Discover and read the best of Twitter Threads about #trots

Most recents (5)

Een bijzondere week voor de boeg. Wij doen mee met het @OnaAmsterdam project en gaan ons in samenwerking met onderzoekers nog meer richten op het ontwikkelen en delen van kennis rondom effectief leesonderwijs en begrijpend lezen. Met het team van @Turingschool020 @MarjoleinMoor
Voor een deel proberen we dit al te doen door de masterclasses die we online of op school organiseren op gebied van effectief lezen en kwaliteitszorg en literaire gesprekken en natuurlijk de praktijk die we beschrijven in ons boek De school als werkplaats met @meesterlezer
Ook hebben @Heleenbuhrs en @IngridElijzen een inhoudelijke bijdrage geleverd aan de kwaliteitswaaier die is gemaakt door verschillende samenwerkende organisaties @PO_Raad @hetNRO platformsamenonderzoeken.nl/wp-content/upl…
Deze laat de vele kanten van leesbegrip zien @MirjamSnel
Read 8 tweets
Kan je alsjeblieft een originelere belediging verzinnen? Dit begint voornamelijk uitzonderlijk saai te worden.
Vinden jullie dit een originelere belediging? Ik niet.
Referendumtijd: is Baudolino in de bovenstaande poging tot een sneer origineler of minder origineel te werk gegaan?
Read 4 tweets
Het eerste 'drop ceiling' plafond hangt er inmiddels in. Eigenlijk hing het er afgelopen woensdag al, maar sindsdien is er niets meer gebeurd omdat de plafondploeg weg is.

Ik hoop dat ze nog terug komen, want ze zijn nog lang niet klaar. En blij dat ik niet alles betaald heb! Image
Die aluminium balkjes gaan er nog uit en worden vervangen door 'jalan air'. Ik heb geen idee wat dat is, ik hoop dat ze sierlijsten bedoelen want een échte waterweg op m'n plafond is niet wat ik voor ogen had.

Vooropgesteld dat de plafondploeg weer komt opdagen, uiteraard.
Daarnaast is er nu de pre-installatie van de keukens. Dat gaat hier zo: metselen, beton storten met uitsparingen voor waar wasbakken en komfoor moeten komen. Op dat beton komt straks graniet, houten kastjes worden ingeschoven en opgehangen, kraan, betegelen en klaar.

Hoop ik.🤞 ImageImage
Read 194 tweets
1/ Er is een #probleem—wat níet met ras te maken heeft an sich—en het oplossen daarvan zal niet makkelijk zijn, maar er is een lange termijn #oplossing op het zogenoemde "#Marokkanenprobleem".
2/ De fundamentele vraag die ik zou stellen is: Waarom hebben #Marokkanen een slecht #imago?

En is het terecht? Zo ja, komt het ómdat ze #Marokkaans zijn? Is het een rassenprobleem of een cultuurprobleem? Komt het ómdat ze een moslimachtergrond hebben? Wat is de oorzaak?
3/ Allereerst denk ik dat we moeten erkennen dat er geen "#Marokkanenprobleem" is, maar wel een probleem bíȷ́ de #Marokkaanse #gemeenschap.

Het verschil is enorm: het voormalige impliceert namelijk dat zíȷ́ het probleem zijn. En dat zijn #Marokkanen niet.
Read 19 tweets
Goed mensen....ik ben boos.
Heel erg boos. Over een artikel uit het @dvhn_nl. En wat ik nooit via Twitter doe, doe ik nu wel....op twitter. 🤭🤔
Ja we kennen allemaal filmpjes, interviews enz van #studenten die maximaal lenen. Exotische vakanties houden en ook nog even 'gratis' een rijbewijs halen.
Maar zo zijn ze niet allemaal hoor,
Jan Vos.
Read 32 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!