Discover and read the best of Twitter Threads about #tiedustelu

Most recents (4)

Kuinka tunnistaa #viideskolonna?

Koostuu manipulatiivisista ideologeista, typeryksistä ja opportunisteista. Osalla ei ole mitään yhteyttä Venäjään ja sen tiedusteluun tai diplomaatteihin.

Kaikilla #Venäjä n marioneteilla on kuitenkin agenda, termit, moraali- ja logiikka-...
1/x
2/x
...järjestykset jotka palvelevat #Venäjä n lähialuepolitiikkaa.

Pääagendoja on kaksi: Venäjän oma agenda ja Venäjän tuottama #subversio. Nämä ovat monin kohdin keskenään päinvastaisia.

Subversio on demoralisointia ja epävakauttamista. Venäjä tuottaa kohdemaihin sitä mitä...
3/x
...pitää kohdetta heikentävänä. Se myös estää saman toiminnan agendoineen sisältään.

Erilaisuuden vuoksi subversiiviset #viideskolonna laiset saavat mahdollisuuden leimata subversion eli #Venäjä n vihamielisen vaikuttamisen vastustajia valheellisesti putinisteiksi.

Toinen..
Read 15 tweets
Päällikkö @pelttariantti kolumnissaan: Oman tiedonhankinnan lisäksi tarvitsemme kykyä vastata laaja-alaiseen valtiolliseen vaikuttamiseen. #Venäjä #turpo #tiedustelu 1/3

supo.fi/-/paallikon-ko…
Sodan ja rauhan välillä on laaja alue, jolla Suomen on suojauduttava #vakoilu​lta, kyberuhkilta, informaatiovaikuttamiselta ja muulta laaja-alaiselta vaikuttamiselta. #kyberturvallisuus #hybridiuhkat 2/3 Kuvassa päällikkö Antti Pelttarin sitaatti: Tiedustelutie
On tärkeää, ettemme kohdista häirintää tai vihaa Suomessa asuviin venäläisiin. He eivät ole syyllisiä sotaan. Yhteiskunnan sisäiset jakolinjat ja venäläisten ihmisten asiaton kohtelu heikentävät Suomea sisäisesti ja antavat aseita Venäjän propagandakoneiston käyttöön. 3/3
Read 3 tweets
ICYMI
Ruotsissa on paljastunut potentiaalinen "suurvakooja". Jo aiemmin pidätetty, Säpossa ja PV:ssä, mm. henkilötiedustelua harjoittavassa KSI:ssä työskennellyttä henkilöä epäillään nyt törkeästä vakoilusta.
Folks, this i big!
#turpo #säkpol #tiedustelu
svt.se/nyheter/inrike…
Toinenkin mies pidätettiin tällä viikolla, myös epäiltynä törkeästä vakoilusta. Hänestä ei tietääkseni ole kerrottu lisää.

Tietääkseni maata ei ole mainittu, tai edes vihjattu. Mutta, ensiksi pidätetty sanottiin olevan iranilaistaustainen. Tiedä sitten liittyykö tapaus Iraniin?
Ko. henkilöä epäillään vakoilleen yli 10 vuoden ajan. Hän on työskennellyt mm. Säpossa, PV:ssa sekä salaista henkilötiedustelua harjoittavassa KSI:ssa. Ei voisi vakooja olla paremmin sijoitettu..

KSI tiedosta kirjoittanut mm. DN (kai luettavissa VPN:llä):
dn.se/sverige/den-ti…
Read 8 tweets
.@MolariJuha'n vainokäräjät ma 21.9.2020.

#Live -seuranta KETJU kuvan alla salista.

Vuorossa tänään Molarin oma kuuleminen klo 9-12. Image
Tuomari #PetraSpring teki todella erikoisen päätöksen heti aamun alkuun:

Koska #SaaraJantunen:n kuulemisen nauhoite meni julkisuuteen, niin Spring julisti kaikki #kuulemisnauhotteet tästä eteenpäin vain asianomaisjulkisiksi.

#ReformiStudio kantelee päätöksestä.
AA Koskenniemi näyttää todisteen, jossa #JessikkaAro'n riparikaveri oli #MVlehti:ä luettuaan esittänyt Arolle uhkauksia tekstarilla.

Molari: Tuon ajan MV-juttu ei ole todisteena, eikä Molarin ole osoitettu tuota kirjoittaneen.
Read 26 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!