Sen jag återskaffade Twitter och inte är ledarskribent känner att jag mest vill lyfta människor. Det kan vara så bra när man hjälper och hejar på!
Skriv om att livet inte alltid är lätt. Sök stöd och tweeta: jag hejar på er. Jag vill att det ska gå bra. Tycker vi olika: då gör vi det. Vi kan hårt debutera men känner man sig trasig en dag. Då får man visa det. Och man ska ha stöd och pepp.
Jag är så jävla blödig. Vill att alla ska ha det bra. Lyssnade på dokumentären Den fastspända flickan och gick tårar i ögonen av att Nora i slutet visade sig ha det bra. Tårar av glädje.
Jag älskar exempelvis att följa @flickansolsken för den raka livsglädjen och ärligheten.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with gustavvasakungen

gustavvasakungen Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @gustavvasakung1

16 Oct
Tråd: Min mamma har världens absolut bästa sociala förmåga. Helt sjukt. Hon var i Rom och skulle köpa en väldigt fin slips till mig. Går in på en traditionellbutik ungefär vid Fontana di Trevi.
Börja snacka med föreståndarinnan. Visat sig att hon är svenska. Gift med en italiensk markis. Dom har inga egna barn. Får slipsen rabatterad. De dricker en cappuccino och byter mejladresser.
De håller kontakten när hon och maken är i lockdown i deras statspalats. Hon skickar mina böcker och de bjuder mig till Rom när jag ska skriva om heliga Birgitta. De är typ Orsinis. Jag ska bo i ett adelspalats från typ 1400-talet. Allt för att morsan ville ge mig en slips.
Read 24 tweets
15 Oct
På förekommen anledning. Jag har full respekt att andra landat i andra slutsatser än jag själv om rektor Hamid. Era slutsatser respekterar jag. Min egen är inte baserad på rationalitet utan känsla. Jag väljer att ge en person jag ser upp till en andra chans. Det behöver inte ni.
Jag väljer också öppet att berätta om detta och jag väljer att delge er att jag blivit snällare och ödmjukare med åren. Jag gav inte Kakan Hermansson en andra chans. Jag gjorde fel.
Mitt resonemang om rektor Hamid bottnar i att jag försöker träna upp min empati och medkänsla. Jag har känt andra som fallit hårt. Det finns tid för kritik även från min sida. Men nu befinner han sig i helvetet. Självförvållat förvisso, men dock helvetet.
Read 8 tweets
15 Oct
Ett liv i spillror och försörjning hotad. För allvarliga men gamla synder. Det är så tragiskt. Jag tycker det är tragiskt oavsett politisk ståndpunkt. Jag vill faktiskt påpeka det. expressen.se/gt/rektor-hami…
Att offentliga uppdrag förloras är fullt förståeligt. Men att försörjning och prickfritt arbete hotas. Det säger något om kraften i stormen. Jag gillar det inte.
Jag praktiserar vad jag tror på och kommer att vara med i podden @kungarochkrig när tillfälle ges.
Read 6 tweets
15 Oct
SVT klipper alltså bort avsnitten med rektor Hamid i På Spåret. Peak skitnödiga 2020!
SVT: Sänder vi ett förinspelat nöjesprogram med en person som inte uttrycker sig antisemitiskt i programmet men tidigare har uttryckt sig antisemitiskt vilket vi inte visste kommer alla som tittar på detta nöjesprogram att bli Rudolf Hess.
SVT: Hans uttalande strider mot de värderingar På spåret står för. Varför ska ett nöjesprogram som handlar om geografi ha värderingar?
Read 5 tweets
15 Oct
Föreslår att @patrikoksanen och jag ska bli influencers med gemensam youtubekanal. Ni kan få timmar där vi sitter och muttrar om relationen Sverige-Finland. Så beställer vi in 300 glas cognac. Och talar vilt med @AStrinnholm
"Missa inte bonusmaterialet. David skäller ut personalen vid Uppsala högar på grund av för dålig skyltning/@patrikoksanen glömmer en penna/@AStrinnholm rasar över undermålig understreckare i SvD och författar lödigt genmäle".
"Missa inte bonusmaterialet. David får VIP-kort i raritetskammaren på KB. @patrikoksanen våndas över sitt akademianförande. @AStrinnholm ser av misstag på en dokusåpa och författar lödigt brev till televisionen om sedernas förfall".
Read 4 tweets
15 Oct
Idag är en tung dag. Idag har en förebild visat sig ha stora fel och brister. Idag är jag mänsklig och partisk. Jag väljer att tro på denna förebild. Aktivt. Det finns ingen rationalisering. Jag handlar naivt och i god tro när jag väljer att göra det.
Denna förebild har förlorat en rejäl bit av ära och värdighet i mina ögon. Jag hoppas att det kan återvinnas. Innerligt.
Jag väljer aktivt att ge denna förebild en andra chans. Jag kan förstå om andra inte gör det. Men mitt val är detta.
Read 5 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!