Discover and read the best of Twitter Threads about #unitat

Most recents (5)

Fil. Ahir vaig anar a dormir amb la mosca a la orella i m'he aixecat emprenyat.
Portem dos anys esperant la #SentènciaFarsa amb el fre de na posat per no fer res que perjudiqués als empresonats i demanant #LlibertatPresosPoliticsIExiliats a tot hora i arreu. No ha servit de res.
Ho hem respectat tots per no perjudicar ningú, però amb #SpainIsAFascistState les condemnes de 9 a 13 anys han estat duríssimes igualment. Hem apel·lat a la #Unitat i els partits se l'han passat pel folre. Hem demanat que no pactessin amb el #155 i han passat de nosaltres.
Molts hem anat acumulant ràbia des de l'#1Oct. Evidentment contra la #Repressió de l'estat espanyol: política, judicial, mediàtica, etc. Però també contra moltes decisions covardes dels nostres en moments clau: #10Oct i #27Oct amb la #Independència no efectiva.
Read 17 tweets
FIL SOBRE LA UNITAT
1. Fa anys q a les manifestacions de la societat civil i a les XXSS es demana UNITAT
2. La llista de @JuntsPelSi va suposar una formula d’èxit clara pel q fa a la unitat:
-va suposar fer el referèndum del #1O q és l’acte unilateral més potent fet fins ara👇👇
-Tb @JuntsPelSi va suposar el máxim de diputats indepes q hem tingut mai al Parlament 72. Ara només 70

3-Fa uns mesos es va crear la @CridaNacional amb l’objectiu principal de la unitat, xò ha hagut de fer marxa enrera x manca de suport👇👇
4- L’@assemblea com a entitat principal q aglutina l’independentisme civil ha recolzat en els darrers anys la #Unitat. Enguany ha Creat @PrimariesCat com a eina x les municipals, sense éxit per manca de suport dels partits principals
👇👇
Read 7 tweets
Ara que sóc candidat a l'alcaldia de #Cardedeu, la gent em reivindica, més que mai, la ja famosa #Unitat. Però quan dic que junts seriem imbatibles, hi ha qui em raona q amb una sola llista perdríem vots.
Per tant, el meu fil Ă©s una proposta d' #UnitatDaccioRepublicana
👇👇👇
1) A les properes municipals, compromís escrit de governar només amb acords i aliances amb forces republicanes independentistes
1b) En cas de ser oposiciĂł, compromĂ­s de facilitar exclusivament que l'alcaldia quedi en mans de forces republicanes independentistes
2) CompromĂ­s de crear un espai a cada municipi per fer-hi una seu del Consell Local per la RepĂşblica.

Als consells locals hi tindran veu i 1 vot tots els partits i associacions republicanes del municipi, més un vot d'or del Consell per la República, de Waterloo.
Read 5 tweets
1. Una de les millors notícies dels últims temps. L'estratègia serà conjunta o no serà.
Passen més coses que no ens pensem...
02. Avui, @G_Pisarello s'ha reunit amb @KRLS a Waterloo.

- Hauran parlat de pressupostos?
La resposta Ă©s que han parlat "de tot".

I, el més important, l'estem recuperant com a interlocutor.

@G_Pisarello @KRLS 03. Ibarretxe, Pablo Iglesias, i els que no sabem pelegrinen a Waterloo... I a Lledoners.
Read 12 tweets
AMUNT ELS ÀNIMS:
Sabeu la diferencia entre TENDENCIA i SOROLL? Els enginyers ho tenim clar. Mireu aquest gràfic. Hi ha anys q la Temperatura baixa respecte els anteriors (soroll) xò la tendència no l’atura ningú. Això és el procés. Separeu soroll de tendència (gra d la palla…)
1. De totes les situacions complexes se’n poden treure fruits positius
L’Estat ha demostrat que té molta por a la investidura d @KRLS, ahir tota la caverna aplaudia ajornament d Ple d’investidura mentre intentava dividir el republicanisme.
1.De totes les situacions complexes se’n poden treure fruits positius. L’Estat ha demostrat q te molta por a la investidura de @krls. Ahir tota la caverna aplaudia ajornament d Ple d’investidura mentre intentava dividir el republicanisme
Read 8 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!