Discover and read the best of Twitter Threads about #stopdetijd

Most recents (3)

Als we de zorg willdm ontla2dan moeten er wel genoeg #Zuurstofapparaten voor thuis zijn.

Voor patiënten die naar huis worden gestuurd, met een #Zuurstofapparaat, zodat er weer ruimte komt in het ziekenhuis, raakt de #Voorraad snel op!
Longarts:
We hebben inderdaad voor de komende periode een GROOT probleem, want de verwachtingen is NIET dat dit binnen een paar weken al af gaat nemen.

Sterker nog, waarschijnlijk gaat de vraag naar #ZuurstofVoorThuis alleen nog maar toenemen de komende weken!
Daar lijkt het ook op als je kijkt naar de laatste cijfers, want eind oktober zaten er 1000 patiënten met een #Zuurstofapparaat thuis en nu, precies een maand later gaat het inmiddels om 1700 (!!) patiënten.
Read 14 tweets
Wat je ook vindt van het beleid van Slob, feit is dat er dit jaar en komend jaar een ongelooflijke bak geld op de scholen afkomt. De beste manier om die te besteden is om meer leraren aan te nemen. Maar die zijn er niet. /1
Een andere belangrijke succesfactor is dat je structureel geld wilt inzetten. Dat lukt ook niet, aan de ene kant omdat het extra geld niet structureel is, aan de andere kant niet, omdat er te weinig tijd is om over die structurele inzet te overleggen met alle partijen /2
Geld dat in 2022 wordt uitgegeven, is deels al in 2019 voorbereid. Schooljaar 2021-2022 valt deels in de begroting 2021, die eind 2020 is goedgekeurd door RvT en GMR). In 2020 waren scholen volop bezig met corona en hadden ze wel andere zaken aan hun hoofd.
/3
Read 11 tweets
Heel goed dat GroenLinks en D66 nu samen pleiten voor gratis kinderopvang. In de aflevering "Why women are paid less" van @voxdotcom Explained (geweldige serie btw, 'bingen' die hap!) wordt uitgelegd waarom vrouwen minder verdienen dan mannen: netflix.com/watch/80243751… [draadje 1/]
Daaruit blijkt dat het geslacht in landen als Nederland maar in beperkte mate van invloed is op carrière en inkomen van mannen en vrouwen ZOLANG VROUWEN GEEN KINDEREN KRIJGEN.

Zodra mensen kinderen krijgen ontstaat er een enorme carrière-kloof tussen mannen en vrouwen. [2/
Daarvoor worden diverse redenen aangedragen. Onder andere de rol die vaders en moeders (even uitgaande van een hetero ouderkoppel) in de schoot geworpen krijgen door grote verschillen in verloven. [3/
Read 17 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!