ОВО ЈЕ ЗА СМРТНУ КАЗНУ
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
nationalfile.com/busted-nih-own…
Текст је из јуна 2020. Што ме чини још беснијом.
Национални институт за здравље (НИХ) поседују финансијски удео у вакцини Модерна, коју финансира Бил Гејтс, постављајући велико питање о наводној непристрасности политичких одлука савезне владе током избијања коронавируса.
др. Антони Фаучи, финансијски савезник Била Гејтса, критиковао је хидроксиклорокин, а ФБИ је чак извршио и упад у бању у којој се примењивао интравенски витамин Ц, оба средства су су конкуренти вакцини.
Новинар Патрик Ховлеи ракринкао је програм "Тражење контаката" за коронавирус у првој епизоди Национални досије на ТВ. Доктор Антони Фаучи финансирао је истраживање слепих мишева од коронавируса на Институту за вирусологију Вухан.
Политичка елита је покушала да сузбије лечење док је Фаучијев пријатељ и сарадник Бил Гејтц припремао масовну вакцинацију, а економија се урушула. И цела ова фарса је унапред написана и испланирана.
А о оваквој се вакцини ради ⬇️
За оне који разумеју енглески слушање обавезно да би сте спасили своју главу, за остале превод...
Применом ове вакцине започињете генску терапију, при чему може доћи до алергијски реакција или стварања аутоимуних болести. Унутар вакцина уопште не мора да постоји само један мРНК за корону, може за било који вирус.
Обзиром да смо у сталном контакту са свим могућим вирусима, а вируси живе само у нашим ћелијама, експресија гена на дату информацију за било који вирус унутар вакцине може покренути реакцију имуног одговора у нападу на сопствене ћелије.
Прва реакција биће тешко опште стање, до симптома сепсе, а касније ће доћи и до отказивања органа....
Код старијих лица клиничка слика може бити оваква ⬇️
Старија популација има велики број коморбидитета, њихов организам ће бити исцрпљен до те мере да уопште неће моћи да дође до одбране у сусрету са било којим вирусом. Ова докторка даје савете да се све бочице датих вакцина чувају у форензичке сврхе.
Уколико су ове вакцине нова технологија, веома брзо направљене, да ли РСрбија уопште има могућност њихове провере?
Зашто се само код нас примењује оволики број понуђених вакцина?
А како је Центар за контролу болести уопште дошао до великог броја заражених, умрлих?
Па тако што су надувавали бројеве... до 1600%
nationalfile.com/busted-cdc-inf…
Рецензирано истраживање ... тврди да је Центар за контролу болести намерно прекршио више савезних закона, укључујући Закон о квалитету информација, Закон о смањењу папирологије и Закон о управним поступцима.
Најважније је што је ЦДБ незаконито донео нова правила за прикупљање података и извештавање искључиво за КОВИД-19, што је резултирало увећањем од 1.600% тренутних укупних смртних случајева за КОВИД-19.
Истраживањем је утврђено да је ЦДБ намерно угрозио тачност и интегритет свих података везаних за КОВИД-19 и смртних случајева од почетка ове кризе како би на превару надувао податке о зараженима и смртним случајевима.
Дана 24. марта ЦДБ је објавио Упозорење # 2 документ са упутством за мртвозорнике и лекаре о узроцима смрти наводећи да ће код свих умрлих основни узрок смрти бити КОВИД19
Доношењем ових нових правила искључиво за КОВИД-19 кршећи савезни закон, ЦДБ значајно надувао податке како би се оправдало продужено затварање школа, богомоља и малих предузећа што је довело до невиђених емоционалних и економских потешкоћа широм земље.
Unroll please @threadreaderapp

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Ивана Стојковић

Ивана Стојковић Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @ivanaedu

22 Jan
Пре неколико недеља сам писала о Србима, колико је тешко у оваквим временима исказати било какав бунт, незадовољство, стати на страну добра. Маса људи стално говори "па нико се не буни свима је добро, народ је крив" е па господо после оваквог излагања.. ⬇️
схватићете колико смо ми као народ сјајни какву "елиту" имамо и то у највишем и најважнијем телу.
Данашњи САНУ је скуп плаћеника који се финансирају делом из буџета, а делом од фармацеутских компанија (тамо где су "медицинари")
Годинама је председник САНУ увек из области медицине. 2015. на избор за председника јавила су се 3 кандидата сва тројица лекари, 2019. данашњи председник изабран 2015. поново постаје председник.
Read 15 tweets
21 Jan
Вероватно је већини ова вест промакла. Покушаћу да објасним. Србија је добила вакцине свих произвођача. Не верујем да су купљене, више верујем да је држави плаћено да буду дистрибуиране. Ово се ради код свих испитивања лекова. Запитајте се зашто вакцине имају привремене дозволе? Image
Сећате се пре пар месеци да је кружио видео у коме се спомиње Србија и Пакистан као део експеримента. Покушаћу да нађем тај видео, било је у септембру. У овом твиту а и сама Брнабић је неколико пута нагласила да се прати свака бочица.
Бар код има за циљ да се фармацеутска кућа обавести ко је од испитаника добио вакцину ко плацебо (нема супстанце), те на основу нежељених ефеката знају да ли је вакцина штетна или не. На тај начин урађено је следеће:
сакривено је испитивање (јер нема сагласности)
Read 4 tweets
25 Dec 20
Писање овог низа можда мало потраје. Разлог је доступност и обимност материјала. Јер чему писање низова уколико нисте спремни на истраживање. За све изнесено постоје линкови. Све је провериво зато молим без увреда и етикетирања. У питању су релевантни линкови. ⬇️
Да би се објаснило шта то евентуално добијамо у вакцинама, морамо да се осврнемо како смо дошли до свега овога. У претходном низу писала сам о ПЦР тестовима од којих је и СЗО почела да се ограђује.
principia-scientific.com/who-finally-ad…
Поставља се питање па шта су до сада испитивали овим тестовима... Па, ништа.
Они који су морали да их плате, плаћали су их, а народ омађијан медијима је трчао на тестирање при појави температуре 37.2
Read 46 tweets
18 Dec 20
СЗО оптужена за заверу са Италијом ради уклањања извештаја у којем се наводи да је Италија имала застареле протоколе лечења (из 2006) и да је борба против пандемије била закаснела и хаотична.
Документ је наводно уклоњен на захтев Раниерија Гуере, помоћника генералног директора СЗО за стратешке иницијативе. Гуера је био генерални директор за превентивно здравље у италијанском министарству здравља између 2014. и краја 2017. године.
Био је одговоран за ажурирање плана пандемије у складу са новим смерницама које су поставили СЗО и Европски центар за превенцију и контролу болести (ЕЦДЦ). Гуера је међу научницима у оперативној групи Цовид-19 италијанске владе.
Read 6 tweets
15 Dec 20
Не знам да ли сте погледали овај филм али требало би.
bitchute.com/video/9aQj2opf…
Током гледања помислићете да се ради о Србији, међутим ово је приказ корона манипулације у целом свету. ⬇️
Само неколико информација. Ако се питате зашто већина лекара ћути?
Специјалистички преглед је био 25 еур у Француској пре короне, сада је 55 еур
Болеснички дан је био 1000 еур, сада је 4000 еур
Хлорокин је такође укинут од стране њиховог мин здравља
Највећа штета целом свету направљена је лажирањем студије у мед часопису Lancet. Пратећи смртност, научници су утврдили да је након обустављање примене хлорокина, на препоруку лажне студије из Lanceta, број умрлих нагло скочио.
Read 8 tweets
25 Nov 20
1) "Све више научника противречи ономе што нам власти и масовни медији говоре о наводној пандемији короне. То су искусни стручњаци које је систем обучио и који су изненада схватили током коронске кризе да је у основи погрешно и опасно када се важни научни стандарди баце ⬇️
у страну у корист политичке идеологије.
Најновији пример потиче од др. Камрана Аббасија, главног уредника реномираног часописа Краљевског медицинског друштва British journal of Medicine
„ Наука се сузбија из политичких и финансијских разлога. ⬇️
Kовид-19 је изазвао широко распрострањену државну корупцију и штетан је за јавно здравље. Политичари и индустрија су одговорни за ово ...⬇️
Read 33 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!