در این رشته توئیت می خواهم به بررسی سوابق و مدارک پشتیبانی مستقیم رژیم #بشار_اسد از جهادی های افراطی و هسته های اولیه #داعش در عراق با حمایت #سپاه_قدس و #قاسم_سلیمانی بپردازم.
۱
بعد از ترور ابومحمد المصری، نفر دوم القاعده در ایران و انتشار مدارکی مبنی بر ارتباط #جمهوری_اسلامی و حتی حضور نیروهای القاعده در ایران، بعضی تحلیلگران درصدد بر آمدند تا این ارتباط را در محدوده ی دیپلماسی تنش آلود با #آمریکا و در چهارچوب نوعی مکانیسم دفاعی تعریف کنند.
۲
واقعیت و اسناد اما چیز دیگری می گوید. واقعیاتی که به عمد یا سهو نادیده گرفته شده این است که حکومت اسلامی سالها با واسطه ی بشار اسد و با هدف شیطانی ایجاد بی ثباتی و ناامنی در عراق از نیروهای القاعده استفاده می کرد.
۳
حمایت از افراطی های #سنی در طول سالهای بعد از سقوط #صدام به قدری آشکار و عینی بود که بارها باعث اعتراض مقامات دولتی عراق شده بود. مکانیسم این سیاست هم به کارگیری ملاهای افراطی برای جذب نیروهای سلفی جهادی، آموزش آنها در خاک سوریه
۴
و در مرحله آخر ارسال آنها به عراق بود. در یکی از مرگبارترین حملات به دست سلفی های صادراتی به عراق در آگوست سال ۲۰۰۹، ۹۵ شهروند کشته و ۶۰۰ نفر زخمی شدند.
۵
حمله ای که گروهی به نام #دولت_اسلامی_عراق مسوولیت آن را به رهبری فردی به نام ابوایوب المصری بر عهده گرفت.
ابوعمر البغدادی و بعد از مرگ او #ابوبکر_البغدادی، به ترتیب جانشینان ابوایوب المصری شدند.
۶
آش این جنایات به قدری شور بود که حتی #نوری_المالکی )نخست وزیر وقت نزدیک به جمهوری اسلامی ( بعد از عملیات تروریستی سال ۲۰۰۹در اعتراض، سفیر عراق را از دمشق فراخواند و در مصاحبه ای اذعان کرد که : » نود درصد ترویست های خارجی از سوریه وارد عراق شده اند.
۷
تروریست های #بعثی، تکفیری از پایگاه هایی که در سوریه دارند عملیات جنایتکارانه انجام می دهند«
در این فیلم که در مسجد #حلب در سال ۲۰۰۴ گرفته شده، #احمد_بدرالدین_حسون، مفتی وابسته به دولت بشار برای نیروهای القاعده در جریان نبرد فلوچه دعا و آه و ناله می کند.
۸
در نبرد دوم فلوجه نیروهای ائتلاف (متشکل از بدنه تفنگداران نیروی دریایی آمریکا، انگلستان و ارتش عراق) به جهادیهای القاعده (به رهبری ابومصعب زرقاوی) و بعثیهای بازمانده از دوران صدام حسین در فلوجه حمله کردند و موفق شدند شهر را از کنترل آنان خارج کردند این نبرد شش هفته طول کشید.
۹
#موفق_الربیعی مشاور امنیت ملی عراق در زمان نوری المالکی به طور واضح و بر اساس شواهد و مستندات رژیم بشار را مسوول و مدیر پروژه آموزش و ارسال جهادی های القاعده به عراق در فاصله سالهای ۲۰۰۳-۲۰۱۱ معرفی کرد.
۱۰
فیلم بالا تکه ای از مستند » دشمن ترین دشمنان، ظهور داعش« است. #مارتین_چلو، تحلیلگر نشریه گاردین انگلیس به طور شفاف می گوید که نفع آنها) حکومت سوریه و ایران( بی ثبات کردن عراق بعد از سرنگونی صدام بود.
۱۱
سالها بعد وقتی کریستین امانپور از ظریف در مورد حمایت و آموزش القاعده)به عنوان هسته های اصلی تشکیل داعش( توسط بشار اسد می پرسد وی بدون هیچ توضیحی تاریخ سالها پشتیبانی لجستیکی از کمپین ترور را با یک جمله ختم می کند: »اشتباهاتی انجام شده« !
۱۲
او همچنان دروغ می گوید، چون رژیم بشار اسد از همین روش و تجربه یعنی باز گذاشتن کامل دست عناصر داعش برای بدنامی و نابودی انقلاب سوریه در جریان بهار عربی و قتل عام سوری ها بهره جست.
۱۳
مزدوارن بشار در کنار سپاه قدس و مزدوران اجیر شده ی عراقی و افغان همگام با داعش سنی، دریایی خون در سوریه راه انداختند که به قتل صدها هزار انسان بی گناه، آوارگی نیمی از جمعیت سوریه و زندانی شدن صده ها هزار نفر انجامید.
۱۴
این بار به جای عراق سوریه به آزمایشگاه تولید تروریست ها تبدیل شده بود.
تمام
۱۵
این مطلب در حقیقت بازخوانی بود از فکت های ارائه شده توسط گروه گزارش جنگ در عراق و سوریه که بازخوانی اش کردم. این مطلب را تقدیم می کنم به جستجوکنندگان حقیقت در این گروه و جاوید نام #روح_الله_زم که در #آمد_نیوز در برابر پروپاگاندای جهنمی قهرمان سازی از محور شیطانی مقاومت
و سرکرده اش قاسم سلیمانی ایستاد و برای اولین بار واژه قاسم کودک کش را وارد گفتمان سیاسی کرد. همچنین تقدیم می کنم به حامد هاشمی که در تمام طول سالهای فربه شدن ماشین کشتار بشار اسد به دست خامنه ای و پوتین با تمام انرژی از حقیقت دفاع کرد در شرایطی که رسانه ای نداشت. @hamed_hashemi
"این مملکت درست بشو نیست! اصلا مگه دست ماست!؟ خودشون اینا رو آوردن خودشون هم می برن! ما ملت نفهم و خرافاتی هستیم!"
من صدها بار این جملات رو از همون اکثریت خاموش و منفعل شنیدم.
این پادکست به زبان خیلی ساده دلایل عدم مشارکت خطرناک اکثریت خاموش در فعالیت های سیاسی رو توضیح👇
می ده. وقتی حرف از فردگرایی افراطی میشه شامل نخبگان سیاسی و اکثریت خاموش هم هست. همون نخبگانی که در لباس فعال و روزنامه نگار از نزدیک شدن به هم برای کار جمعی گریزانند و شما می بینید که حتی نسل جدید تبعیدی ها نتونستن در ده سال گذشته یک سازمان مستقل رسانه ای، دانشجویی یا هنری یا 👇
حتی حقوقی مثل حقوقدانان در تبعید ایرانی تشکیل بدن. اینجا که دیگه آزادی تشکیلات هست. چرا اینهمه تبعیدی داشتیم ولی هر کدوم ترجیح می دن خودشون سلبریتی باشن تا اینکه بخوام کار گروهی کنن. حتی فعالان زن هم نتونستن یک سازمان زنان مستقل درست کنند و بگن ما صدای زنان ایرانی تحت ستم هستیم.
در این رشته توئیت می خواهم از سیاه چاله عمیق امنیتی در جمهوری اسلامی رمز گشایی کنم که ساختار امنیتی حکومت را کاملا فلج کرده. آیا این باگ یا باگ ها ناشی از نقص فنی کهنه شده است؟ آیا اصلا آن
۱
رشته توییت
آیا اصلا آن رسوخ عمیق در نهادهای امنیتی حکومت قابل ترمیم هست؟ به دلایل زیر پاسخ این است که به هیچ وجه. چرا می گویم به هیچ وجه؟ چون پای ذلت و حقارت غیر قابل تصور جمهوری اسلامی در برابر قدرتی خارجی در میان است که از فرط وابستگی حکومت به آن،
۲
هیچ مقامی را یارای اعتراض به او نیست. رابطه باگ بزرگ امنیتی که موجب حذف فخری زاده شد با «#عمق_استراتژیک_خفت» چیست؟ در ادامه بخوانید
۱. مهرماه سال ۹۸ خبر آمد که وزارت خارجه #روسیه، سفیر ج.ا در مسکو را درارتباط با دستگیری یک روزنامهنگار روس به نام «یولیا یوزیک» در تهران،
#صابرین_سعیدی زنی جذاب و شاعر حماسه سرا که چندین تن از اعضای خانواده اش هم اعدام شده بودند، همان پرستویی است که #حبیب_اسود را به دامگاه می کشاند! اعطای چنین نقشی برای زنی با این سوابق، تراژدی را چند بار هولناک تر می کند.
در پرونده بمب گذاری پاریس هم پای یک شاعر به نام مهرداد 1/1
عارفانی وسط است. اینکه چطور میشود یک شاعر و نویسنده ابزار سیستم بی رحم امنیتی شود، موضوع بحث نیست. پول یا آتوهای اخلاقی و جنسی؟!
اما هدف حکومت اسلامی از انتخاب چنین افرادی چیست؟ واقعیت این است که در مخیله کسی نمی گنجد یک شاعر یا نویسنده ظرفیتی برای شرکت در عملیات ترور یا کشتن
داشته باشد. حتی بدبین ترین مردمان اهل قلم را دارای طبعی لطیف و به دور از خشونت می بینند. چنین خصوصیاتی آنها را به طور ناخودآگاه مورد وثوق مخاطبان قرار می دهد و کار را برای سیستم امنیتی راحت تر می کند هدف خوفناک تر اما از جنس دیگری است. از بین بردن کامل حس اعتماد بین مخالفان و