#تحریف ساده تر از چیزی است که تصور میکنید نیاز به غلو یا بزرگ نمایی یا کوچک نمایی نیست صرفا بازی با واژه ها نشان دهنده تحریف اشکار تاریخ است
رشته توئیت زیر بخشی از کتاب جنگ به روایت فرمانده خاطرات #محسن_رضایی صفحه 175 و 176
تا یک هفته قبل از عملیات اساس ارزیابی #فرماندهان، غافل گیری در حدود 80 درصد بود اما از یک هفته به عملیات هرچه به شب عملیات نزدیک میشدیم این رقم کاهش می یافت تا حدی که شب عملیات به حدود 50 درصد رسید بود.
بنابراین تصمیم گرفتیم طوری عمل کنیم که اگر قبل از روشن شدن هوا متوجه لو رفتن عملیات شدیم، عملیات را متوقف کنیم اما هیچ فرماندهای را از این برنامه ریزی آگاه نکردیم، چرا که باید با قاطعیت می جنگیدند و نباید تزلزلی در آن ها به وجود می آمد
لذا به جز بردار علی #شمخانی که قائم مقام من بود کسی خبردار نشد.
هنگامی که عملیات شروع شد بعد از گذشت چند ساعت یقین پیدا کردیم که عملیات لو رفته است و با این شرایط دیگر غافل گیری معنا نداشت.
بنابراین از نزدیکی صبح به نیروها دستور داده شد که برای برگشت خودشان را اماده سازند و نیروها تقریبا تا قبل از بعد از ظهر به عقب برگشتند اما بلافاصله متوجه شدیم که می توانیم همان جا عملیات موفقی را انجام دهیم مشروط به این که ارتش عراق از حالت اماده باش و هوشیاری خارج شود.
بر همین اساس این عملیات را به یک عملیات #فریب تبدیل کردیم و طوری وانمود کردیم که عملیات بزرگ سالانه ایران به پایان رسیده است.
#تحریف از انجایی شکل میگیرد که از بر همین اساس این عملیات را به یک عملیات فریب تبدیل کردیم و طوری وانمود کردیم که عملیات بزرگ سالانه ایران به پایان رسیده است به عملیات کربلای چهار برای فریب دشمن انجام شد تغییر پیدا میکند!
Share this Scrolly Tale with your friends.
A Scrolly Tale is a new way to read Twitter threads with a more visually immersive experience.
Discover more beautiful Scrolly Tales like this.
