Ble knivranet i går av en fyr med Langbein-caps. Jeg tryglet om unity og samhold, men han stakk meg likevel (pittelitt) i mageregionen og tok rumpetasken min. Da han på vei bort fra meg snublet i klovneskoene sine og falt oppi en tønne med superlim, ble tonen hans raskt en annen.
Jeg var rasende og ville anmelde, men han hadde faktisk et et godt poeng da han minnet meg på at jeg tidligere *samme minutt* hadde bedt om samhold. Jeg opplevde også at han hadde lært leksen sin.
Men det var først da politiet kom (med en tekanne med varmt vann og hjalp ham ut) at jeg innså alvoret. En anmeldelse ville gjort *familien hans* sint og lei seg. Politiet påpekte høflig at superlim-offerets familie også består av ranere og knivstikkere (og Langbein-fanatics.)
I dag er jeg ganske skjelven. Vil neppe gå med rumpetaske med bilde av Minni Mus igjen. Men det er en pris jeg er villig til å betale for å ikke ytterligere radikalisere folk med Langbein-caps. Vil fremover også søke dialog og forståelse med dette snevre, fascistnerende miljøet.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Christian Valeur

Christian Valeur Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @christianvaleur

11 Jan
Antifa Norge presenterer: En kort guide til hvordan å avlese sinnsstemningen til Norges mest nyanserte mann: Helge Jeronimus Lurås. (Tråd). Image
En kort intro: Å figurere som Norges mest nyanserte samfunnsdebattant har sin pris. Den pågående kampen for å aldri utvise verken glede eller harme kan føre til at stadig færre medmennesker klarer å plukke opp små, subtile ansiktstrekk av typen "smil" og "glimt i fjeset".
Mange av Helge Lurås' kritikere har hevdet at hans øyne i debatter ofte gir et inntrykk av at han er "lam fra nesen og opp" (ikke mine ord), men vi som har studert Lurås' ansikt i en årrekke vet at det skjuler seg "cookies" av menneskelighet både her og der. Image
Read 16 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!