Draadje.
22/2 ontving mijn schoonmoeder een donornier, moest langer blijven vanwege opstartproblemen en 29/3 werd ze weer (met spoed) opgenomen wegens een infectie met een bacterie, opgelopen door het verwijderen van een drain die wondvocht afvoerde.
>>
>>
Ze had en heeft veel pijn. Reageerde zeer slecht op plastabletten. Ook treden er af en toe hartritmestoornissen op en (vermoedelijk door de stress) bleek haar suiker ineens mega hoog gisteren.
Nu het punt waarom het mij gaat;
>>
>>
Ze heeft besloten om zich wèl te laten vaccineren. Haar keuze, in overleg met de nefroloog. Ze had nu ‘de oproep’ binnen met een uitnodiging voor a.s. vrijdag; volgens de nefroloog kan dat gewoon overgezet worden en kan ze die prik dus in het ziekenhuis krijgen.
>>
>>
ONS probleem met dit verhaal is niet eens de bezwaren die wij hebben tegen de coronavaccins. ONS probleem is dat je in onze ogen iemand in deze conditie überhaupt geen vaccin zou moeten geven. Geen griepprik, niks. Voor je baby verzet je de prikjes óók bij ziekte toch?
>>
>>
Wij maken ons dus zorgen nu. Wij zijn geen partij met inspraak in deze kwestie namelijk. Terecht, want schoonmoeders is wilsbekwaam, maar zij vaart dus blind op ‘de dokter’...ondanks dat er dus al eerder fouten zijn gemaakt, waarover ik niet zal uitweiden.
>>
>>
Ik wil hier enkel de heersende waanzin aankaarten van het blinde Geloof in deze prikjes, wat blijkbaar de blik van een arts ook vertroebelt en hem/haar bepaalde basiskennis doet vergeten omtrent het niet onnodig belasten van een reeds zwaar overbelast immuunsysteem.
>>
>>
Wij bidden iig nu voor uitstel van welke prik dan ook 🙏🏻
Dank voor het lezen. Einde draad
<<

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with comptess 🗣

comptess 🗣 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cynthiacomptess

28 Sep 20
@DeRedacteur_ Mijn psycholoog belde om een afspraak af te zeggen;de goede man is al maanden panisch voor corona en vorige x belandden we in een (goede!) discussie over zin en onzin van maatregelen,vaccin en de spoedwet. Zit mij hoog dus ik vond een goed gesprek met een andersdenkende therapie.
@DeRedacteur_ Ik sprak hem ook aan op onlogische handelingen van hem (en anderen) die bang zijn. Zoals airco aan en raam dicht, maar wèl 1,5m en mondkapje. Wat geen zin heeft in een afgesloten ruimte, want aerosolen kunnen 8m ver komen en 6u in een ruimte blijven zweven. Vond hij verhelderend.
@DeRedacteur_ Hij zou erin duiken, zei hij. Ik heb hem voorál ‘goedgekeurde’ links gegeven om te starten.
Nu de reden waarom hij mij gisteren (ja, zondag!) belde; tijdens een vergadering in een afgesloten ruimte is hij besmet geraakt met corona, ‘en ik zat 6m van de betreffende collega af’.
Read 8 tweets
21 Aug 20
Verdeel-en-heers; draadje. Help toevoegen.
Na links tegen rechts, de georkestreerde BLM/Antifa demo’s die zwart/wit polariseren, nu steeds openlijker romeo’s met opruiend en escalerend gedrag tussen de boeren, de relmarokkanen, en de coronademonstranten. Nu burger tegen politie?
Read 19 tweets
19 Aug 20
Is dit waarom er 0 ruchtbaarheid wordt gegeven aan de vergadering omtrent de totalitaire Spoedwet van morgen (20 augustus);omdat hij misschien al láng stilzwijgend is ingegaan?
Staatscourant 2020, 6800 | Overheid.nl > Officiële bekendmakingen zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-680…
Deze bijlage uit 2017 omvat imo vrijwel alles wat er in die Spoedwet staat, en aangezien Covid-19 geclassificeerd is als categorie A-infectie geeft dit gewoon al totale vrijheid van handelen ‘naar eigen inzicht’;
lci.rivm.nl/sites/default/…
Met dank aan deze tweets vanmorgen vielen er weer puzzelstukjes in elkaar;
https://t.co/wjmJjIJf1k
Read 5 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!