Discover and read the best of Twitter Threads about #salut

Most recents (4)

En el context de pandèmia i de les necessitats extraordinàries (sanitàries, econòmiques i socials) que ha generat la #COVID, el @Govern va tancar el 2020 amb la despesa pública + elevada de la història (32.151 milions d'€).

Pq el dèficit públic s'ha contingut? ho explico 👇
La despesa va augmentar en tots els departaments de la Generalitat, amb l'increment + intens a #Salut (+2.861M€, +27,2%). També a #Territori (+33%) - per l'afectació en el transport públic, #Treball i Afers Socials (+18%), #Empresa (+23,9%) o #Cultura (+45,9%).
En conjunt, l’impacte de la #Covid-19 sobre les finances de la Generalitat el 2020 es calcula en 4.761,4 M€: 3.638,2 M€ degut a una major #despesa i 1.123,2 M€ degut a una caiguda en els #ingressos.
Read 12 tweets
1. Durant aquests dies continuem acompanyant persones migrants i en cerca de refugi que, com totes, viuen la situació del #COVIDー19 🦠 amb preocupació i una mica de desconcert. #EmergenciaSanitaria
2. La 1a mesura que hem prés és la d’informar-nos i estar en contacte. Mantenir una xarxa de confiança i posar les cures al centre i mantenir un canal de comunicació on consultar dubtes i preguntes sobre el #COVID19 , el #confinament o altres neguits relacionats.
3. Seguint aquest objectiu, hem cregut convenient recopil.lar algunes informacions que ens han anat arribant i que hem anat compartint.
Read 27 tweets
#LASAINTEBIBLE|#Hébreux6:1-3,4-20«1C'est pourquoi,laissant les éléments de LA #Parole de #CHRIST,tendons à ce qui est #Parfait,sans poser de nouveau LE #Fondement du #Renoncement aux œuvres mortes,[]»#AMEN,#Maranatha,#MerciJÉSUS

#Shalom
#Chrétiennement
__
saintebible.com/hebrews/6-2.htm
✝✝✝

#LASAINTEBIBLE|#Hébreux6:1-3,4-20«1 C'est pourquoi, laissant les éléments de LA #Parole de #CHRIST, *tendons* à ce qui est #Parfait, sans poser de #Nouveau LE #Fondement du #Renoncement aux #œuvres #mortes,
2 de LA #Foi en DIEU, de LA #Doctrine des #Baptêmes, de L'#Imposition des mains, de LA #Résurrection des #morts, et du #Jugement éternel.

3 C'est ce que *nous ferons*, *si DIEU le permet*.
Read 15 tweets
#LASAINTEBIBLE|#Psaumes35:2-4«2[...]3 Brandis la lance et le javelot #Contre mes #persécuteurs! Dis à mon #Âme: JE suis TON #SALUT! 4[...]»#AMEN, #Maranatha, #MerciJÉSUS !

#Shalom
#Chrétiennement
__
chretiennement.org
__
saintebible.com/psalms/35-3.htm
#LASAINTEBIBLE|#Psaumes35:2-4«2Saisis le petit et le grand bouclier, et lève-TOI pour me secourir!
3Brandis la lance et le javelot contre mes persécuteurs! Dis à mon âme: JE suis TON SALUT!
4[...]»#AMEN, #Maranatha, #MerciJÉSUS!

#Shalom
#Chrétiennement
__
saintebible.com/psalms/35-3.htm
#LASAINTEBIBLE|#Psaumes35:2-4«2[]3[]4 Qu'ils soient #honteux et #confus, ceux qui en veulent à ma #Vie! Qu'ils reculent et rougissent, ceux qui méditent ma #perte!»#AMEN, #Maranatha, #MerciJÉSUS !

#Shalom
#Chrétiennement
__
chretiennement.org
__
saintebible.com/psalms/35-4.htm
Read 3 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!