Om man ger barn till avslagsmigrant asyl bara de lever under jord tillräckligt länge - så ökar det incitamenten enormt att försätta barn i en sådan sits.

Precis som att om man får PUT för ”apatiskt asylbarn” så kommer fler utsätta sina barn för sådan misshandel.
Det kan väl även den mest ihärdigaste barnkonventionskramaren inse?

Det är ett marshmellow-test. Antingen biter man ihop, säger nej - och nån stackars 14 åring får lida - men du förhindrar många framtida fall, eller så ger du asyl idag, känns skönt i magen men fler barn utsätts.
Jag vet, jag vet, det känns jättejobbigt. Hemskt. Och det känns så skönt att låta just bara den här ungen/familjen/killen att stanna.

Men att slappa på migrationslagar är som att pissa på sig själv. Det är varmt och skönt i början men sen blir det snabbt kallt och obehagligt.
Istället borde ni ta inspiration från Angela Merkel, som tydligt förklarade för en 14 årig palestinskt flicka att hon måste åka hem, vilket fick henne att börja gråta. Merkel tröstade, men stod på sig.

Merkel fick kritik efter, men flickan tog faktiskt Merkel i försvar.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Hanif Bali

Hanif Bali Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @hanifbali

13 Jan
Låt oss gå igenom vetenskapen som Bidens nyutnämnda lilla rasbiolog stöder sin bindgalna rasism på.

1. Falskt. Neuromelanin är inte samma sak som melanin i huden. Mängden neuromelanin har med ålder att göra. En äldre albino har mer neuromelanin än en ung svart afrikan.
2. Stämmer ej - däremot finns skillnader i förmåga till sprint och vertikala hopp i äldre åldrar mellan Afro-amerikaner och andra etniciteter USA.

3. Svarta har ej mer melanin inne i kroppen än andra, de har inte ens fler melanocyter, de producerar bara tätare melanin i huden.
4. Tallkottkörteln producerar melatonin, vilket alltså inte är melanin. Melatonin är ett hormon som styr sömnen. Melanin är ett pigment. Lyckas ej heller hitta data att tallkottkörtelskalcifiering skiljer sig mellan hudfärger.

5. Finns inget stöd för detta överhuvudtaget.
Read 4 tweets
13 Jan
"Var god använd följande teorier och observationer som hjälp i din strävan för sanning angående genetiska skillnader mellan svarta och vita.

1. Dr Richard King avslöjar att kärnan i människans hjärna är logic coeruleus, en struktur som är svart, för att den innehåller stora...
.. mängder neuro-melanin, vilket är essentiellt för dess funktion.

2. Svarta spädbarn sitter, kryper och går tidigare än vita.

3. Barnes noterar att människans mentala processer kontrolleras av melanin, samma kemikalie som ger svarta överlägsna fysiska och mentala förmågor.
4. Vetenskapsmän har avslöjat att flesta vita är oförmögna att producera melanin för att deras tallkottkörtel ofta är kalcifierad eller icke-fungerande.

Andel med kalcifierad tallkottkörtel bland Afrikaner är 5-10%, för Asiater 15-25% och Européer 60-80%. Detta är den kemiska..
Read 5 tweets
5 Jan
Något säger mig att Carola inte hade fått stå i rampljuset så länge om det visade sig att hon kidnappat en minderårig kollega, rånat, misshandlat, urinerat på henne - filmat det och publicerat det på sociala medier.
2027: Carola kommer ut efter 2,5 års fängelse efter att ha blivit gripen i en bil full med vapen tillsammans med medlemmar i Lords Resistance Army precis innan de ska slå till mot en abortklinik. Hon ger intervjuer om en comeback.
Hennes nya album heter Korsriddare - Only God Can Judge Me.

Den är fylld med texter om att spränga abortkliniker, knacka bögar, skjuta ateister och bränna muslimer levande. Samtidigt ökar denna form av attentat markant. Många kopplas till hennes umgänge. Albumet streamas flitigt
Read 6 tweets
12 Dec 20
Barnrikafamiljer är både orsak till fattigdom och stoppkloss för fattigdomsbekämpning. Det leder till oförmåga för föräldrar att ta ansvar för barn och hindrar både ekonomisk och kulturell integration.

Men påpekar man det anklagas man för att vilja sterilisera invandrare.
Folk glömmer bort att socialdemokraterna byggde in massiva stoppklossarna i bostadsbidraget för folk att skaffa fler barn än vad de kan försörja en gång i tiden. Ändå ser jag @LindgrenAsbrink ifrågasätta en av sina mest framgångsrika kampanjerna mot fattigdom vi haft.
Man byggde system för att avlasta föräldrar med barn ekonomiskt, utan att ge incitament att skaffa många barn. Smart, pragmatiskt och framgångsrikt.
Read 4 tweets
10 Dec 20
Att tillskriva ”självhat” etc till andras förmåga till framgång är en försvarsmekanism hos misslyckade.

Detta ghettots variant av den klassiska ”hon ligger med chefen” från den misslyckade och avundsjuka kollegan.
Ditt misslyckande blir plötsligt en dygd. Man ser sig som äkta och ”självälskande” trots att du inte lyckas nå längre än till botten av den civilisatoriska stegen. Dåligt ordförråd, kass försörjningsförmåga, antika värderingar blir plötsligt att vara ”äkta”. Det är synd om dem.
Det personen i fråga såklart inte känner till är ju etniciteten på offren. Hans oförmåga att förstå att icke-etniskt svenska kan vara höger i ett svenskt kontext vittnar om en ghettobubbla där alla blattar är vänster. Något som får honom att blanda ihop korrelation med kausalitet
Read 4 tweets
4 Nov 20
In och titta på svensk TV, där kändistyckonomerna ventilerar sitt självsäkra hopp och inbillade ångest. Insup allt säger och ha det i hjärtat när resultatet kommer.

Låt aldrig en olycka som kan drabba dig stå i vägen för en olycka som kan drabba någon annan.
Jag tittar på Filip och Fredriks valvaka - väldigt kändistätt. Här har man inte ens en låtsatsfernissa om neutralitet.

Åsa Lindeborg håller på att bryta ihop i realtid. Blir fullare och fullare. Stämningen blir mer och mer tryckt. Nu reklam.
Tillbaka nu. Nån sportkommentator säger att han mår piss. Åsa har gått av scen. De bryter av till länk till LA - Filip har bjudit in sina ”kompisar” (hans dotters lärare) - han ser helt nedbruten ut. Han har hittat en svart lärare från en av LA:s rikaste skolor och pratar om ras.
Read 10 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!