یک خبر آمریکایی کش و دردناک برای عاشقان غرب در ایران:
پس از اینکه چین به تحریک آمریکا از پروژه مشترک ایستگاه فضایی بین المللی ISS با روس ها و اروپایی ها کنار گذاشته شده بود، این کشور بزرگترین پروژه برنامه فضایی بلندپروازانه خود تا به امروز را با ساخت ایستگاه فضایی آغاز می کند.
در ایستگاه زمینی ونچوان در جزیره جیانگ در جنوب چین، موشکی آماده پرتاب خواهد بود. به طور خاص این موشک حامل ماژول هسته برای ایستگاه فضایی به نام "Tianhe" (هارمونی آسمانی) است که قرار است در سال ۲۰۲۲ تکمیل شود.
کارشناسان آمريکائی انتظار دارند پرتاب روز پنجشنبه انجام گيرد، اما تاريخ هنوز تائيد نشده است. انتظار می رود دو پرواز دیگر در هفته های آینده نیز پشت سر هم صورت گیرد.
اگر ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) در سال های آینده عملیات خود را متوقف کند، چین تنها ملتی خواهد بود که ایستگاهی را در فضا اداره می کند. "تیان هه" ۱۶٫۶ متر طول و قطری بالغ بر ۴٫۲ متر دارد.
ماژول اصلی، برق و نیروی محرکه و محل اقامت سه فضانورد را فراهم می کند که می توانند تا شش ماه در ایستگاه بمانند. دو بخش دیگر برای انجام آزمایش های علمی به شکل T افزوده خواهند شد.
ایستگاه فضایی چین که قرار است هنگام تکمیل «تیان گونگ» (کاخ آسمان) نامیده شود، در حدود ۹۰ تن است که کوچکتر از ایستگاه فضایی بین المللی ۲۴۰ تنی خواهد بود.
اندکی پس از پرتاب ماژول هسته، فضاپیمای باری "تیان ژو ۲" با سوخت و تدارکات در ماه مه فرستاده میشود. سه فضانورد چینی نیز برای پرواز به "Tianhe" سوار بر "جیانگ 12" (احتمالا در ماه ژوئن) در حال آماده شدن هستند.
بر اساس برنامه فضایی چین برای ساخت و ساز این ایستگاه در مجموع یازده پرواز برنامه ریزی شده است، سه پرواز با ماژول ها، چهار ماموریت باری و چهار پرواز فضایی سرنشین دار.
چین با دو آزمایشگاه فضایی قبلی خود به نام های تیان گونگ ۱ و تیان گونگ ۲ بر روی این پروژه پیچیده کار کرده است. مانورهای Rendez-Vous، سوخت گیری و همچنین پیاده روی های فضایی با این دو آزمایشگاههای فضایی، تمرین و تجربه کافی حاصل شده است.
اضافه میکنم که این ماژولهای فضایی کاملا چینی هستند و هیچ کشور دیگری در این پروژه دست نداشته است.
این رشد و پیشرفت چشمگیر چینیها در فضا مدیون سرمایگذاری هدفمند و یک برنامه ریزی مدون است. در ایران اما شیخ حسن پروژه فضایی ایران را با آن برجام کذایی ۸ سال به عقب انداخت، در حالیکه میتوانستیم امروز خیلی جلوتر باشیم.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
طبق گزارشات رسانههای رژیم صهیونیستی ایران در حال ساخت ۲۰ سایت موشکی در خارج از ایران، در عراق، سوریه، لبنان و یمن است.
به گزارش N12 نیوز، "ایران در حال ساخت سایت های موشکی مخفی در سراسر خاورمیانه است. سپاه قدس به عنوان بخشی از برنامه خود، تخصص و تجهیزات را برای تولید موشکهای بالستیک و کروز و همچنین هواپیماهای بدون سرنشین انتحاری (به نیروهای خود) منتقل می کند."
در این گزارش آمده است: "پروژه تسلیحاتی ایران برای غلبه بر حملات اسرائیل به عملیات قاچاق اسلحه است. به طور کلی، ایران حدود ۲۰ کارخانه مخفی - از جمله برخی تأسیسات زیرزمینی - در لبنان، یمن، سوریه و عراق احداث کرده است."
طبق گزارش بلومبرگ، از آنجا که مقامات وزارت امور خارجه آمریکا رسیدن به توافق با ایران را در نیمه ماه ژوئن احتمال میدهند، آژانس انرژی اتمی برای جلوگیری از پاک شدن اطلاعات دوربینهای نصب شده در سایتهای هستهای ایران در ۲۲ می، باز دوباره به تکاپو افتاده و رئیس
این سازمان (جاسوسی) رافائل گروسی دوباره قصد دارد به ایران بیاید تا برای حفظ این اطلاعات، مقامات ایرانی را با حیله گری همیشگیش مجبور به قبول یک توافق دیگر کند.
"در جلسه توجیهی 21 آوریل، یک مقام وزارت امور خارجه گفت هدف ایالات متحده آن بود که هرچه سریعتر حرکت کند اما نه به قیمت انجام توافقی بد. این مقام گفت که مسئله اصلی همچنان چگونگی بازگشت هر دو کشور به تعهدات کامل منطبق با توافقنامه سال 2015 است."
طبق گزارش رویترز وزیراطلاعات رژیم صهیونیستی ایران را رسما تهدید به حمله نظامی کرد.
وی به رویترز گفت: "هر كسی كه به دنبال مزایای كوتاه مدت (باز گشت به برجام) است باید مراقب (عواقب) دراز مدت باشد. اسرائیل اجازه نمی دهد ایران به سلاح هسته ای دست یابد. ایران در هیچ کجا مصونیت ندارد. هواپیماهای ما می توانند به همه جای خاورمیانه - و قطعاً به ایران - برسند."
کوهن: "قدرتهای جهانی علاوه بر جلوگیری ایران از انجام غنی سازی اورانیوم و تولید موشکهای بالستیک، باید این کشور را در بی ثبات سازی سایر کشورها و تأمین بودجه شبه نظامیان متوقف کنند."
اشاره جالب، تامل برانگیز و مستقیم آمریکاییها در مجلس نمایندگان به قدرت روزافزون پهپادهای ایرانی در از بین بردن برتری نظامی آمریکا در منطقه (البته بدون ذکر نام ایران) و توصیه به تغییر راهبرد سیاست آمریکا در دنیا از سلطه به بازدرندگی برای دست یافتن به امنیت ملی پایدار.
این نماینده همچنین پنهان کار بودن اف-۳۵ را هم به نوعی زیر سوال برد که بسیار تامل برانگیز است!
رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آدام اسمیت:
"ارتش ایالات متحده باید این واقعیت را ببیند که سلطه جهانی دیگر یک استراتژی مناسب برای دفاع ملی نیست، زیرا دنبال کردن این هدف غیرقابل تحقق، امنیت کشور را کمتر می کند"
ریختن آب پاکی در مورد ضمانت و برداشتن همه تحریمها از سوی نماینده آمریکا روی دست ایران. این موضع کاملا آشکار و واضح آمریکاییها است:
"در مورد ضمانت کتبی، من فکر می کنم واضح است که چیزی به عنوان ضمانت وجود ندارد. برجام یک درک (تفاهم) سیاسی است. در زمان برجام کاملاً مشخص بود که این حق همه شرکت کنندگان است که تصمیم بگیرند که آیا می خواهند مشارکت خود را در برجام حفظ کنند یا خیر.
من فکر می کنم اگر دولت بایدن با ایران و دیگر اعضای 1 + 5 به توافق برسد که مطابق با برجام باشد، این کار را با حسن نیت عمل می کند و برجام را بدون هیچ دلیل خوبی ترک نخواهد کرد. اما چیزی به عنوان ضمانت وجود ندارد و من فکر می کنم، باز هم ما این موضوع را برای ایران روشن کردیم که
بر اساس گزارش رویترز ایران سانتریفوژهای پیشرفتهای در تاسیسات غنی سازی زیر زمینی نطنز نصب کرده است و قصد دارد حتی تعداد بیشتری نصب کند.
ایران رسماً برنامه خود را برای توسعه تولید سانتریفیوژ پیشرفته (IR-4) در تأسیسات زیر زمینیه نطنز اعلام می کند. ایران قصد دارد از سانتریفیوژهای زیر برای غنی سازی UF6 طبیعی تا 5٪ U-235 در در تأسیسات زیر زمینیه نطنز استفاده کند:
"در مجموع 6084 سانتریفیوژ IR-1 در 36 آبشار ، 1044 سانتریفیوژ IR-2m در شش آبشار، 1044 سانتریفیوژ IR-4 در شش آبشار و 174 سانتریفیوژ IR-6 در یک آبشار."