Discover and read the best of Twitter Threads about #republicadigital

Most recents (10)

A aquestes alçades tothom té clar que sols el poble salva al poble, oi? El @ConsellxRep és la nostra millor arma però sense la nostra força poc podran fer. FIL⬇️
És per això que ens hem organitzat sota el paraigües de @fem_consell, un grup de voluntaris autoritzats pel Consell que tant per terra, mar i aire tenim un únic objectiu: Consolidar la #RepúblicaCatalana

Però exactament què és Fem Consell? I qui en forma part?
Deixeu-nos fer un símil:

@fem_consell, el gran vaixell on s’han embarcat totes les iniciatives que treballen de forma altruista pel Consell per la República: @Birresrepublica, @fem_accio, Paradetes, @BcnConsell, @FemConsellXarxa, Oradors i Coordinació. Us les expliquem:
Read 16 tweets
01. Hi ha una cosa que està clara, però si nosaltres estem pujant una muntanya costeruda, Espanya l'està baixant sense frens en caiguda lliure.
02. Fixem-nos en situacions recents que s'estan donant, que sostenen aquesta tesi:
03. Per començar, el manifest dels 41 senadors francesos. Fins i tot El País ho reconeix com un fet sense precedents.
Ñ va haver de gastar cartutxos diplomàtics (aquests s'esgoten, recordem-ho) perquè el govern de Macron es posicionés.

El mal ja està fet.
Read 11 tweets
Fem #RepúblicaDigital #eRepública i anem desconnectant d’IsPain. La #RepúblicaCatalana l’hem d’anar fent poc a poc i entre totes i tots. Connectem-nos al futur, que cada cop és més a prop. Sabeu com ho podeu fer?
#EmpadronatAlConsell
#EmpadronatAlaRepública

[Obrim fil 👇🏻]
Demà és divendres. Què vol dir això? Doncs, entre moltes altres coses, que els incansables voluntaris de @catrepdigital i @UnitsxC s’hi posen de debó. Entre setmana hi ha hagut #paradetes a Girona i Esparreguera, però, al loro, que els caps de setmana s’anima i cada cop n’hi ha +
SPOILER del que ja tenim confirmat a dia d’avui:

25/01 Llavaneres
26/01 Llavaneres
26/01 l'Espluga de Francolí
26/01 Navàs
26/01 Gironella
26/01 Girona
26/01 Sant Sadurní d’Anoia
27/01 La Llacuna
27/01 Amer
27/01 Sant Pere de Torelló
27/01 Navarcles
30/01 Banyoles
Read 7 tweets
La #RepúblicaDigital o #eRepública pot ser MOLT potent i esdevenir la llavor i estructura d’Estat clau de la #RepúblicaCatalana a curt-mig plaç o pot quedar en res. Sabeu de qui depèn???

[Obrim fil 👇🏻]
Del Biel, de la Trini, del Pol, de la Núria, del David, de la Paquita, del Lluís, de la Yasmina, del Roger, de la Mari Carmen, del Pere, de la Júlia, del Jose Maria, de l’Asunción, del Rubèn, de la Fàtima, del Joel, de l’Eli, del Moha, de l’Adriana, del Pablo, de la Vicky, ...
Correcte, del POBLE! Depèn de tots i cadascun de nosaltres, dels nostres amics, de les nostres famílies, dels veïns, de les associacions, de les cooperatives, de les entitats, de les empreses, i en última instància, dels partits polítics.
Read 8 tweets
Fa dies que parlem molt del Consell per la República @CatalanCouncil @catalan_gov i no gaire de la #RepúblicaDigital o #eRepública, oi? A aquestes alçades tothom hauria de tenir clar que la principal arma del Consell és precisament la República Digital!!

Obrim fil 👇🏻
Com creieu sino que el Consell establirà un nou sistema de governança 2.0 pels catalans? Res d’eleccions cada 4 anys, passarem a un sistema de votació continuada, periòdica, molt més propera a propostes de la gent i que realment empoderi els ciutadans i els faci partíceps.
És evident que no volem construir una Espanya petita ni volem clonar el model d’Estat Espanyol... només faltaria! El que volem és fer un nou país, més modern, més avançat, més integrador, més democràtic, més adaptat als nous temps. Potser també una mica més digital, no?
Read 9 tweets
Sabeu què tenen en comú les Primàries @PrimariesCat, la Crida @CridaNacional i el Consell @CatalanCouncil? Tots 3 aposten clarament per la #RepúblicaDigital #eRepública i l’empoderament ciutadà #elpoderdelpoble. I les diferències les teniu clares o no?

Obrim fil 👇🏻
PRIMÀRIES: És una plataforma política que té com a objectiu presentar-se a les eleccions amb candidats que treballin per la independència escollits amb un procés de participació obert a tothom. Els líders del projecte sortiran del procés de primàries de cada municipi.
LA CRIDA: És un partit polític transversal que té com a únic objectiu implementar la #RepúblicaCatalana des de les institucions catalanes actuals. Els principals líders són @KRLS @QuimTorraiPla i @jordialapreso.
Read 6 tweets
Quina foto avui, eh? El president del @govern @QuimTorraiPla amb el president del @CatalanCouncil @KRLS alineant estratègia! Us imagineu què podrien fer si fem que la #RepúblicaDigital avanci? A banda de #Solsona, teniu 5 llocs més on fer-ho, un per cada línia d’actuació del CxR
1) #Barcelona: República Digital, la pedra angular d’un nou model d’Estat!
2) #Girona: Ofensiva jurídica internacional, la clau per alliberar als presos i el retorn dels exiliats!
Read 6 tweets
Comencem l'any compartint algunes dades que ens van arribar ahir des del @CatalanCouncil en referència al #registreciutadà. Fem un tast del que aviat faran públic i aprofitem per recordar que el que estem fent va més enllà d'independència: Estem construïnt un nou MODEL d'Estat!
Tal i com va dir el president legítim @KRLS no fa massa, la #RepúblicaCatalana no té fronteres. Qualsevol que en vulgui formar part pot fer-ho, sempre que comparteixi els valors que es proposen en quant a tolerància, drets humans, no violència, etc.
Doncs bé, les dades d'inscrits a data 31/12/2018 confirmen que la #RepúblicaCatalana no només interessa als catalans. Hi ha moltíssima gent que en vol ser partícep i vol formar part d'un projecte que significa reinventar el model d'Estat per molts motius: L'empoderament ciutadà,
Read 11 tweets
Si voleu saber més sobre les possibilitats de la #RepúblicaDigital #eRepública i el potencial del Consell de la República @CatalanCouncil @catalan_gov només heu de revisar la xerrada que va organitzar @Birresrepublica fa uns dies amb @saribes @jcanadellb i alguns voluntaris!
Aquí teniu la primera part, on els voluntaris feien 5 cèntims sobre les possibilitats de la #RepúblicaDigital, @saribes posava el toc emotiu parlant de la pedagogia a l’estranger i @jcanadellb feia una masterclass sobre el Consell i el seu potencial:

pscp.tv/w/buK3eDFlUkt4…
I aquí teniu la segona part, on es va fer una connexió amb Waterloo i els tècnics del @CatalanCouncil @catalan_gov ens van explicar algunes coses interessants sobre el #registreciutadà i l’app que ben aviat serà l’eina per avançar en clau republicana:

Read 3 tweets
BENVINGUTS A #RepublicaGradual
Molts imaginàveu una implantació dela Republica ràpida, controlant el territori, actuant d cop com Estat. Xo amb una part dels indepes no disposats a anar a presó, perdre part del patrimoni, o posar la vida en risc, ha calgut canviar estratègia FIL
1. Sense unitat dels 3 partits era difícil aguantar el Puigdemont o Puigdemont...anar a eleccions d nou, podia reforçar 2 partits xò hauria calgut els 3 igualment x seguir endavant. Seríem allà mateix. X tant calia una solució acceptable pels 3 partits. Serà la #RepublicaGradual
2. Q vol dir la #RepublicaGradual?
Imagineu q a Catalunya hi ha un govern de manteniment de la Generalitat x mantenir les estructures d’Estat q ja tenim i son imprescindibles (mossos, mitjans comunicació, hisenda, etc). Cal salvaguardar això x fer exectiva la Republica no badem!
Read 10 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!