Mustafa Güldağı Profile picture
Sep 17, 2020 13 tweets 2 min read Read on X
GERÇEK TERÖR FLOOD

1) Türkiye'deki en büyük terörlerden biri "AYDIN TERÖRÜDÜR"
Türkiye'deki aydınlar azı hariç toplumun inanç, kültür ve değerlerine uzak, Batı'nın normlarını kutsayan beyni zincirlenmiş, ruhu tutuklu sürülerdi. Bu terör Tanzimatla başladı.
2) Solcu ve seküler olmayandan aydın olmaz diye bir algı oluşturdular. Bu sebeple bizde aydın denilen kadrolar Atatürkçü değil Atatürk'ten geçinip lüks, konforlu bir hayat ve statü elde ettiler. Lüks villa ve yalılarda halkçılık yapmak da cabasıydı. Halktan uzak halkıçı(!)
3) Türkiye'deki en büyük terörlerden biri de "SANATÇI TERÖRÜ"
Türkiye'de en başından beri oluşturulan sanatçı modeli Batıcı, bu toprakların ruhundan kopuk insanlar topluluğuydu. Milletin inanç ve değerlerini karalamaya hazırdılar. Batıdan gelen her şeyi kutsamaya hazır.
4) Bu ülkede çok azı dışındaki sanatçılar gençlerin inanç ve kültürlerini kaybedip Batı hayat tarzını benimsemesinde araç olarak kullanıldı. Kirli bir dönüşümün aracı oldular. Batı adına devşirmenin aracı oldular.
5) Türkiye'de en büyük terörlerden biri de "SİNEMA TERÖRÜDÜR"
Sinema sektörünün kodları Batı normlarına ve yaşam biçimine uygun olarak oturtuldu. Oturtan güç odağı milletin hızlı şekilde dönüştürülüp tehlike olmaktan çıkarılmasını istiyordu.
6) Filim ve dizi sektörü bir olayı ve konuyu anlatmaktan çok bir yaşam tarzını aşılamak içindi. Bunun için ABD ve Avrupa'daki kirli vakıf ve lobilerden ciddi fikir ve finans desteği aldıkları olmuştur. Filimlerdeki ahlaksızlıklar sokağa inip ailelere girmiştir.
7) En büyük terörlerden biri de "MEDYA TERÖRÜDÜR"
Ülkedeki medya en başından beri sabataistler tarafından şekillendirildi. Medya organları küresel güçler adına yapılan darbenin aracı oldular. Dış destekli oluşumlardı.
8) Türkiye'de küresel gücün ekonomik ve bölgesel çıkarına aykırı iş yapıldığında üç gazete manşeti ile hükümet devriliyordu. Güdümlü bir kanalın üç haber spikerinin konuşması ile halk kışkırtılıp darbeye alet ediliyordu.
9) En büyük terörlerden biri de "KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLILIK TERÖRÜ"
Bir siyasi lider, hoca, parti, komutan ve ideolojiye körü körüne bağlılık ülkede oluşan kaosun en büyük sebebiydi. Huzursuzluklar buradan kaynaklanıyordu. Bonzai ve alkol bağımlılığından daha tehlikeli.
10) Körü körüne bağlılıkların olduğu bir yerde 15 Temmuzlar bitmez. Biri biter bir zaman sonra başkası yaşanır. FETÖ'den ders alınmalı. Kör bağımlılık her kesimde olabilir. Sağ sol laik dindar farketmez. Kendi aklı ile hareket etmez. Üstten gelen emre uyar.
11) En büyük terörlerden biri de "TEKELE ALMA TERÖRÜ"
İslamı, Kuranı, Parayı, Atatürk'ü, Ehli Sünneti tekeli altına almış farklı gruplar ve oluşumlar. En iyi biz bilir en iyi biz savunuruz. Gerisi yanlış, sapık, hain diyorlar.
12) Bu ülkedeki en tehlikeli şey parayı değil "DİNİ" tekeli altına almadır. Dinin sahibi Allah'tır. Dini tekeli altına alıp en doğru en hakiki biziz deyip kendi din anlayışını ve öğretisini dayatıp tehdit ediyor. Tam Yahudi zihniyetidir bu.
13) En büyük terörlerden biri de "AB TERÖRÜDÜR"
Yeni parti kuran ve kuracak olan AB standartlarına ve ABD demokrasisine bağlılığını bildiren mesajlar veriyor. Ağızlarındaki demokrasi, özgürlük ve eşitlik kelimeleri hep aldatmaca.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Mustafa Güldağı

Mustafa Güldağı Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @mustafa_guldag

Jan 9, 2025
1) Kalifornia yanıyor. Kalifornia deyip geçmeyin. ABD'yi ayakta tutan en önemli yerdir. Kalifornia, tek başına ülke olsaydı dünyanın en güçlü "beşinci ekonomisi ve ülkesi" olurdu. Bu kadar önemlidir. Kalifornia'nın zarar görmesi ABD'ye büyük zarar verir. Verecek de. Image
2) Dünyada teknoloji, bilişim, medya merkezidir. Dünyanın en büyük 10 şirketinden beşi buradadır. Dünyanın en zengin 10 insanından dördü de Kalifornia'da yaşar. Kalifornia Derin Amerika'nın en önemli unsurudur. Kalifornia'nın zarar görmesi ABD'yi sakat bırakır.
3) Dünyanın en büyük "Silahsız Kuvvetler Komutanlığı" burada bulunur. Neyden mi bahsediyorum? HOLLYWOOD. Amerika, ülkeleri Kalifornia'daki Hollywood ile işgal edip teslim almıştır. Silahlı askerlerle değil. Hollywood, Amerika'nın en önemli askeri üssüdür. Bunu atlamayın.
Read 7 tweets
Apr 12, 2024
1) Haluk-Selçuk Bayraktar ve BAYKAR'a yapılan saldırıyı basit parti çekişmesi sananlar yanılır.
Bir ucu Yahudi lobilerine
Bir ucu NATO ve Pentagon'a
Bir ucu Avrupa güçlerine
Bir ucu Evanjelistlere
Bir ucu petrol şirketlerine
Bir ucu küresel kaosçulara kadar uzanır. Oku ve paylaş. Image
2) Yukarıda saydığım güçler adına Türkiye'yi parçalamaya hizmet eden terör odakları İHA-SİHA sayesinde kıpırdanamaz hale geldi. Bu sebeple küresel kaosçuların hızlandırdıkları Anadolu'yu İŞGAL, PARÇALAMA planı boşa çıkıyor. Bu önemli. Mevzu parti kavgası falan değil. Daha derin.
3) İHA-SİHA'lar, Siyonistlerin Güneydoğu'yu PKK ve türevleriyle kaos oluşturup parçalayarak Büyük İsrail'i kurmasının önüne geçti. Bu, ABD'de etkili olan Evanjelistlerin de hedefiydi. İHA-SİHA'lar, Siyonizim ve Evanjelistlerin önündeki en büyük engel olarak durdu, duruyor.
Read 19 tweets
Apr 2, 2024
KULUÇKA OPERASYONU

1) İmamoğlu özellikle Akşener tarafından kuluçkaya yatırılmış, korunmuş, parlatılmıştır. Bu kuluçka operasyonun asıl amacı İmamoğlu'nu en başından beri Cumhurbaşkanlığına hazırlamaktı. Belediye değil. Aralarının bozuk olduğuna da inanmıyorum. Plan profesyonel. Image
2) Akşener İmamoğlu'nun yüzünde "Rabbi Yessir" görmüştü. Daha fazla büyümesi, parlaması için senaryolar bile oynanmıştı. Hatta Akşener, İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı yardımcısı olma şartını koşmuştu. En başından beri büyük bir kuluçka operasyonu izliyoruz. Dikkat.
3) İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı yapılmadan önce büyük bir oy kitlesi toplanması sağlanıyordu. Bir sorun vardı. DEM/PKK ile ittifak yapacak olan İmamoğlu'na milliyetçi oylar nasıl eklemlenecekti? Bu oylara ihtiyaç vardı. MHP'den ayrılan İP ve Akşener bu görevi yapacaktı. Dikkat.
Read 20 tweets
Apr 1, 2024
SİYASİ RESET

1) Dikkatli okuyun. Hiçbir parti tesadüfen kurulmaz ve hiçbir siyasetçi tesadüfen sivrilmez. Esasen, devlet için parti diye birşey yoktur. Konsensüs ve konsept vardır. Devlet duruma göre siyasete büyük reset atar ve yeni konsensüsler oluşturup iktidar yapar.
2) Devlet gerekli zemini hazırlayıp siyasete büyük reset atar. Siyasetin şekli, iklimi, yapısı, kişileri bir anda komple sıfırlanır. Bunu en son 2002'de yaptı. Ak Parti konseptini iktidara getirdi. Önünü açık tuttu. 2002'de büyük reset atılmıştı. Yine büyük reset vakti geldi.
3) Bu resetten devletin gizli erklerinin de vitrinindeki liderin de haberi vardır. Kritik partilerin liderleri de planın içindedir. Fark etmezsiniz. Devletin bir reset planı hep vardır. 2016 ile devlet partileri pasifize edip Cumhur ve Millet ittifakı adında konseptler oluşturdu.
Read 20 tweets
Mar 4, 2024
YAHUDİLEŞME VE İSRAİLİYAT

1) İsrail'in soykırım yaptığı şu süreçte en çok boykot edilmesi ve anlatılması gereken iki şey vardır: Yahudileşme ve İsrailiyat. Asıl boykot edilmesi gereken bu ikisidir.
Müslümanların Yahudileşmesi. Müslümanlara İsrailiyatın sızması.
2) Bu iki konu Müslümanlara anlatılmadığı sürece İsrail de, küresel Yahudi lobileri de rahatça zulüm yapmaya devam edecek. Bu konuları hiç anlatan bile yok. Çünkü bu konuları anlatacak ciddi manada yetişmiş insan yok. Yazılan birkaç eser de çok kısır.
3) Şu süreçte bu iki konuya kimsenin değinmemesi büyük bir faciadır. Bu da toplumsal, aydın ve entelektüel sığlığın sandığımızdan daha derin olduğunu gösteriyor. Yahudileşme ve İsrailiyatın Türkiye'deki insanlara verdiği zarar, İsrail'in Gazze'de verdiği zarardan on kat fazladır.
Read 12 tweets
Jan 30, 2024
DERS 1

Müfredatını küreselci emperyalist güçlerin oluşturduğu eğitim sisteminden geçen:

Doktor
Öğretmen
Ekonomist
Hukukçu
Mühendis
Gazeteci
Siyasetçi
ve Aydın, ülkeyi bağımsızlaştıramaz.
Çünkü bunlar, mevzulara emperyalistlerin bakış açılarıyla bakacak şekilde eğitildi.👇
DERS 2

Unutmayın, bir ülkeyi;
Kısa vadede işgal edeceksen "top tüfek" ile.
Ortada vadeli işgal edeceksen "ekonomiyi" ele geçirerek.
Uzun vadeli işgal edeceksen "kültürel" olarak.
Ebedi işgal edip hâkim olacaksan "eğitim müfredatını ve sistemini" ele geçirmeli.
DERS 3

Eğer sömürgecilik ve işgal sadece "ekonomik ve siyasi" olsaydı işgalciler kovulabilirdi.
En büyük işgal "bilincin ve zihnin sömürgeleştirilmesidir"
Böylece halk ve nesil, düşmanın ordusuna dönüşür.
Zihinsel işgalden kurtulmadan, bilinç özgürleşmeden gerçek kurtuluş olmaz.
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us!

:(