بر آن شدم تا در پاسخ به این توئیت شاهین میلانی توضیحاتی بنویسم. البته دیروز نوشتم که شکایت های رد شده مربوط به تیم وکلای ترامپ نیست.
در اینجا به این پرسش پاسخ می دهم که چرا وکلای ترامپ تاکنون موضوع تقلب را در دادگاه مطرح نکرده اند؟
واقعیت این است که وکلای ترامپ زمان بسیار محدودی
دارند بنابراین باید برای شکایت هایشان اولویت بندی کنند. اولویت اصلی، برگرداندن نتایج اعلام شده به نفع ترامپ است و اولویت بعدی، اثبات تقلب در دادگاه. البته اگر تقلب را در دادگاه ثابت کنند نتایج هم تغییر می کنند اما برای برگرداندن نتایج راه ساده تری وجود دارد. اینکه برخی آرا،
که عمدتا به جو بایدن بودند، بدون بحث تقلب باطل شوند.
به عنوان مثال، در سال 2000 در جریان شکایت بوش و گور، این موضوع مطرح شد که قوانین یک ایالت باید به صورت یکسان در تمام شهرهای ایالت اعمال شوند. به چالش کشیدن نتایج انتخابات به این دلیل که قوانین یکسان اجرا نشده است
بسیار آسانتر است. دیروز هم جولیانی در کنفرانس خبری گفت که افرادی شهادت داده اند که در شهرهای بزرگ پنسیلوانیا و میشیگان، که عمدتا دموکرات ها اقامت دارند، شرایط متفاوتی برای رای دادن وجود داشته است. مثلا در شهرهای بزرگ، خطاهای رای دهندگان را تصحیح می کردند یا با رای دهندگان
تماس می گرفتند تا دوباره بیایند و تصحیح کنند.
در پنسیلوانیا موضوع دیگری هم وجود دارد. فرماندار پنسیلوانیا در هفته قبل از انتخابات از دادگاه عالی ایالتی حکم گرفت که آرای پستی تا سه روز پس از انتخابات هم پذیرفته شوند. این حکم خلاف قانون اساسی آمریکا بود.
قاضی آلیتو (قاضی دادگاه عالی آمریکا) دو روز پس از انتخابات دستور داد که این آرای دیر رسیده جدا شوند اما به این دستور او توجهی نکردند!
در ایالت ویسکانسین موضوع دیگری وجود دارد. در این ایالت، رای غیابی (نه رای پستی) حتما باید با درخواست رای دهنده با عذری موجه باشد.
همچنین کاندیدایی که درخواست بازشماری را داشته باشد باید هزینه آن را بدهد. مقامات این ایالت اعلام کرده بودند که هزینه بازشماری کل آرا با نظارت کامل 8 میلیون دلار است تا کمپین ترامپ به خاطر هزینه های سنگین از بازشماری منصرف شود. وکلای ترامپ اعلام کردند که فقط درخواست بازشماری آرای
دو شهر بزرگ این ایالت را با نظارت کامل دارند که هزینه آن 3 میلیون دلار است. ناگهان مقامات ایالتی اعلام کردند که در بازشماری اجازه بررسی درخواست های آرای غیابی را نمی دهند. مشخص است که بایدن با آرای جعلی غیابی در ویسکانسین پیروز شده است!
در آریزونا و جورجیا که اختلاف
در حدود 10هزار رای است، ترامپ می داند که با بازشماری و بررسی امضاها در آرای پستی و باطل کردند آرای نامعتبر، پیروز خواهد شد. فرماندار جورجیا اجازه بررسی امضاها را نداد و حالا باید موضوع در دادگاه مطرح شود. جالب است که در انتخابات های قبلی، 3 تا 20 درصد آرای پستی باطل می شدند
که این رقم در این انتخابات در ایالت های کلیدی در حد چند دهم درصد است! و جالب تر اینکه در ایالت نیویورک، همسایه پنسیلواینا، 21 درصد آرای پستی باطل شدند!
تنها ایالتی که وکلای ترامپ تاکنون موضوع تقلب را در دادگاه مطرح کرده اند نواداست که
حدود 10000 نفر از خارج ایالت رای دادند (حدود 200 نفر از پرسنل نظامی بودند که مستثنی هستند). همچنین آرای درگذشتگان و افرادی که دو بار رای دادند در این ایالت مطرح است.
البته امروز خانم سیدنی پاول وعده داد که تا دو هفته دیگر موضوع تقلب از طریق جابجایی آرا توسط نرم افزار را در دادگاه مطرح و اثبات خواهد کرد که در آن صورت، ایالت هایی مانند نیومکزیکو و ویرجینیا هم موضوع شکایت قرار می گیرند.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Asghar Sepehri

Asghar Sepehri Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @AsgharSepehri

9 Jul 19
آنچه از کردهای سوریه در جریان جنگ سوریه دیدم برایم عجیب و غم انگیز بود. کردهای سوریه آماده بودند که در هر لحظه، جبهه خود را عوض کرده و با هر یک از طرف های معارض در جنگ (به غیر از ترکیه) وارد ائتلاف شوند. در نوامبر 2015 که ترکیه یک هواپیمای روسیه را سرنگون کرد، کردها با روسیه متحد
شدند تا به ترکیه فشار آورند. زمانی که اردوغان از پوتین عذرخواهی کرد، روسیه هم دست از حمایت کردها برداشت. در نوامبر 2016 کردها در جنگ حلب با بشار اسد، که تا قبل از 2011 حتی به آنها شناسنامه نمی داد، وارد اتحاد شدند و محله شیخ مقصود را از مخالفان اسد گرفتند. بعدها با آمریکا
علیه داعش مبارزه کردند. یادم هست که امیر طاهری در یکی از برنامه های بی بی سی فارسی درباره این رفتارهای متناقض کردهای سوریه گفت "خیلی ها می گویند کردها را می شود خرید." البته تحلیلگرانی هم بودند که این بی پرنسیبی را به حساب سیاستمداری و عملگرایی رهبران کرد سوریه می گذاشتند.
Read 9 tweets
30 Dec 18
اوایل سال 2009 (1387) بود که برای اولین بار مصاحبه ای از شاهزاده رضا پهلوی شنیدم. کسانی که آن روزها در فضای دانشگاه فعالیت می کردند به جناح های سیاسی حکومتی نزدیک بودند و هیچکس را در دانشگاه ندیده بودم که به صورت علنی از پادشاهی حمایت کند.
قبل از شنیدن آن مصاحبه، که در رادیو زمانه منتشر شده بود، با خودم گفتم که رضا پهلوی چه حرفی برای گفتن دارد؟ آیا می خواهد پادشاه ایران شود؟ مگر در داخل ایران کسی از او حمایت می کند؟ صحبت های شاهزاده اما درباره آزادی و دموکراسی و حقوق بشر بود و از بسیاری بحث هایی که
ما در انجمن امیرکبیر داشتیم مترقی تر بود.
چند ماه بعد، پس از انتخابات سال 88، عنایت فانی در برنامه به عبارت دیگر بی بی سی فارسی با شاهزاده مصاحبه کرد. هر چند آن برنامه درباره جنبش سبز بود اما عنایت فانی بسیار اصرار کرد تا از رضا پهلوی موضعی علیه پدرش بگیرد.
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!