Discover and read the best of Twitter Threads about #vihapuhe

Most recents (2)

.@ivanpuopolo vääristeli kolumnissaan Valtioneuvoston rahoittamaa tutkimusta vihapuheesta. Hän päivitteli miten kaikki haukkuminen lasketaan nykyään vihapuheeksi. Oikeistotwitter riemastui: Kyllä on kumma tämä vihapuheen käsite ja nykyään ei mitään enää saa sanoa! (1/3) #vihapuhe
Sääli vain, että tutkimuksessa ei tällaista lukenut. @ivanpuopolo oli lukenut halventavia viestejä käsitellyttä osaa ja ilmeisesti keksi heittää juttuunsa vähän omaa maustetta. MTV joutui korjailemaan Poupolon kolumnia ja julkaisi korjauksen seuraavana päivänä. (2/3)
.@ivanpuopolo, kerrotko omille seuraajillesikin virheistä kolumnissasi ja siitä miten toimitus on korjannut juttujasi? Olethan peräänkuuluttanut tarkkuutta ja rationaalisuutta keskusteluun vihapuheesta. (3/3) #vihapuhe
Read 3 tweets
Oon lähdössä YK:n alkuperäiskansojen foorumin ja kertausharjoituksena lueskelin alkuperäiskansojen oikeuksien julistusta ja tuota.

Tässä olisi hyvä paikka kenelle tahansa lukaista nämä ja pohtia Suomen tilannetta. [ketju]
#saamelaiset
julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/hand…
Tämä artikla ei toteudu kokonaisuudessaan; Suomi saa toistuvasti kansainvälisiä nuhteita siitä, että saamelaisten osallistumismahdollisuudet päätöksentekoon eivät ole aitoja.
Not even close. Suomi katsoo tämän koskevan lähinnä "kivoja kulttuurijuttuja" ergo kieltä, taidetta, jne, mutta maankäyttöä ja elinkeinoja koskevissa asioissa tästä oikeudesta ei ole tietoakaan (ks. #TenonSopimus, #JäämerenRata, #metsähallituslaki jne jne jne)
Read 30 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just three indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!