Discover and read the best of Twitter Threads about #salaliittoteoria

Most recents (2)

Toinen ti 15.9.2020 KETJU @MolariJuha'n oikeudenkäynnin toisesta #pääkäsittely -päivästä kuvan alla.

#JessikkaAro ja #SaaraJantunen kokevat, että heitä on #loukattu. Image
11. blogi: "Saivatko @SuomenKuvalehti ja Aurora Rämö Jessikka Aron suutahtamaan?"#MVlehti:n juttu, jossa kerrotaan Aron hermostuneet, kun SK:n toimittaja kysyy, keitä nämä Suomessa vaikuttavat #PutininTrollit ovat?Aro sanoo @johanbek'in ja @janus_putkonen:n saavan rahaa Venäjältä
AA Koskenniemi sanoo, että MV:n juttua on lukenut 48 000 kertaa. Molari korjaa, että lukema on klikkauksia, ei lukukertoja. Koskenniemi myöntää lukeman klikkauksiksi.
Read 23 tweets
Pieni Iran-USA-ketju. Maan johto ei pystynyt salaamaan kenraali Suleimanin liikkeitä Bagdadissa, vaikka se tiesi "Suuren Saatanan" olevan kostoretkellä aiempien iskujen vuoksi. Dronen täsmäisku tappoi kenraalin suunnilleen lentokentän turvatarkastuksen jonosta. #fail 1/10.
Suleimanin hautajaisiin osallistui miljoona ihmistä, jotka itkivät, osa aidosti, osa ehkä varmuuden vuoksi. Ruuhkassa survoutui kuoliaaksi noin 50 ihmistä ja 200 loukkaantui. Hautajaisia lykättiin. Iran on vanha sivistysmaa, mutta tällaista sähläystä on vaikea ymmärtää. #fail 2.
Flashback: Kun islamilaisen tasavallan perustaja ajatolla Khomeini kuoli 1989, hänen hautajaisissaan väkijoukko kaappasi ruumiin turvamiehiltä ja riepotteli sitä sinne tänne. Kun kalmo saatiin hautaan, perään hyppäsi useita surijoita. Ryysiksessä kuoli 8 ihmistä. #fail 3.
Read 15 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!