Discover and read the best of Twitter Threads about #ridcreeps

Most recents (3)

KISAH SATU MALAM
-------------------------------------
Salam malam Jumaat warga Twitter dan peminat #threadseram sekalian. Hari ini aku nak kongsikan satu lagi kisah berdasarkan pengalaman benar dari seorang rakan FB aku. Selamat membaca.😉

#threadpuaka #ridcreeps
Siapa sini tahu tentang misteri bunga kemboja? Alaaa...bunga yang selalu orang tanam kat kubur tu. Bunga ini selalu dikaitkan dengan langsuir. Kalau ada terbau bunga ni waktu malam, cepat-cepatlah beredar. Dan bunga ini juga berkait dengan kisah yang bakal aku ceritakan ini.
Tahun 2007
Steven Corner, Pandan Indah

Sepertiga malam berlalu, aku dan 5 orang kawanku (Jelly, Teddy, Suresh, Izza dan Boy) masih rancak berlepak di restoran itu. Suasana di situ masih hingar dan bingit. Begitu juga kami. Biasalah. Hidup bujang, kan? Darah muda lagi.
Read 67 tweets
Okay lah. Since ramai yang mintak aku buat thread tentang gangguan2 yang aku pernah lalui selama aku hidup ni, maka aku rajinkan jari jemari aku yang mulus ni utk type cerita ni.

Thread ni PANJANG tau. Jgn bosan pulak!

#GangguanBendaHalus #Ridcreeps @httpsRid
Sebelum tu nak bgtau. I have a small child so kalau thread ni terstop utk berjam2, maafkan aku. Baby baru nak masuk 2 bulan so you know lah berapa lama je boleh pgg hp ni hehe. Okay so let's begin..
Bila dah besar ni baru aku sedar. Semua ni bermula dari aku kecik lagi. Masa tu arwah ayah aku kena transfer to Langkawi. Semua jd dari sini lah. Aku beza umur dgn kakak sulung is 10years. Kakak kedua 7 tahun. So masa tu umur aku baru je 8 tahun.
Read 79 tweets
ni thread kisah yg berlaku dekat kawan aku, kisah benar and video pun ada. #ridcreeps #threadseram
ni kisah daripada kawan aku ain (bukan nama sebenar), ok kisah ni jadi dekat Rawang, satu family dia duduk satu malam dekat satu homestay ni
ain pi Rawang sebab nak kenduri so diorang pi awal drpada family lain, ain kata bila dia sampai ja dekat Homestay tu dia dah rasa lain
Read 18 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!