A continuació un fil sobre els perfils falsos que @juntsxcubelles fa servir a Twitter per donar-se ells mateixos el suport que no reben externament i que el regidor de la @cupnacional a #Cubelles ha destapat avui.👇
Ahir a la nit el portaveu municipal de Junts per Cubelles @RobertMonzonis va fer una piulada criticant que el portaveu de la @CUPCubelles, @danielpvila fes un retuit d'una piulada que justificava els atacs que han patit aquests dies els comerços de Passeig de Gràcia.
Durant el matí, en menys de 30 minuts, han respost a la piulada 4 usuaris: @marta_ros_ , @JoanaAmorosD, @EmiliSocias i @JordiMasdeu_. Tots donaven suport a la piulada de Junts lamentant el comportament d'en @danielpvila i exigint la seva expulsió del govern de Cubelles.
Si analitzem cada un d'aquests perfils veiem que els 4 tenen els mateixos seguidors i es segueixen entre ells. Tres d'ells son perfils creats el mes de novembre de 2020 i un altre el març de 2020. Els primers usuaris que van seguir son @JuntsxCubelles i @RobertMonzonis.
L'usuària anomenada @marta_ros_ ha fet servir fins aquest matí una foto de perfil d'una model d'ulleres de sol. Després quan s'han vist enxampats l'han canviat:
Des d'aquest perfil es donava suport i notorietat i, a més, es titllava a altres perfils de ser falsos i d'amagar-se darrera l'anonimat:
La segona usuària @JoanaAmorosD feia servir una foto de perfil d'una dona desapareguda a Califòrnia l'any 2019. Li he explicat que l'estaven buscant i he preguntat què feia a Cubelles i la resposta ha estat canviar-se també la foto de perfil i el nom d'usuari. (Ja estic blocat)
El tercer usuari, @EmiliSocias és un home que casualment ven la seva cara en una biblioteca d'imatges i apareix en blogs sobre Alzheimer.
Des d'aquest perfil es feien piulades quan en @RobertMonzonis feia campanya per a les primaries de @JuntsPenedes:
Un altre usuari, @JordiMasdeu_ és també un reputat model d'ulleres de sol que dedica les hores lliures a retuitar les piulades del senyor @RobertMonzonis de perfils corporatius de @JuntsPenedes i @JuntsXCat.
Aquest usuari també es fa servir per a vanagloriar-se del treball del portaveu municipal a Cubelles i repiular tot el que publica al seu perfil personal.
Hi haurà resposta pública de @JuntsxCubelles? diran alguna cosa els companys de @JuntsPenedes @JuntsGarraf? Continuarà...
A hores d'ara dos dels perfils han estat eliminats i els altres dos han canviat el nom d'usuari i m'han bloquejat.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with xavi toscano granell 🎙️

xavi toscano granell 🎙️ Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!