Discover and read the best of Twitter Threads about #sisbukantunjukberani

Most recents (1)

Okay lah. Since ramai yang mintak aku buat thread tentang gangguan2 yang aku pernah lalui selama aku hidup ni, maka aku rajinkan jari jemari aku yang mulus ni utk type cerita ni.

Thread ni PANJANG tau. Jgn bosan pulak!

#GangguanBendaHalus #Ridcreeps @httpsRid
Sebelum tu nak bgtau. I have a small child so kalau thread ni terstop utk berjam2, maafkan aku. Baby baru nak masuk 2 bulan so you know lah berapa lama je boleh pgg hp ni hehe. Okay so let's begin..
Bila dah besar ni baru aku sedar. Semua ni bermula dari aku kecik lagi. Masa tu arwah ayah aku kena transfer to Langkawi. Semua jd dari sini lah. Aku beza umur dgn kakak sulung is 10years. Kakak kedua 7 tahun. So masa tu umur aku baru je 8 tahun.
Read 79 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!