Discover and read the best of Twitter Threads about #saksa

Most recents (3)

Tässä ketjussa aikajärjestyksessä perussuomalaisten virallisia esityksiä viimeisen vuoden ajalta sähkönhintaan ja energiakriisiin liittyen.

#energiakriisi #sähkönhinta #ilmastopolitiikka #Venäjä #Saksa #energianhinta #perussuomalaiset #sinivalkoinensiirtymä #päästökauppa

1/
Syyskuu 2021 – Perussuomalaiset varoittaa lähestyvästä energiakriisistä. Vaatimuksia ilmastopolitiikan maltillistamisesta ja kustannusten alentamisesta. Verotuksen alentamisen vaatimus.

2/
Lokakuu 2021 – Suomen hiilineutraalisuustavoite siirrettävä vuoteen 2050 kustannusten kasvun ja kilpailukyvyn heikentymisen vuoksi.

Useita vaatimuksia liian ”kunnianhimoisia” ilmastotoimia vastaan niin kansallisella kuin EU-tasolla koko syksyn ajan ja siitä eteenpäin.

3/
Read 14 tweets
Perheen matka maata pitkin Pariisiin oli menestys. Laivamatka Travemündeen oli upea, ja junailu sujui hyvin Deutsche Bahnin pienistä ongelmista huolimatta. Ketju. #maatapitkin #reili #matkustus
Saksassa on voimassa etu, jolla saa matkustaa kaikessa paikallisliikenteessä 9 €/kk, myös kaupunkien metroissa yms. Oli kätevää! Junat tosin erittäin täynnä. #junamatka #Saksa #DeutscheBahn
Matkalla Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa nähtiin paljon, myös pieniä paikkoja joihin ei muuten olisi ikinä tullut mentyä. Suosikkeja Travemünde hiekkarantoineen, rento Bryssel, kaunis Gent ja vanha Rouen. Pariisia unohtamatta!
Read 7 tweets
Pari pointtia #Biden / #Putin tapaamiseen #turpo näkökulmasta.
1. Se, että #Venäjä saa tämän statuksen ”puhua suurvaltana” on #Putin’ille kädenojennus sisä- ja ulkopolitiikan näkökulmasta.
2. Ulospäin, Putinin #strongman politiikka on yleisölle tuottanut tuloksia. Samalla.. 1/3
3. Samalla on selkeää, että liennytyksen aika on nyt. #Saksa haluaa rauhaa rajalle, samoin muut #NATO-maat. Juuri nyt kun energian hinta on korkea, talveksi halutaan rauhoittaa tilannetta.
4. On selvää myös, että #Kiina on #Venäjä’n & Yhdysvaltojen yhteinen haastaja.Lopuksi 2/3
Lopuksi.
4. Venäjän argumentti on pitkin matkaa ollut se, että #NATO on rikkonut yhteisymmärrystä siitä, ettei liitto laajenisi itään. Uudet maat eivät kysyneet eivätkä kysy Venäjältä lupaa! Tästä argumentista Bidenin on #turpo pidettävä kiinni. #turpo yle.fi/uutiset/3-1221…
Read 3 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!