Mehrdad Farahmand Profile picture
Jul 18, 2019 3 tweets 1 min read Read on X
#FaceApp
عزیزانی که از تماشای قیافه خود، ان شاء الله در پنجاه سال بعد لذت می برید و به یکدیگر می خندید و حال می کنید که چه پیرمرد دماغو یا پیرزن نقلی خواهید شد، استحضار داشته باشید که با این اپلیکیشن ... (۱/۳)
همه اطلاعات ذخیره شده روی تلفن همراهتان را، از عکسها گرفته تا پیغامهای خصوصی سخاوتمندانه در اختیار شرکتی روسی قرار می دهید. تاکید می کنم: شرکت روسی
بنابر قوانین روسیه اگر سازمان اطلاعاتی این کشور بخواهد که به اطلاعات شرکتها دسترسی پیدا کند، این شرکتها موظف به همکاری اند. (۲/۳)
این اپلیکیشن را مفت و مجانی محض تفریح شما نساخته اند بلکه با فروختن اطلاعات شما به شرکتهای تبلیغاتی پول در می آورند اما باز هم در همین کشور شریف روسیه هر خدانشناس یا خدابشناسی از هر جای دنیا می تواند پول بدهد واطلاعات شما را از این شرکت بخرد، از جمله برادران سرباز گمنام. (۳/۳)

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Mehrdad Farahmand

Mehrdad Farahmand Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @MRD_Farahmand

Feb 1
از بسته شدن من‌و‌تو بسیار افسوس خوردم. شبکه‌ای بود که در موفقیت و خلاقیت، قامتی بلندتر از دیگر شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور داشت. اینکه شبکه‌ای را از بیخ و بن، بدون وصل بودن به سازمان بزرگتری بسازی و بالا بیاوری، همیشه هویت خود را حفظ کنی ... (۱/۲۲)
موفقیتت ناشی از خلاقیتت باشد و نه شانس آوردن و سوار شدن بر موج حوادث، هنر بزرگی است که من‌وتو در آن یگانه بود.
تأثیرگذاری من‌وتو بر مخاطب ایرانی عمیقتر و پایاتر از دیگر شبکه‌های فارسی‌زبان بود. شش سال پیش که شعار «رضاشاه روحت شاد» سرداده شد، از همین تریبون گفتم که ... (۲/۲۲)
شاه، سقوط حکومتش را گردن بی‌بی‌سی انداخت اما اگر روزی پسر شاه برگردد، از چشم من‌وتو دیده خواهد شد. جان دوباره گرفتن گفتمان سلطنت‌طلبی وامدار من‌وتوست. نسلی که حتی پدر و مادرهایشان چیز زیادی از «زمان شاه» به یاد نداشتند، با من‌وتو بود که به نوستالژی «زمان شاه» دچار شد. (۳/۲۲)
Read 22 tweets
Oct 18, 2023
کشتار هولناک غیرنطامیان در بیمارستان اهلی غزه می تواند فرصتی برای جلوگیری از فراگیرتر شدن آتش جنگ شود. فشار بر اسرائیل برای پذیرش آتش بس افزایش یافته و زمینه فراهم شده تا طرفین درگیر به توافقی رضایت دهند که در سایه این آتش بس، تبادل اسرا و گروگانها صورت گیرد، … (۱/۷)
کمک خارجی وارد غزه شود و از حماس تضمین گرفته شود که از این فرصت برای تجدید قوا و ضربه زدن به اسرائیل بهره نخواهد گرفت. امریکا، مصر، اردن و محمود عباس به دنبال این راه حلند. به نظر می رسد ایران و حماس هم به این راه حل راضی اند اما بعید است نتانیاهو رضایت دهد … (۲/۷)
چون مساوی با پایان اوست. گرچه خسارات جانی و مالی که اسرائیل به غزه زده، اکنون بیشتر از ضربات طرف مقابل شده اما برای افکار عمومی خشمگین اسرائیل، هنوز انتقام گرفته نشده. آتش بس که اعلام شود، وقت حساب پس دادن نتانیاهو به مردم خود است، در حالی که هم دستش خالی است و هم … (۳/۷)
Read 7 tweets
Feb 27, 2021
نوذر آزادی که در تلویزیون پیش از انقلاب با نام شخصیت کمدی اش، جعفر قاطبه و تکیه کلامش «ای آخ» شهرت چشمگیری داشت، در سن هشتاد و دو سالگی در آلمان درگذشت. نام اصلی اش نوذر فیروز بود اما با نام خانوادگی مادر کرمانشاهی اش (آزادی) خود را در عرصه هنر معرفی می کرد (۱/۵) Image
پدرش که افسر ارتش و اهل اراک بود، دل خوشی از بازیگری و این جور قرطی بازیها نداشت.
نوذر آزادی تا بیست و چند سالگی در کرمانشاه زیست و کاراکتر جعفر قاطبه را هم از پاسبانی در این شهر به نام تقی گرفت که همین گونه حرف می زده و رفتار می کرده و مایه تفریح ملت بوده. (۲/۵)
تکیه کلام «نادِرِس» (نادرست) از آن همین پاسبان بوده. البته نوذر آزادی گفته بود که لهجه آن پاسبان را در شخصیت قاطبه کمی تغییر داده و کرمانشاهی کرده بود، چون آن پاسبان، لک و تلفظهایش به لحن لکی بوده که تفاوتهایی با لحن کرمانشاهی دارد. (۳/۵)
Read 5 tweets
Dec 9, 2020
محمد یزدی رفت و نام نکویی بر جای نگذاشت. گرچه عمرش به ویرانگری گذشت اما انصاف نیست از یک نکوکاری بزرگ او یاد نکنیم و آن تلاشی بود که برای سیاست تنظیم خانواده کرد. پرچمدار مبارزه با رشد جمعیت شد و با پشتکار، این سیاست نیکو را پیش برد. (۱/۸)
پس از نخستین سرشماری عمومی پس از انقلاب که در سال ۱۳۶۵ انجام گرفت، مشخص شد که رشد جمعیت بسیار بالاتر از آن است که گمان می رفت و نرخی نگران کننده دارد. محمد یزدی در آن زمان نایب رئیس مجلس بود. همو بود که زنگ خطر را به صدا درآورد، هم جلو روحانیت سنتی ایستاد (۲/۸)
که تنظیم خانواده را غیرشرعی می دانست و هم دولتمردان درگیر در جنگ. من بخوبی به یاد دارم که پشت سر هم به تلویزیون می آمد و از خطرات رشد بی رویه جمعیت حرف می زد. آن هم در حالی که میرحسین موسوی می گفت چه بهتر که جمعیت بزودی پنجاه میلیون شود (۳/۸)
Read 8 tweets
Nov 15, 2020
بنیانگذار سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) هم قربانی کرونا شد. خدا رحمتش کند. در دهه شصت، جواد اژه ای از نامهای عجیب و توجه برانگیز بود که از تلویزیون می شنیدیم. فکر می کردیم شاید اجدادش از دریای اژه آمده اند. نمی دانستیم اژه جایی است طرفهای اصفهان. (۱/۱۳)
چیز دیگری که نمی دانستیم این بود که او داماد بهشتی است.
ربط جواد اژه ای به انقلاب همان نسبت خویشاوندی اش با بهشتی بود وگرنه هیچ سابقه انقلابی نداشت. در زمان انقلاب داشت در اتریش درس می خواند. نمی دانم آیا درسش را تمام کرد یا نه (۲/۱۳)
چون خیلی از کسانی که دکتر به اسمشان بستند، درسشان را رها کرده و برگشته بودند وزیر و وکیل بشوند و هیچوقت دکترایشان را نگرفتند، بعضیها مثل محمد خاتمی و حسن روحانی حتی فوق لیسانس هم نگرفته بودند. (۳/۱۳)
Read 13 tweets
Sep 30, 2020
بی بی سی عربی با یکی از سوریهایی گفتگو کرده که برای جنگ به جمهوری آذربایجان رفته است. او می گوید هفته پیش و قبل از اینکه جنگ دربگیرد، سیف ابوبکر فرمانده لشکر حمزه (از گروههای مسلح سوری) به او و دیگر جوانان پیشنهاد داده ... (۱/۶)
bbc.com/arabic/middlee…
برای شغل نگهبانی مکانهای نظامی به جمهوری آذربایجان بروند و ماهی دو هزار دلار دستمزد بگیرد.
دو هزار دلار پول خیلی زیادی بوده که می توانسته زندگی اش را عوض کند. تحقیقات محلی نشان می دهد نود درصد مردم مناطق زیر حاکمیت گروههای مسلح در شمال سوریه از تأمین هزینه زندگی ناتوانند، (۲/۶)
درآمد هشتاد و یک درصدشان زیر ماهی پنجاه دلار است.
این افراد را به شهر غازی عنتب در ترکیه و از آنجا با هواپیما به فرودگاه استانبول و سپس با هواپیمایی آذربایجان (آزال) به جمهوری آذربایجان بردند و در اردوگاهی نظامی اسکان دادند. (۳/۶)
Read 6 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(