Discover and read the best of Twitter Threads about #sukupuoli

Most recents (2)

@LindenAki @MarinSanna Kansanedustajien tulee huomioida #translaki yhteiskunnalliset vaikutukset, jotka eivät ole vähäisiä, vaikka niistä ei media puhu.

#itsemäärittely muuttaa paljon:
1) tulee kaikille mahdolliseksi;
2) tyttöjen ja naisten asema ja turvallisuus heikkenee;
3) huijaukset lisääntyvät
@LindenAki @MarinSanna Jos lääketiet. diagnoosia ja hoitoja ei edellytetä, silloinhan laki ei enää kosketa pelkastään #trans ihmisiä, vaan #itsemäärittely oikeus on kaikilla eikä kyse ole enää sp-dysforian hoidosta.

On hukattu lain tarkoitus ja kohderyhmä ja muutetaankin radikaalisti yhteiskuntaa 2/
@LindenAki @MarinSanna Tyttöjen ja naisten asema heikkenee jos #sukupuoli irrotetaan biologiasta. Kiintiöt, palkinnot, omat sarjat ja kategoriat esim urheilussa. He menettävät mahdollisuuksia #trans hlöille.

Naiset ja miehet oireilevat ja sairastavat eri tavoin yleisimpiäkin sairauksia kuten korona 3/
Read 11 tweets
Morsiuskväärinä parhaan ystävän häissä eilen. Oli ihania, liikuttavia ja kauniita hetkiä runsaasti. Mutta #trans-/muunsukupuolisena cishet-häissä oli myös haastavaa. Ketju cw #transfobia, seksuaalinen häirintä
Kun ilolient√§ oli kulunut tarpeeksi my√∂h√§isillasta, er√§s sukulaisset√§mies l√§hestyi minua. ‚ÄĚMit√§ s√§ niinku edustat?‚ÄĚ. Nauran kiusaantuneena. Itte√§ni? Morsiusseuruetta? Vastaan, ett√§ oletan, ett√§ kyseess√§ #sukupuoli-kysymys. Kuulemma on.
Kerron olevani muunsp. Set√§ l√§ssytt√§√§ kaikenlaista ja sitten alkaa kiinnitt√§m√§√§n huomiota pieneen partaani - ja siihen, ett√§ h√§nen mielest√§√§n se ei ole linjassa kauniin meikatun naamani kanssa. H√§n haluaa suudella minua, haluaa kuulemma ‚ÄĚtuntea s√§ngen‚ÄĚ.
Read 18 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!