1/3 حضور آقای مهدی خزعلی در ایران اینترنشنال
در متنی که چند سال پیش نوشتم توضیح دادم که چرا کار رسانههائی چون بی.بی.سی فارسی،ایران اینترنانشنال و..در چهرهسازی از مهدی خزعلی و معرفی او به عنوان«فعال سیاسی،نویسنده»،کاری غیرحرفهای و عادی سازی جنایت است.
لینک متن در توئیت 3 رشتو
2/3
برنامه هویت که وزارت اطلاعات(سعید امامی،حسین شریعمتداری و..)آن را تولید کرد،گامی بود برای آمادهسازی ذهنیت جامعه برای پروژه قتلهای موسوم به زنجیرهای.
آقای مهدی خزعلی،که کتاب هویت را منتشر و بر آن به امضای خود مقدمهای تائیدآمیز نوشت،همکار پروژه هویت و سهیم در قتلها است.
3/3 بر اساس کدهای معتبر رسانهای انتشار اعترافاتی که با شکنجه گرفته شده،بدون ذکر این نکته، جرم است و مهدی خزعلی در این کتاب از جمله این جرم را نیز مرتکب شده است.
لینک مقاله چند سال پیش من در این باب با عنوان «چهره سازی از جنایتکار، عادی سازی جنایت است»
1/13
چند شاخصهی نوِ انقلابِ ایران برای تحلیل بیشتر:
در انقلابِ کنونی:
1 ـ برای نخستین بار در جهان، دستکم در جهانِ مدرنِ پس از رنسانس، انقلابی علیه حکومتِ دینی ــ با شاخصههای استبدادی، رانتی، نفتی، نظامی، توتالیتر و..ـ،در حالِ شدن و شکلگیری است.
2/13
انقلابهای بزرگِ جهانِ مدرنِ پس از رنسانس علیه نظامهای سیاسی با ایدئولوژی زمینی بودند. انقلاب علیه حکومتِ دینی، ــ با شاخصههای رانتی، نفتی، نظامی، توتالیتر و.. ـ ، ، پدیدهای نو و تازه است پس ..
3/13
پس تجربهها، شکل و محتواهای نو آفریده و برای توضیح و تبیینِ نظری خود به مفاهیم و نظریههای نو و تازه در عرصه تئوری انقلاب نیاز دارد که به تدریج خلق میشوند.
1/14
کارشان به هذیانگوئی رسیده
اما من «اعتراف» میکنم که:
.
در دشنامگوئی و هیاهوی توئیتری علیهی من عکس کسی را که در تظاهراتِ روزِ رفتنِ شاه شادمان است همرسان کرده و به دروغ میگویند این سرکوهی است. میخواستم چون گذشته اعتنا نکنم اما دوستانی برایم فرستاده و پرسیدهاند.
2/14
این عکس دروغ است. عکسهای آن دورانِ من با سیبل و.. هست که هیچ شباهتی با صاحبِ این عکس ندارد.
اما نیازی به عکسِ جعلی نیست. خودم «اعتراف» میکنم که در آن روزها از رفتنِ شاه خوشحال بودم و از اسلامی شدنِ انقلاب غمگین.
باز هم «اعتراف» میکنم که:
3/14
از جمله کسانی بودم که با گرایشِ چپِ مستقلِ غیرتودهای با استبدادِ شاه، شکافِ فقر و ثروت و.. مخالف بودند. درستی یا نادرستی این موضع را میتوان بررسی و نقد کرد اما در بحثی تحلیلی نه در فضای تنگِ توئیتر و نه در هیاهوی توئیتری که ترکیبی است از منتقدانِِ واقعی و جعلی.
الف:
یکی جملهای مزخرف را در بارهی صمد بهرنگی جعل میکند و مزخرفاتِ خود را من به نسبت میدهد،
یکی مصاحبهای با من را در اشپیگل دیده، جمله خبرنگار را، که غلط هم فهمیده، به من نسبت میدهد،
2/5 یکی به نقل از من جملهای مزخرف را در بابِ موسیقی ردیف جعل میکند،
یکی مرا مسئول کردارِ انجمنِ روزنامهنگاران میداند که هیچ وقت عضوِ آن نبودهام،
یکی به دروغ مینویسد که من در کلاپهاوس این و آن گفتهام.پس از اعتراض و همرسانی نوار اتاق،که جملهی جعلی در آن نیست،پاسخ میدهد:
3/5
«نقلِ قول از شما تفسیرِ من است». شما میخواستید! این حرفها را بزنید/ تفاوتِ تفسیر و نقلِ قول را هم نمیداند،
و.....
و عدهای، واقعی یا سایبری، شروع میکنند به فحاشی.
نمیتوانند کسی را بر مبنای نوشته، گفتار و کردارِ او نقد یا تخریب کنند پس به جعل و دروغ متوسل میشوند.
ب:
1/4 از متنِ یادداشتِ «چرا .. از بختیار حمایت نکردند» (پیوستِ توئیتِ قبلی)
«جبهه ملی به بختیار پشت کرد و از جمله به این دلیل که اغلبِ رهبران آن از شجاعت فکری و سیاسی بهره چندانی نداشتند.
سودای سهیم شدن در قدرت در سر داشتند و گمان میبردند که ..
2/4 که با همراهی با خمینی آیندهی سیاسی خود را تضمین میکنند اما سوارکاری با اسبِ رقیب یا دشمن، دیر یا زود، به سقوطِ سوارکار منجر میشود که شد.
.
مخالفتِ حزبِ توده با بختیار با ساختارِ فکری و سیاسی این حزب همگن و مخالفتِ چپِ غیرتودهای ایران با بختیار با منافعِ آنان ناسازگار بود.
3/4 حزب توده از شوروی سابق پیروی میکرد و ذولتهای ملی، لیبرال یا سوسیال دموکرات در ایران به سودِ شوروی نبود. این گونه حکومتها رابطهی ایران را با آمریکا و غرب بحرانی نکرده و سیاست خارجی را بر منافعِ ملی، و نه صفبندی علیه "امپریالیسم آمریکا"، بنا میکردند.
1/5 در بارهی موجِ اخیر دشنامگوئی در تویئتر آنهم بر اساسِ نقلِ دروغ.
برداشتِ من این است که:
ایران، که مرزهای آن در گذشتههای دور دستخوشِ تعییرات بسیار بودهاست، کشوری بودهاست چندزبانه و ساکنان آن به زبانهای گوناگون سخن میگفتند اما، دستکم بعد از اسلام، زبانِ فارسی نه تنها
2/5 زبانِ فارسی نه تنها زبانِ مادری بخشهای مهمی از ساکنانِ ایران بوده که بعلاوه زبانِ دیوانسالاری (به تعیبرِ امروزی اداری) و زبانِ ادبیاتِ مکتوب در سراسرِ ایران بودهاست (هرچند ایرانیان آثاری به زبانهای عربی و..نیز خلق و گویندگان به زبانهای غیرفارسی نیز....
3/5 نیز برخی از آثارِ ادبیاتِ مکتوب و بخشِ مهمی از ادبیاتِ فلکلوریکِ خود را به زبانِ مادری خود خلق کردهاند که برخی در دست است).
اغلبِ شاعران و... آثارِ مکتوبِ خود را به فارسی مینوشتند که زبانِ سراسری ادبیات مکتوب بودهاست حتا اگر زبان مادری آنان فارسی نبودهاست.
انتخابات و تاکیتک تقلیل کلابهاوس به رسانهی سانسورزده.
برنامهی جدید کلابهاوس امکانی است برای گفت و گوِی آزاد اما نهادها و جناحهای حکومتی جمهوری اسلامی، و به ویژه اصلاحطلبان حکومتی، به سرعت و پرشتاب، برای تسخیر این فضا برنامهریزی کردند.
2/17
جلب آراء برای انتخابات پیشرو از مهمترین هدفهای این برنامهریزی است.
.
اصلاحطلبان حکومتی برای جلب مخاطبان به اتاقهای خود در کلابهاوس از تاکتیکِ حضور مقامهائی چون آقایان ظریف و صالحی و چهرههای معروف جناح خود بهره میگیرند و
3/17
و گروهی به امید طرح پرسش و انتقاد، گروهی برای شنیدن یا از سر کنجکاوی یا علاقه یا..، به این اتاقها جذب میشوند.