Discover and read the best of Twitter Threads about #ura

Most recents (3)

Thank you to @BloorStreetCap for yesterday's insightful #uranium discussion with some of the pioneers of the industry. A fantastic line up with in depth insight into all aspects of the #uranium sector.

Some of our highlights can be found the the thread below:
1/ “The world is recognising the science of nuclear power, not the false ideology.” – #NexGen CEO

“Price of #equities is screaming buy relative to the #spot price” – @uraniuminsider

“We’re on the cusp of a really really big move here [spot price]” – @UraniumEnergy
2/ #Sprott are seeing growing #institutional and #FO interest in the #uranium space. Very early stages of broad adoption by generalist #investors. Ciampaglia believes we are ‘just starting the second inning of this uranium cycle’.
Read 12 tweets
Kuka tutkija avaisi minulle tutkijan urapolkua ja siihen liittyviä ongelmakohtia, kehityskaaria ja henkisiä/tunneasioita? Tartteis päästä paremmin teidän pään sisälle. 🙂 #yliopisto #ura
.@TainaKyllonen oli taannoin puhetta, että viestijöiden pitäisi jalkautua enemmän tutkijoiden kahvipöytiin yms. paikkoihin. Lasketaanko Twitter? 😂 #somefi #tutkijanura
Hi @threadreaderapp please unroll !
Read 3 tweets
Herkästi asioista kiinnostuva ja ideoista innostuva idealisti, jota kiehtovat ilmiöt niin kulttuurin, teknologian kuin kestävän kehityksenkin saralla. Valmistuttuani siirryin heti työelämään, virkamieheksi valtion virastoon. Vaikka virkamiestyössä on puolensa, nyt on uuden aika.
Vahvuuksiani ovat mm. viestintä (F2F, sähköposti, puhelin ja sosiaalinen media) asiakkaille ja sidosryhmille. Ymmärrän myös sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja analyysia. Esiinnyn itsevarmasti, pidän kiinni sovituista aikatauluista ja nautin tiimityöstä.
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!