@YildizAkdogan [1/8] Hvilken handlingsplan? Mener du den hun nægter at udarbejde for muslimer, eller forsøger du at antyde, at jeg skulle være imod den for jøder (i så fald, low punch, virkelig)? Du kalder det en ‘kortslutning’ fra min side, nuvel, så lad os tage et kig på realiteterne. >
@YildizAkdogan [2/8] Man tøvede ikke med at udarbejde en handlingsplan i kølvandet på Nordfronts antisemitiske ugerninger i efteråret 2020. Hvem valgte Mette F. i øvrigt at tørre det af i? Nåh jo, muslimer - den gruppe som også har fået gravpladser skændet.
@YildizAkdogan [3/8] Din tidligere kollega på Borgen, Lars Aslan, mødtes med Paludan. Hørte vi nogensinde Mette F. gå i rette med ham for den - for at bruge et ord du kender - kortslutning? Nej ... >
@YildizAkdogan [4/8] Nu vi er ved Lars Aslan. Da han i august 2020 lagde somaliere for had ved at sammenkoble deres kultur med corona, hørte vi så noget fra Mette F.? Nej, ingenting. Det kostede endda et medlem i Aarhus byråd. Mahad Yussuf, medlem siden ‘97.
@YildizAkdogan [5/8] Hører vi Mette F. gå i rette med Rasmus Stoklund, når han i landets ældste eksisterende avis hylder muslimhaderen, Vermund, der insisterer på at omtale brune medborgere som ‘perk*re’? Nej - også her er der stille.
@YildizAkdogan [6/8] Når samme Stoklund sidder på tv og siger “Indvandrerbaggrund er den fællesnævner der er for ballademagerne...” ifm. snakken om S-toge og de danske statsborgere, som Mette F. kalder “indvandrerdrenge”, så er det åbenlys racisme.
@YildizAkdogan [7/8] Heller ikke her greb hun ind, hvilket i og for sig var forståeligt, da det var en dagsorden, hun selv havde igangsat. Er med på, at der ikke eksplicit var tale om muslimer, men man skal være naiv for ikke at forstå, hvad der mentes med “indvandrerdrenge”.
@YildizAkdogan [8/8] For at opsummere; nok kan det lyde hårdt at sige, at hun ikke kan fordrage muslimer, men alt det ovenstående er - uanset hvordan vi vender og drejer det - et udtryk for ligegyldighed, modvilje og ringeagt over for landets muslimer. Kunne have tilføjet utallige andre emner.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Cihat Bardak

Cihat Bardak Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Cihat_Bardak

22 Feb
[1/5] Da jeg forleden tillod mig at kritisere statsministerens modvilje ift. at udarbejde en handlingsplan for at gøre op med muslimhad, fik det tidligere MF @YildizAkdogan (S) til at mistænkeliggøre mig som en der skulle være imod handlingsplanen for jøder. På den måde undgik...
[2/5] hun helt at forholde sig til kernen i min kritik. At jeg skrev, at lederen for partiet der har adopteret DF’s udlændingepolitik (og stolt reklamerer med det) - ikke kan fordrage muslimer, var åbenbart too much, men at bruge dette som anledning til mere end at antyde at...
[3/5] ... jeg er utilfreds med en handlingsplan mod antisemitisme, var ironisk nok ikke i strid med hendes tonekodeks. Hun er socialdemokrat, I get it, men alligevel skuffende at se en tidligere lovgiver reagere på kritik ved at tage så underlødigt et greb i brug.
Read 5 tweets
16 Nov 19
1/9
Lad os for en kort stund lege, at det var islamister, der lokaliserede postkasser med jødiske navne, klistrede stjerner på dem og skændede jødiske gravpladser - på årsdagen for Krystalnatten, i øvrigt. Et lille bud på, hvordan situationen ville udfolde sig:
2/9
Først ville denne mand dukke op på @tv2newsdk sammen med en non stop gul bjælke. Terrortruslen mod Danmark vil blive diskuteret.
3/9
Sideløbende ville der være klar afstandtagen fra SAMTLIGE af landets politikere - @ThiesenMette ville finde den rette selfie frem til anledningen og plastre de sociale medier til, modsat nu, hvor hun er larmende tavs - men OK, hun har jo også en injuriesag at se til.
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!