 Projectes estratègics x connectar amb la #RepúblicaCatalana

👉🏼 consumestrategic.cat > ciutadans

👉🏼 tuvotestucomptes.cat > sindicats i cambres

👉🏼 consell.republicat.cat > cens

#FemRepública SiR!
Molt positiva la xerrada d'en @jcanadellb i @Bernat_Deltell a #Sentmenat
Voldria resumir les idees principals segons el meu parer, seran clau per seguir endavant:
1. Perspectiva: analitzem on estem amb una visió global. Anem bé. No deixar de banda els detalls (Merkel).
👇🏽
2. Realisme: no tot s'ha fet bé, però avancem, a la catalana. El 27O es va fer una DUI, no anul·lada! Es clau conservar el govern independentista. No ens la juguem.
3. Pressió als partits: aptitud desconcertant, per això no hem de deixar de fer pressió cap a endavant. UNITAT!!
👇🏽
Read 6 tweets
Fem #RepúblicaDigital #eRepública i anem desconnectant d’IsPain. La #RepúblicaCatalana l’hem d’anar fent poc a poc i entre totes i tots. Connectem-nos al futur, que cada cop és més a prop. Sabeu com ho podeu fer?
#EmpadronatAlConsell
#EmpadronatAlaRepública

[Obrim fil 👇🏻]
Demà és divendres. Què vol dir això? Doncs, entre moltes altres coses, que els incansables voluntaris de @catrepdigital i @UnitsxC s’hi posen de debó. Entre setmana hi ha hagut #paradetes a Girona i Esparreguera, però, al loro, que els caps de setmana s’anima i cada cop n’hi ha +
SPOILER del que ja tenim confirmat a dia d’avui:

25/01 Llavaneres
26/01 Llavaneres
26/01 l'Espluga de Francolí
26/01 Navàs
26/01 Gironella
26/01 Girona
26/01 Sant Sadurní d’Anoia
27/01 La Llacuna
27/01 Amer
27/01 Sant Pere de Torelló
27/01 Navarcles
30/01 Banyoles
Read 7 tweets
De @jcanadellb del @CCatalaNegocis
21/1/19

Hola @GFVara y @pablocasado_
Vuestro 155 es el reflejo de vuestra frustración, impotencia e incapacidad. Mirad que es hoy Catalunya
1.-Líder MUNDIAL en organización de congresos
google.es/amp/s/amp.elpe…
Vuestro 155 es el reflejo de vuestra frustración, impotencia e incapacidad. Mirad que es hoy Catalunya
2.-2° destinación turística en UE
google.es/amp/s/www.elna…
Vuestro 155 es el reflejo de vuestra frustración, impotencia e incapacidad. Mirad que es hoy Catalunya
3.-Líder de cruceros en Europa
bcncl.es/el-puerto-de-b…
Read 11 tweets
La #RepúblicaDigital o #eRepública pot ser MOLT potent i esdevenir la llavor i estructura d’Estat clau de la #RepúblicaCatalana a curt-mig plaç o pot quedar en res. Sabeu de qui depèn???

[Obrim fil 👇🏻]
Del Biel, de la Trini, del Pol, de la Núria, del David, de la Paquita, del Lluís, de la Yasmina, del Roger, de la Mari Carmen, del Pere, de la Júlia, del Jose Maria, de l’Asunción, del Rubèn, de la Fàtima, del Joel, de l’Eli, del Moha, de l’Adriana, del Pablo, de la Vicky, ...
Correcte, del POBLE! Depèn de tots i cadascun de nosaltres, dels nostres amics, de les nostres famílies, dels veïns, de les associacions, de les cooperatives, de les entitats, de les empreses, i en última instància, dels partits polítics.
Read 8 tweets
Sabeu què tenen en comú les Primàries @PrimariesCat, la Crida @CridaNacional i el Consell @CatalanCouncil? Tots 3 aposten clarament per la #RepúblicaDigital #eRepública i l’empoderament ciutadà #elpoderdelpoble. I les diferències les teniu clares o no?

Obrim fil 👇🏻
PRIMÀRIES: És una plataforma política que té com a objectiu presentar-se a les eleccions amb candidats que treballin per la independència escollits amb un procés de participació obert a tothom. Els líders del projecte sortiran del procés de primàries de cada municipi.
LA CRIDA: És un partit polític transversal que té com a únic objectiu implementar la #RepúblicaCatalana des de les institucions catalanes actuals. Els principals líders són @KRLS @QuimTorraiPla i @jordialapreso.
Read 6 tweets
Comencem l'any compartint algunes dades que ens van arribar ahir des del @CatalanCouncil en referència al #registreciutadà. Fem un tast del que aviat faran públic i aprofitem per recordar que el que estem fent va més enllà d'independència: Estem construïnt un nou MODEL d'Estat!
Tal i com va dir el president legítim @KRLS no fa massa, la #RepúblicaCatalana no té fronteres. Qualsevol que en vulgui formar part pot fer-ho, sempre que comparteixi els valors que es proposen en quant a tolerància, drets humans, no violència, etc.
Doncs bé, les dades d'inscrits a data 31/12/2018 confirmen que la #RepúblicaCatalana no només interessa als catalans. Hi ha moltíssima gent que en vol ser partícep i vol formar part d'un projecte que significa reinventar el model d'Estat per molts motius: L'empoderament ciutadà,
Read 11 tweets
En poc més d’un mes hem ajudat a 1.000 republicans a inscriure’s al Consell De La República! I tu, perquè no ho has fet?

Volem saber què passa pel cap dels independentistes que encara no s’han inscrit al #registreciutadà que servirà per començar a construir la #RepúblicaCatalana
Som aquí per resoldre els dubtes que calguin! Digueu-nos per quin(s) motiu(s) no us heu inscrit al @catalan_gov @CatalanCouncil i mirarem d’ajudar-vos!
Una de les persones que més i millor explica el potencial i la importància del Consell és @jcanadellb. Podeu veure la seva intervenció sobre el Consell de la República i la República Digital a la xerrada de Vilafranca del 13 de Desembre:

Read 3 tweets
Un breu balanç sobre la #RepúblicaCatalana. Estem molt millor que fa 6 mesos, un any o 5 anys perquè:
1.Ens mantenim ferms i combatius
2.Ens han vexat, humiliat, aplicat el #155 , empresonat o obligat a exiliar el nostres representants polítics, socials, rapers, activistes...
3.Hem internacionalitzat el fet català, Catalunya com a nació que vol ser Estat
4.Espanya demostra cada dia més el seu viratge cap a la dreta, intolerància i manca de #Llibertat
5.El judici als #PresosPolitics està demostran-se com a una venjança de l'#1oct
6.Tenim un excelent equip d'advocats que estan posant en evidència la #InJustíciaEspanyola
7. La lliure circulació dels #ExiliatsPolítics a nivell internacional i les sentències a favor en diferents països europeus
8.Les adhesions d'advocats, juristes, polítics, premis Nobel,...
Read 14 tweets
Des de República Catalana Digital us volem desitjar que passeu unes bones festes gaudint de la vostra gent i que el 2019 sigui un any ple d’avenços significatius cap a la #RepúblicaCatalana!

I com ho fem??? Molt senzill: Empoderant al Consell de la República

[Obrim fil 👇🏻]
Davant de la situació político-social que estem patint fa anys, que podem resumir dient que tenim l’Estat que suposadament hauria de vetllat pel nostre benestar treballant per justament el contrari,
amb unes institucions centralitzades que sistemàticament prenen decisions que ens perjudiquen, unes institucions Catalanes intervingudes que poc poden fer,
Read 18 tweets
La independència és inevitable

Mexplico:

👇
1. El trencament entre la ciutadania catalana i l'espanyola és irreversible, i cada dia que passa hi ha més gent que veu la necessitat de sortir del marc mental anterior.
2. Davant d'això un referèndum vinculant amb una pregunta binària i amb el 50% dels votants (exemple Escòcia, Quebec o d'altres) guanyaria de forma clara el sí (tret que fessin trampes amb els censos, padrons, etc., cosa probable)
Read 15 tweets
Desde el col·lectiu ComuniCATs.cat
defensem des del principi la #NoViolència
en la lluita per la #RepúblicaCatalana

Instem a tota la ciutadania Catalana a
formar-se en la #ResistènciaCivilNoViolenta
Les seves tècniques ens ajuden a afrontar
el moment que vivim
Al nostre web ComuniCATs.cat trobareu una categoria
dedicada a la #ResistènciaCivilNoViolenta

👉ja.cat/eWTTF

Una estratègia defensada per professionals reconeguts arreu de mon
Amb resultats comprobats a moltes lluites per la democràcia
Una #ViaCatalana Real
De la dictadura a la democràcia
Un marc conceptual per a l’alliberament
#GeneSharp

👉ja.cat/wklNI

#Catalonia
#ContundènciaNoÉsViolència

👉
Read 14 tweets
La força indubtable de la mobilització popular no ens servirà per la #República si no ens organitzem. I això no ho farà el govern vistos els missatges i reaccions a la #Diada2018
Presó, exili o violència feixista no han fet fer cap pas enrere a moltíssima gent. Cal unes institucions altre cop en sintonia amb el carrer #RepúblicaCatalana
El missatge ahir era clar: independència. El líder és la gent mobilitzada, organitzada i alçada. No espereu gran cosa de ningú més.
Read 3 tweets
Hola @latinosxRep !
Nos tenéis a vuestro lado
Estáis haciendo un trabajo enorme, os damos las gracias y os animamos a seguir !!
En este hilo os dejamos nuestros últimos artículos para quien necesite argumentos Reales.
Molta Força Companys !!
Salut i #RepúblicaCatalana !
CATALUÑA – DERECHO A LA AUTODETERMINACIÓN
comunicats.cat/cataluna-derec…
"En este artículo queremos exponer los argumentos favorables a que podemos acogernos como pueblo para ejercer este derecho universal y democrático. Definimos y mostramos cuáles pueden ser los argumentos a debatir."
Read 21 tweets
Thread by @comuni_cats: "Catalonia - Right to self-determination.
All peoples have the right to self-determination. comunicats.cat/catalunya-dret… translation into English in this [THREAD]
#RepublicOfCatalonia #SelfDeterminationCatalonia #RepúblicaCatalana
threadreaderapp.com/thread/1021448…
#RepublicOfCatalonia #SelfDeterminationCatalonia #RepúblicaCatalana
La unitat d’Espanya és permanentment indivisible i indissoluble?
24 països s’han independitzat del Regne de Castella/Regne d’Espanya al llarg dels últims cinc segles
comunicats.cat/catalunya-dret…
#RepublicOfCatalonia #SelfDeterminationCatalonia #RepúblicaCatalana
Òbviament Espanya no va reconèixer mai el dret a l’autodeterminació de cap d’aquests països i mai va acceptar un exercici d’autodeterminació ordenat i pacífic.
comunicats.cat/catalunya-dret…
Read 22 tweets
Ei familiaaaa!!!
Com anem? Calentetes totes oi?
I no es per la calor, a que no?
Ja... ja... ja se que totes esteu emprenyades amb palau. Però calma, que ara explicaré, al meu mode estrany de veure les coses, que es el que esta passant. (Sense "jugada mestra") [Obro Fil]
Hi va haver un moment, davant l'injust empresonament dels líders independentistes, polítics i socials, que el Deep State en forma de clavegueres d'Estat de nivell I espanyoles van intentar un pacte amb certes faccions dels partits indepes. No son tontos del tot, però van fallar
en el diagnòstic preelectoral. I al final, la van cagar.
D'una banda tenim a Merkel, que indirectament va moure els fils (els que podia perquè no les tenia totes) per 1-Parar la violència i brutalitat policial. 2-Aplicar un 155 mes light del que al PP li agradava i 3-Arribar a
Read 25 tweets
Catalanes, no, NO ESTAMOS SOLOS, la que está cada vez más sola y cuestionada en el mundo es España y su política represiva. He recopilado todas las criticas al estado español y apoyo a Cataluña en todo el mundo… abstenerse de leerlo fachas a caballo
Hilo muy largo 👇👇✌️✌️
ONU
El Comité de Derechos Humanos de la ONU admite la demanda de Puigdemont por "vulneración" de sus derechos políticos
europapress.es/catalunya/noti…
ONU
El redactor de discursos del secretario gen de la ONU Ban Ki Moon, sobre @KRLS "Si un líder político puede ser arrestado en cualquier lugar de Europa por razones que parecen ser esencialmente políticas, este es un desarrollo profundamente preocupante."
Read 42 tweets
A veure, sense afany de fer el tribuneru... se'm plantegen uns dubtes que exposo al món sobre la #RepublicaCatalana:
Per què segueien onejant les banderes espanyoles als edificis de la Generalitat?
Per què no hi va haver una proclamació de la independència com ha de ser: Des d'un balcó (o per la tele3 o per twitter o...)
Read 9 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!