رونمایی از اخلالگر فریب «زرین»
این اخلالگر به روش Deception Jamming اهداف کاذب برای رادار تولید میکنه .
مکانیزم کارکرد DRFM به این صورته که موج رادار هدف رو دریافت و ذخیره میکنه و با تغییر در مشخصه های موج اون رو بازتاب میکنه و هدف کاذب برای رادار به وجود میاره
تابش امواج مثل چاقو دو لبس اگر سامانه پدافندی به موشک های با قابلیت HOJ مجهز باشه به سمت تابش امواج اخلال هدایت میشه برا همین اخلال گر یدک کش رو استفاده میکنن که اگه موشک این قابلیت داشت به سمت اخلالگر که از پرنده فاصله داره منحرف بشه و پرنده سالم بمونه .
در پرواز های ارتفاع پایین هم امواج اخلالگر بازتاب شده با بازتاب از زمین محل کاذب برای اخلال گر درست میکنن و موشک های HOJ رو به سمت زمین منحرف میکنن
البته این روش در رادار هایی که چابکی فرکانسی بالایی دارن قابل مقابله است.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
در مورد شناسایی سلاح مورد استفاده صهیونیست ها ، توییتم رو پاک کردم چون به یقین نرسیدم دقیقا کدوم سلاح استفاده و شواهد برای تایید یا رد موارد مختلف وجود داره مثلا بالک ها و ابعاد با موشک ROCKS مطابقت داره ولی سرجنگی جدا شده و از این نظر با راکس تفاوت داره .../
از طرف دیگه بالک ها شباهت کلی با هدف هواپرتاب بالستیک بلو اسپارو که سرجنگی جداشونده داره ولی ابعاد و اندازش به بلو اسپارو نمیخوره.
دو احتمال جدی وجود داره اینکه سلاح رونمایی نشده بر اساس ROCKS که سرجنگی جداشونده داشته باشه ، یا موشک ها به هر نحوی در میانه راه مشکل پیدا کردند.
اگر هم فرض بر استفاده از سرجنگی جداشونده داشته باشیم دیگه نیازی به بالک کنترلی روی بدنه بوستر نبود ، اساسا این موضوع هم بشدت بعیده لذا بر اساس نتیجه ناموفق حمله ریز پرنده ها در از کار انداختن رادار های پدافندی (احتمالا اس۳۰۰) صهیونیست ها موشک ها رو .../
#رشته آیا موشک با کلاهک مانور دهنده خارج از جو سپاه در برابر سامانه های پدافندی مصونیت دارد ؟
بر اساس گفته های فرمانده نیرو هوافضا سپاه موشک جدید حداکثر از ۵۰۰ کیلومتری هدف در خارج از جو مانور میدهد که ترجکتوری یا مسیر حرکت این سلاح بصورت زیر قابل تصور است.
این سلاح در حقیقت بر اساس موشک های بالستیک با کلاهک جدا شونده قبلی توسعه پیدا کرده اما با این تفاوت که روی کلاهک پیشرانه ای نصب شده که قابلیت کنترل بردار رانش یا TVC دارد و امکان انجام مانور در خارج از جو را میدهد .
اما نکته مهم این است که این سلاح در تمام فاز حرکت خارج از جو.../
قابلیت مانور ندارد و طبق گفته فرمانده نیرو موتور روی کلاهک از فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری هدف فعال شده و کلاهک مانور میدهد این به این معنی است که موشک هنوز فاز ابتدایی و میانی مسیر خود در خارج از جو فاقد قابلیت مانور است و مسیر حرکت آن قابل پیش بینی خواهد بود .
همه سر کار بودیم این موشک هایپرسونیک جزو تسلیحات هایپرسونیک قرار نمیگیره (طی کردن عمده مسیر پرواز با ماخ بیش از ۵ در داخل جو) در حقیقت موشک بالستیک با کلاهک مانور دهنده خارج از جو که قبلا بررسی کردیم.
قلم داد کردن کلاهک مانور دهنده «خارج از جو» به عنوان سلاح هایپرسونیک قابل مقایسه با اشتباه گرفتن تانک با نفربر زرهی توسط امیر کیومرث حیدری است و ضربه به اعتبار نظام وارد میکند.
پهپاد Baykar Kizelelma پیکربندی بنده بر اساس جنگنده جی ۲۰ «کپی برداری شده» در حالی که زاویه خم بالها تقریبا یکسانه اما ماخ کروز این پهپاد کمتر از جنگنده جی ۲۰ هستش !
اکچویتور های دم به منظور سادگی بیشتر بیرون از بدنه قرار گرفته شده ان و پوششی که برای جادهی اونها در نظر گرفته شده مستعد افزایش سطح مقطع راداری و درگ پرنده است.
در حالی که در پهپاد وینگمن بوئینگ و والکایری کراتوس چنین مسئله ای وجود نداره .
#رشته تسلیحات هایپرسونیک .
با خوابیدن تب هایپرسونیک در فضای رسانه ای فرصت دیدم که این مسئله رو کمی روشن کنم.
خب از اول بگیم چرا « هایپرسونیک » !؟
به دلیل گرمایش آئرودینامیک در ماخ پروازی بیش تر از ۵ بسته دمای هوای جو هوا دچار تجزیه مولکولی شده و دیگه به عنوان گاز ایدهآل با ضریب حرارت ویژه قابل فرض نیست.
از این جهت بطور کلی ماخ ۵ رو به عنوان مرز بین سوپر و هایپر سونیک در نظر گرفتند
تعریف دقیق از تسلیحات هایپرسونیک میتونه این باشه ، تسلیحاتی که عمده مسیرشون رو داخل جو در رژیم هایپرسونیک انجام بدن .
محفظه احتراق موتور های نسل جدید به دلیل نسبت فشار بسیار بالای کمپرسور و دمای ورودی به توربین بسیار بالا عملا دیگر به سه ناحیه primary - secondary و Dilution قابل تفکیک نیستند و بخش عمده هوای ورودی وارد Swiller میشود و امکان احتراق نسبتا رقیق را میدهد.
بهترین تصویر که به توضیحات بنده همین تصویری که خود ge منتشر کرده.