Discover and read the best of Twitter Threads about #vaccindebat

Most recents (2)

De toezichthouder vond de vervanging van Praeventis niet nodig. Gaan we nu weken te laat vaccineren omdat het IT-project zo vlot getrokken kan worden?

Draadje⬇️
Hier kunt u het advies van de toezichthouder lezen. Die kwam in 2019 en 2020 tot de conclusie dat het vernieuwingsproject van @rivm niet rendabel is: duur, niet nodig en risicovol.

google.com/url?sa=t&sourc…
Het programma kost minstens 30 miljoen euro. Dat maakt het mogelijk dat niet alleen organisatorische belangenverstrengeling een rol speelt, maar ook persoonlijke financiele belangen.
Read 6 tweets
Luisterend naar het #vaccindebat met @hugodejonge: Alle partijen zijn extreem kritisch. Iedereen zegt ongeveer hetzelfde. Iedereen praat over "de ICT". Niemand vraagt om welke ICT het precies gaat. Is best cruciaal, want het @rivm heeft al een systeem voor vaccinatie-registratie.
Als dat systeem niet wordt gebruikt dan heeft @hugodejonge iets toe te lichten. Als dat systeem wel wordt gebruikt zou iemand toch kunnen vragen wat er functioneel of technisch mis is.
Weet je wat? We gaan googelen.... He, het RIVM werkt aan een nieuw systeem. Een centraal register (hoi @F_azarkan).
Read 17 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!