Discover and read the best of Twitter Threads about #straatdraadje

Most recents (2)

Morgen een #straatdraadje over een kroeg met een spaarkas, die nog functioneert, een eigen loterijspel en kunst. Een kroeg waar mensen voor elkaar ‘prakjes’ brengen.
Om te beginnen is er in de Agniesebuurt geen discussie over straatnamen, je kunt eenvoudig kiezen welke straatnaam je gebruikt.
Als je op zaterdag de Agniesebuurt binnenkomt is er de Noordermarkt, waar Rotterdammers, zittend op een schapenvachtje de samenleving bijhouden, terwijl ze een hapje eten.
Read 30 tweets
Algemene mededeling: #straatdraadje #Tweebosbuurt In de Afrikaanderwijk, Rotterdam Zuid
De #Tweebosbuurt is een buurt die binnenkort gesloopt wordt. Veel bewoners zijn al verhuisd, veel van hen naar de Paperclip vertelde een buurvrouw me. Daar ligt op hen een ander leven te wachten, leeg en als nieuw.
Hoe zou het met de buurtsupermarkt zijn? Had hij nog klandizie? De Turks-Rotterdamse eigenaar had ik al vaker gesproken, zijn winkel zit al 15 jaar in de wijk. Ik stapte naar binnen. #Tweebosbuurt
Read 113 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!