Discover and read the best of Twitter Threads about #sldk

Most recents (16)

🧵/
Top 30 fra mit fodboldår 2022 - i dag nr. 20-11.

Fodboldlandsholdet, kvindeligaen, derby og meget mere…

I morgen Top 10.

Nr. 30-21 finder du her
#sldk
Christian Eriksen er tilbage i Parken og jubler efter scoringen til 3-0 i venskabskampen mod Serbien. Marts, 2022.
FC Københavns Davit Khotcholava takker for støtten foran Sektionen efter nederlaget i Conference League kampen mod PSV i Parken, marts 2022.
Read 11 tweets
🧵/
Top 30 fra mit fodboldår 2022 - i dag nr. 30-21.
Et mix af de vigtigste momenter, billeder der fortæller en historie, et splitsekund der fanger øjeblikket og de billeder jeg er en lille smule mere glad for end andre…
I morgen nr. 20-11.
#sldk
Silkeborg-jubel efter en overtiddscoring af Nicklas Helenius til 1-0 hjemmesejr over Randers FC - maj, 2022.
Hallo, er her nogen..?
Brøndby-træner Niels Frederiksen spejder ud over banen under træningskampen mod Viborg - januar 2022.
Read 11 tweets
En lille tråd om en af de mærkeligste, fineste, vildeste kampe i lang tid.

Viborg FF imod Lyngby BK

#sldk #vfflbk
Alt tegnede til Europa Blues. Dagen efter at halvdelen af byen har været til festival, møder vi en oprykker hjemme. Kampen ligger få døgn efter et euforisk Viborg har mødt West Ham.
Kampen er så som så. Lidt chancer hist og pist, Lund med en stor redning.
Read 10 tweets
Vi tager den lige fra toppen, for jeg er fucking træt af at svare på, hvad mit problem med IAO egentlig er - hvad min agenda er.
Jeg ønsker kun #superaab det bedste, men der er en lang række episoder, fremgangsmåder og strategiske retninger jeg ikke synes om.

Tråd ⬇️

(1)
Allerede ved ansættelsen stod det klart, at IAO er en triggerhappy sportschef, der tager chancer på transfermarkedet. En mand med et vildt flow af spillere. Det synes jeg ikke er vejen frem for AaB; hele Nordjyllands hold.

Min skepsis har foreløbig vist sig korrekt.

(2)
Man kan elske Cifuentes eller det modsatte. Men han og IAO som duo på Hornevej fik marginaliseret kulturbærende folk i og omkring truppen på en måde, der ikke er nogen som helst arbejdsplads værdig.
Med ydmygelser og offentlige afstraffelser. Det er ikke mit ideal.

(3)
Read 12 tweets
Sidst jeg ville lave denne tråd, kom jeg til at trykke delete fremfor send. Det tog noget energi. Nu forsøger vi igen. XX antal nedslag efter 15 runder. Image
1. Flora buldrer derud af. Det mest overraskende er egentlig at de har kunne fortsætte stimen, selv efter 3-4 profilafgange. Det har selvfølgelig hjulpet at man har fået Jonas Tamm. Det mest interessante bliver at se hvordan de håndtere Europa i år. Falder kadencen?
2. Levadia er nærmest konkurrenter, men blev reelt udspillet i Tallinn-derbyet for et par uger siden. Man sigter efter Europa og har derfor skåret fedt fra og styrket bredden og toppen. ->
Read 23 tweets
📊🇩🇰As the Danish Superliga has come to its ends. I'll post some interesting stats from this season. I'll start with teams. #sldk
⏺️Pressing in the Superliga:
🔸AGF by far the best pressing team in the league.
🔸OB went from an average pressing side to close 2nd. Something to build on.
🔸Silkeborg not a pressing side, however they've not needed it.
⏺️Chance creation vs. Defensive stability:
🔸FCK unmatched in terms of all around performance.
🔸Midtjylland close 2nd, gap to FCK in terms of def. is significant though, 7.8 more xGA.
🔸Viborg 3rd best chance creating team.
Read 8 tweets
(ENG) AGF AARHUS -

@AGFFodbold dropped a minor grenade yesterday by signing @JackWilshere on a 6-month contract with a possible extension over 2022/23.

Let’s dive deeper into the club that Mr Wilshere signed for!

THREAD 👇👇👇

#ksdh #sldk @AgfEnglish @SteenHouman
I have previously done a few threads on the two major Copenhagen clubs @FCKobenhavn and @BrondbyIF (in Swedish) and one on @BrentfordFC sister-club @fcmidtjylland (in English)

Note! Numbers below refer to AGF A/S (formerly AGF Elite A/S up until January 2018), the publicly listed company that runs the football side of things.

All numbers below in DKKm (1 EUR = 7.45 DKK)
Read 24 tweets
(ENG) FC MIDTJYLLAND -

A deep dive into the financials of the rags-to-riches story @fcmidtjylland since Matthew Benham acquired the club back in 2014 and turned it into a consistent title contender and talent powerhouse

#soccernomics #superligaen #fcmlive #sldk

THREAD 👇👇👇
I have previously done two similar threads about the two major Copenhagen clubs @FCKobenhavn and @BrondbyIF (in Swedish) but FCM is actually the Danish club with the best aggregate results (sum of places in Superligaen) last 5 years:

2-1-2-1-4 = 10

FCK: 3-2-1-4-1 = 11
This has been achieved while excelling in player development and outstanding value creation for its owners.

@osynligahanden posted an excellent piece about this during the holidays (in Swedish)

osynligahanden.com/2021/12/25/var…
Read 25 tweets
Mens vi venter på Brøndby, Randers og FCK i midtuge-aktion så lad os nørde lidt UEFA-koefficienter fra en dansk perspektiv.

DK ligger lige nu #22, men skal ende i top-15 for at få to pladser til CL-kval i 23/24-sæsonen.

#CLDK #ELDK #ECLDK #SLDK
Nedenfor kommer en gennemgang af #12-#25 bestående af:
Nuværende point og forskel til DK.
Garanterede gruppespil.
Antal hold i alt og resterende hold.
Status for hver af de resterende hold.
Alt er (self) hentet fra Kassiesa og jeg har mit eget ark her:
docs.google.com/document/d/1v_…
#12 – Serbien 🇷🇸

Coef: 26.375 – 5,600 foran 🇩🇰
Antal hold: 4
Garanterede gruppespil: 0
Hold tilbage: 2

Partizan Beograd: PO til ECL. Tabte 1. kamp 1-2 til Santa Clara.

Røde stjerne Beograd: PO til ECL. Vandt 1. kamp 4-0 over Cluj.
Read 22 tweets
Det kan være svært at forstå transferøkonomi i fodbold. Her er en lang tråd om påvirkning af resultatet fra køb og salg, hvor jeg prøver at forklare hvordan det hænger sammen og hvorfor man ikke bare kan sammenligne køb og salg i et transfervindue: 1/12 #fcklive #transferdk #sldk Image
2) En fodboldklub har som andre virksomheder et driftsregnskab, hvor alle indtægter og udgifter opgøres. Derefter fratrækkes primært finansielle omkostninger og afskrivninger og nettoresultatet beregnes der så skat af. Til sidst har man resultat efter skat. 2/12 👇🏻
3) Når en fodboldspiller købes trækkes udgiften ikke fra i driftsregnskabet, men det er et aktiv i balancen som fx en investering i et anlæg i en anden virksomhed. Det betyder at købssummen og ofte en sign-on-fee udgør et beløb der ses som et aktiv (en kontraktrettighed). 3/12 👇🏻
Read 14 tweets
Nå, men jeg har kigget på #ExpectedGoals her til eftermiddag. Jeg benytter mig af @tapinfodbold's Expected Goals, som er langt mere præcise end fx. Wyscouts ditto.

Derfor er tråden her IKKE en kritik af dem, men af selve formlen for xP som jeg længe har været skeptisk omkring.
IMO forfordeler xP bestemte hold og deres spillestil. Juve og Atleti de grelleste eksempler. Fx. havde Juve jf. @UnderstatXG kun vundet 1 af de sidste 5 Scudetto'er på xP og overpræsteret med fuldstændig EKSTREME 72p selvom de har vundet 5 titler i træk med samlet 45p i forspring
Atletico har også overpræsteret nærmest hver evig eneste sæson under Simeone og med sammenlagt 57 point de sidste 5 sæsoner i La Liga. Alle ved, hvordan det hænger sammen; Atleti kommer ofte foran tidligt og kontrollerer kampen hjem uden at tillade mange chancer, slet ikke store.
Read 11 tweets
❌⚠️❌✅❌✅❌✅❌✅⚠️✅⚠️✅⚠️

@FCKobenhavn kører for første gang siden 1993 en stime på 15 #sldk kampe uden at vinde to hjemmekampe i træk. Kun stimen fra maj 1993-april 1994 er værre med 19 kampe i streg uden to hjemmesejre i træk.

Kontinuitet. Momentum. Udsving.

#Leandertal
Og før anonyme FCK-twitterinos kommer efter mig og siger, jeg kun tweeter "negativt" om Byens Hold:

Nej, jeg prøver at nuancere, at FCK resultatmæssigt har sejlet fuldkommen uhørt i en periode på snart halvandet år siden salgene af Skov, Vavro og Joronen i sommeren 2019.
Siden starten af 2019/20-sæsonen har FCK spillet 57 SL-kampe og fået 103 point. Det er 1,80 point i snit for ligaens klare flagskib. I de sidste 10 år af 33-kamps-strukturen fra 2006 til 2016 havde det givet 0 mesterskaber, tre gange sølv, fire gange bronze og tre fjerdepladser.
Read 10 tweets
Nå, #FCKFCM klokken 16, folkens. Det blir vildt og definerende. Lad os sætte fokus på #Kaba mod #Wind.

Kluntet angriber mod #sldk's komet? Moneyball mod talent?

Lidt nuancer til to folk, der bestemt ikke har haft ret imponerende sæsoner.

[Tråd]

#Leandertal
Først de rå tal på Sory Kaba

16 #sldk kampe, 12 fra start. 1.127 spilminutter
6 mål - 0,48 mål pr. 90 minutter
3 assists

Og derefter #Leandertal: Image
Kaba ejer ikke en placeret inderside. "Plaffe-afslutningen", hvor han kigger ned på bolden mens han sparker, er efterhånden trademark. "Placerede afslutninger" er godt nok i overvægt, men 13 ud af 16 er hovedstød. En af de placerede er Table of Luck målet mod FCK 1 meter fra mål.
Read 9 tweets
(1/24) Så følger tråden med gennemgang af @FCKobenhavn seneste regnskab, samt udvikling siden 2000 og økonomisk sammenligning af øvrige #sldk #fckdk satte rekord med største underskud, eller gjorde de? steenhouman.com/2021/03/09/fod…
#bold #tipsbladet #idan #mediano #sportsøkonomi
(2/24) Omsætning var påvirket af corona
(3/24) Årets resultat
FC København har siden år 2000 samlet set tjent penge, har FC København for perioden 2000-2020 et samlet overskud på 46 mio.
Underskud for fodbold var i år 289 mio, det er det største. Men med koncernresultater, ender det på 228, så rekorden deles med bif
Read 24 tweets
Kalle Johnsson, @FCKobenhavn.

"Not the hero we deserve, but the hero we need". FCK har gang i en af sine værste defensive præstationer i #sldk og det havde været værre, hvis det ikke var for KJ. Utallige pragtredninger, mange tilmed på afgørende tidspunkter

#fcklive #Leandertal
Jesper Hansen, @fcmidtjylland

Lidt som Petr Cech i Chelseas storhedstid. God målmand bag en exceptionel god bagkæde. Dog kampafgørende i flere tilfælde, især i starten af sæsonen.

Ser uskarp ud i luftrummet (188 cm også næstlavest af alle SL-målmænd), men meget stærk 1-mod-1.
Marvin Schwäbe, @BrondbyIF

At MS skulle være Brøndbys achilleshæl er svært at se på de ret pæne tal.

Fire drop er dog tre for mange, og så er mange af hans store redninger ikke blevet konverteret til point (7 af 12 stk. er kommet i nederlagskampe)

#Brøndby #Leandertal #sldk
Read 6 tweets
Ansigtsgenkendelse er på vej ind i dansk fodbold. Er det godt eller skidt?
Jeg er selv meget i tvivl. For der er positive sider, men der er også negative sider. Lad mig gennemgå argumenter for/imod👇 #tråd #sldk
Lad os starte med det positive;
Teknologien kan begrænse antallet af kontrollører/vagter det skal briefes om nuværende karantæner. Altså færre vagter, nogle uden et egentligt ansættelsesforhold, skal besidde personfølsomme informationer.
Det kan også betyde at færre vagter/kontrollører skal bruge resourcer på at se efter karantæneramte. De vil faktisk kunne bruge flere resourcer på at assistere tilskuere, altså mere tid til servicerelateret opgaver.
Read 35 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!