Discover and read the best of Twitter Threads about #threadtk

Most recents (2)

Krim timbang kilo. #threadTK
Cc - Khairul Yoi
#Repost balik pasal pertanyaan korang yang asyik2 tanya bnda sama, aku taktau la tanya sebab betul2 tak tau atau sebab nak ngorat aku. Hebebebe..

Sini aku ajar teknik mudah nak kesan produk sampah.
1) kau pergi kedai jamu dalam mall tu. Tak pon memana toko jamu. Segala skincare dalam kotak, ada satu set, bekas kecik2, warna warni di aidilfitri, itu la produk sampah.
Read 15 tweets
Whitehead / tiny bumps / jerawat pasir #threadTK
First tu, nk tnye siapa kat sini yg ada masalah whitehead/tiny bumps/jerawat pasir ni?
Okey, lets strt k! Sapa tau jerawat pasir ni suka naik kat mana?
Read 14 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!