موضوع موسسه:
الف ـ زمینه سازی برای ظهوری حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) #رشتو 1- هجدهم شهریور 1392، موسسه ای به نام «خیریه غدیر ولایت علوی» تشکیل شده است. اعضای موسس و هیات مدیره آن جالب است:
علیرضا پناهیان که بیشتر سخنرانی های او مشهور است از تاریخ 30 مهر پارسال (1399) نایب ..
2- نایب رئیس هیات مدیره آن شده است. البته نام این خیریه در نام خیریه اندکی پس از تاسیس در تاریخ 7 مهر 1392 به نام فعلی تغییر کرده است.
3- 19 شهریور پارسال یک روز پس از عضویت #پناهیان در هیات مدیره خیریه فوق، @yasharsoltani افشا کرد که پناهیان در ساخت ملکی در سعادت آباد تهران با مالک #تک_ماکارون شراکت دارد. مالک تک ماکارون همان حاج رضا #مطلبی_کاشانی بود. که خانه ای 30 میلیارد تومانی به پناهیان هدیه داده بود.
4- نفر بعدی #سید_مصطفی_میرلوحی داماد #مهدوی_کنی که پس از مرگ مهدوی کنی عملا جانشین او در تشکیلات #دانشگاه_امام_صادق شد. به واسطه همین جانشینی در شرکت های مصادره ای که به این دانشگاه سپرده شده است کرسی هیات مدیره دارد.
5- ابراهیم انصاریان داماد دیگر مهدوی کنی است که کمتر شناخته شده ست. او عموی مرحوم #علی_انصاریان است و در واقع برادر شیخ حسین انصاریان هم به شمار میرود.
6- سیدمرتضی نبوی را هم تقریبا همه میشناسند. سردبیر سابق روزنامه رسالت و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام. او بیشتر از سال 1388 به دلیل مواضع تندش نسبت به #جنبش_سبز در رسانه ها حضور داشته. گزارش جالبی از زندگی خصوصی او در روزنامه جوان چاپ شده است khabaronline.ir/news/1307767/%…
8- حال این اشخاص با سوابقی که عرض کردم، خیریه ای تشکیل دادند که موضوع فعالیت خود را زمینه سازی برای ظهور امام زمان توصیف کرده است. هرچه بیشتر بگویم اضافه است. #خیریه_غدیر
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
این #رشتو خلاصهای از تحولات ۲۶ روز اخیر است و بروز میشود
امروز ۱۴ فروردین، ۲۶ روز از انتشار خبر ارسال نامه دونالد ترامپ به علی خامانهای گذشته است. نامهای که ۱۵ اسفندماه نوشته شده و منابع مختلف تایید کردند در آن ضرب العجلی دو ماهه از سوی ترامپ به جمهوری اسلامی داده شده تا «جنگ» یا «مذاکره مستقیم در موضوعات + هستهای» را بپذیرد.
اکنون دستکم شش بمبافکن بی-۲ در منطقه مستقر شده، یک ناو هواپیمابر جدید در راه خاورمیانه است، کابینه جنگ فرانسه جلسه فوقالعاده تشکیل داده، چین و روسیه در حال رایزنی هستند و مذاکرات غیر مستقیم در عمان برقرار است.
این نه اولین بار است که ترامپ به جمهوری اسلامی نامه نوشته، نه اولین بار است که یک رئیس جمهور آمریکا با خامنهای نامه نگاری کرده (درباره ماجرای نامه اوباما و ترامپ توییت شماره ۲۷ را ببینید) اما اولین بار است که ایران دوبار از خاک خودش به اسرائیل حمله کرده، اولین بار است که نزدیک ترین متحده جمهوری اسلامی، جمهوری عربی سوریه و بشار اسد دیگر نیست، حزب الله لبنان متلاشی شده و رهبرش از بین رفته، حماس و جهاد اسلامی نیمه جانند، ابراهیم رئیسی و اسماعیل هنیه در ایران هدف قرار گرفتند و….
رئیس جمهور آمریکا: جنگ یا مذاکره؛ خیلی زود اتفاق خواهد افتاد
۱- ترامپ حدود یک ماه و نیم پس از آغاز رسمی دور دوم ریاست جمهوری خود، در گفتوگویی با شبکه «فاکس بیزنس» اعلام کرد چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳، نامهای به رهبر جمهوری اسلامی ارسال کرده است . این جمله ترامپ که «ما میتوانیم توافقی انجام دهیم که به همان اندازه خوب باشد که گویی شما از نظر نظامی پیروز شدهاید» نشان داد لحن نامه و درخواستهای ایالات متحده، چندان مشابه موارد مشابه در دولتهای قبلی نبوده است.
ساعاتی پس از پخش این بخش از گفتوگوی رییسجمهوری آمریکا با شبکه فاکس بیزنس، دونالد ترامپ جمعه ۱۷ اسفند به خبرنگاران در کاخ سفید، با بیان اینکه برخورد با مسئله جمهوری اسلامی به مراحل آخر رسیده و با مذاکره یا اقدام نظامی این مشکل حل خواهد شد، گفت:«خیلی زود اتفاقی رخ خواهد داد.»
رهبر جمهوری اسلامی: مذاکره نیست، تحکم و تحمیل است
۲- با آنکه هیچ متنی از نامه منتشر نشده بود، اما واکنش تند علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، تا حدی وضعیت را روشن کرد. او شنبه ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۳، در دیدار با مسئولان جمهوری اسلامی گفت: «اصرار برخی از دولتهای قلدر برای مذاکره بهمنظور حل مسائل نیست، بلکه برای تحکم و تحمیل توقعات خودشان است. جمهوری اسلامی قطعا توقعات آنها را نخواهد پذیرفت.»
او افزود «مذاکره برای آنها مسیری برای طرح توقعات جدید است» که از برنامه هستهای جمهوری اسلامی فراتر میرود و «امکانهای دفاعی»، «برد موشکها» و «تواناییهای بینالمللی» حکومت ایران را شامل میشود.
رهبر جمهوری اسلامی تاکید کرد: «اسم مذاکره را تکرار میکنند برای اینکه در افکار عمومی فشار ایجاد کنند... این مذاکره نیست، تحکم است، تحمیل است.»
+ لیست کامل امامان جمعه بر اساس استان و شهرستان، تا سطح دهستان، تصاویر تمامی ائمه جمعه کل کشور
#رشتو
۱- آخوندی تکیهزده به تفنگ؛ این تمام تصویر پدیده «نماز جمعه» و فراتر از آن، تشیع سیاسی مطلوب جمهوری اسلامی است که حدود نیم قرن در ایران قدرت را قبضه کرده است. امام جمعه مورد تأیید ولیفقیه، نماد تشیع سیاسی و سلاح نیز نماد قدرت است.
نمازهای جمعه در سالهای اولیه تاسیس جمهوری اسلامی و پس از آن دوران جنگ هشت ساله در دهه ۶۰ شمسی، نسبتا پرطرفدار بود. در آن زمان، امامان جمعه هم عمدتا از دستاندرکاران انقلابی بودند، اما به مرور هم جنس و سابقه امامان جمعه تغییر کرد، هم مخاطبان آن کمتر شد.
این روزها نمازهای جمعه، بیشتر به جلسات توجیهی یک حزب میمانند که هر هفته، با حضور مقامات اداری، امنیتی و نظامی هر منطقه برگزار میشود. امامان جمعه، در نقش نمایندگان منطقهای حزب، محتوایی که در بولتنهای مخصوص هفتگی از شورای سیاستگذاری امامان جمعه برایشان ارسال میشود، برای تصمیمگیران منطقهای تشریح میکنند.
یکی از نخستین کارهایی که علی خامنهای پس از رسیدن به رهبری انجام داد، انتقال دبیرخانه امامان جمعه از قم به تهران، در کنار بیت خود بود. در ۳۵ سال رهبری، خامنهای ساختار نمازهای جمعه کشور را دگرگون کرده، منصوبان خمینی را تقریبا به طور کامل پاکسازی کرده و آخوندهای جوانی را منصوب کرده که انقلاب سال ۱۳۵۷ را درک نکردند.
یافتههای این گزارش نشان میدهد:
– ۸۵۰ امام جمعه در کشور وجود دارد.
– ۸۵ درصد امامان جمعه بعد از سال ۱۳۹۶ منصوب شدند.
– در کل کشور به ازای هر شهرستان، ۲ امام جمعه منصوب شده است.
– شورای سیاستگذاری امامان جمعه، حتی برای مناطقی با جمعیت ۵۳۶ نفر نیز امام جمعه منصوب کرده است.
– ۷۰ درصد امامان جمعه مراکز استانها که بعد از سال ۱۳۹۶ منصوب شدند، سابقه حضور در نیروهای مسلح و جنگ سوریه داشتند.
– در بین نمایندگان ولی فقیه، تنها یک نفر از زمان خمینی باقی مانده است.
۲- امامان قانونی و فراقانونی
اقامه نماز جمعه تنها یکی از وظایف امامان جمعه است. شوراهای اداری استانها، عالیترین نهاد تصمیمگیری اداری در هر استان، طبق مصوبه مهرماه سال ۱۳۷۷، موظف هستند به مشکلات مطرح شده توسط امامان جمعه رسیدگی کند.
شوراهای تأمین، که عالیترین نهاد امنیتی هر منطقه محسوب میشوند و مقامات اطلاعاتی و نظامی موظف به حضور در آن هستند، جلساتشان را بهطور منظم در دفتر امامان جمعه برگزار میکنند.
امام جمعه رئیس شورای فرهنگ عمومی، شورای زکات و شورای گسترش فعالیتهای قرآنی نیز به شمار میرود. هر یک از این نهادها گردش مالی مستقلی دارد. افزون بر این، امامان جمعه عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات، شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی، شورای آموزش و پرورش، «کمیته سامان ازدواج» و در مراکز استانها، عضو هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی هم هستند.
برخی از امامان جمعه، مانند امام جمعه اصفهان، وبسایتی راهاندازی کردهاند که حتی بخشی برای دریافت درخواستهای مردمی دارد و ساختار عریض و طویل اداری برای خود تشکیل دادند که متشکل از معاونتهای مختلف است.
امامان جمعه به طور مکرر با مقامات امنیتی، نظامی و اقتصادی استانها دیدارهایی برگزار میکنند. حتی در سطح دور افتادهترین شهرستانها، تصاویر اخبار دیدار فرمانده انتظامی شهرستان با امام جمعه، در حالی که چند نظامی در حضور او متواضعانه نشسته اند چیز غریبی نیست؛ تصاویری که عمق قدرت آنها را در مناطق خود نشان میدهد.
برای نمونه هیات وزیران در سال ۱۳۷۰، در شرایطی که واردات خودرو به کشور ممنوع بود، تصویب کرد که یک دستگاه خودروی سواری برای امام جمعه بندر لنگه ترخیص شود. میرحسین موسوی، نخستوزیر وقت، در سال ۱۳۶۲ مجوز واردات اتوبوس را به امام جمعه لامرد داده بود. سال ۱۳۶۳، واگذاری ساختمانهای دولتی ساخته شده پس از زلزله قیروکارزین، به شورایی با حضور امام جمعه قیر داده شده بود.
۳- پله پله تا تشکیل تریبون نماز جمعه
بیستم مهرماه ۱۳۶۱، سمیناری با عنوان «امامان جمعه کشور» به دعوت حسینعلی منتظری برگزار شد. این سمینار شورای پنج نفره و دبیرخانهای منصوب کرد که سنگ بنای تشکیلات نماز جمعه در جمهوری اسلامی شد. [۱]
منتظری پیش از وقوع انقلاب، در نجفآباد اصفهان، زادگاهش، نماز جمعههای سیاسی را برگزار میکرد، بعد از انقلاب هم با وجود اصرار او، خمینی، با اقامه تشکیلاتی نماز جمعه مخالفت جدی داشت. اما در نهایت با اصرار منتظری، خمینی، طالقانی را به عنوان امام جمعه تهران منصوب و بعد در شهرهای مهم هم امامان جمعهای از سوی خمینی منصوب شدند. [۲]
پس از مرگ طالقانی، خمینی منتظری را به سمت امامت جمعه تهران منصوب میکند، اما به پیشنهاد منتظری، علی خامنهای، رهبر فعلی جمهوری اسلامی، بهعنوان امام جمعه تهران منصوب شد. [۳]
خمینی در تاریخ نهم مرداد ۱۳۶۳، با صدور حکمی دبیرخانهای هفت نفره را برای نظارت بر کار امامان جمعه منصوب کرد.
به جز ابراهیم دشتی، تمام اعضای دبیرخانه قبلی که توسط شورای مرکزی منصوب شده بودند، در دبیرخانهای که خمینی منصوب کرده بود، حضور داشتند.
بااینحال خمینی هاشم رسولی محلاتی، حسن صانعی و محمدرضا توسلی را به ترکیب دبیرخانه اضافه کرده بود. توسلی مسئول دفتر و عضو ارشد بیت خمینی بود که مسئول برگزاری جلسات و ملاقاتهای خمینی به شمار میرفت.
اکبر هاشمی رفسنجانی گفته است که خامنهای، رئیسجمهور وقت، در سال ۱۳۶۳ به این دبیرخانه اعتمادی نداشت. [۴]
دلیل افزایش ۶ برابری واردات شمش طلا در ۶ ماه نسخت امسال چیست؟
#رشتو
- پشت پرده شایعه خوش یمن بودن خرید طلا در #۱۳_صفر
- بزرگنمایی ذخایر طلا
- معامله با طلا به جای ارز
یا معاملات شرکتهای خاص؟
1- محمد رضوانیفر، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی اعلام کرد در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳، حدود ۴۳ تُن شمش طلا به ارزش ۲/۵ میلیارد دلار به کشور وارد شده است. این میزان واردات طلا ۶ برابر نیمه نخست سال ۱۴۰۲ است.
گمرک جمهوری اسلامی اعلام کرده است از فروردین تا شهریور ماه سال ۱۴۰۳، مجموعا ۴۲/۸ تن شمش طلا به ارزش دو و نیم میلیارد دلار به کشور وارد شده است.
این در حالیاست که در شش ماه نخست سال ۱۴۰۲، تنها ۷/۳ تن شمش طلا به ارزش ۴۶۶ میلیارد دلار به کشور وارد شده بود.
این دو رقم نشان میدهد واردات طلا در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه در سال پیش، از نظر وزن نزدیک به ۶ و از نظر ارزش نزدیک به ۵ برابر افزایش یافته است.
به گفته رضوانیفر، ۹۶/۸ درصد شمشهای طلا در این مدت از طریق فرودگاه «امام خمینی» و باقی این واردات هم از مبادی گمرکی باشماق، تبریز، مشهد، فرودگاه اصفهان، پیرانشهر و یزد ترخیص شدهاند.
2- پیش از این، تلاشهایی برای رفع تعهد ارزی صادر کنندگان از طریق واردکردن طلا به جای ارز و ارائه آن به مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام گرفته بود.
با این وجود در مسیر انجام این مصوبه موانعی هم به وجود آمد. در خرداد ماه ۱۴۰۳، اداره رسیدگی به تعهدات صادراتی و وارداتی بانک مرکزی با صدور ابلاغیهای به مرکز مبادله ارز و طلای ایران، اعلام کرد این مرکز باید از عرضه طلای وارداتی از سوی صادرکنندگان پتروشیمی، فولاد، فلزات اساسی رنگین و فرآوردههای نفتی به منظور رفع تعهد ارزی این صادرکنندهها خودداری نماید.
عمده صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی را همین اقلام تشکیل دادند. در دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد اعلام ذخایر طلای بانک مرکزی جمهوری اسلامی و جزئیات واردات آن به بهانه تحریمها متوقف شد.
محمود بهمنی، رئیس کل بانک مرکزی در دوره احمدی نژاد در سال ۱۳۹۰ میزان ذخایر طلای کشور را ۵۰۰ تن اعلام کرد، رقمی عجیب که همان زمان هم قابل پذیرش نبود. بعدها با تغییر دولت در سال ۱۳۹۲ و روی کار آمدن حسن روحانی، در سال ۱۳۹۵ مشخص شد در سال ۱۳۹۰، ذخیره طلای بانک مرکزی تنها ۴۵ تن بوده است و بهمنی رقمی حدودا ۱۰ برابر رقم واقعی را اعلام کرده است.
۱۱ تیرماه ۱۴۰۳ هم محمدرضا فرزین، از مدیران اقتصادی دوران ریاست جمهوری احمدینژاد، که ابراهیم رییسی او را به سمت ریاست کلی بانک مرکزی منصوب کرد، بدون اشاره به میزان ذخایر طلای بانک مرکزی، گفت: « یکی از اهداف اصلی بانک مرکزی افزایش ذخایر ارزی است و با اطمینان میتوان گفت که ذخایر آزاد ارزی و ذخایر طلا در حال افزایش است. »
۱- اگر نظام جمهوری اسلامی را به یک توپ تشبیه کنیم، حدود ۸ میلیون نفر گرداگرد آِن را گرفتهاند.
۳ میلیون؛ کارکنان سه قوه، نیروهای مسلح و زیرمجموعههای تشکیلات رهبری
۲/۳ میلیون نفر؛ در شرکتهای شبهدولتی، بانکها، شهرداریها و دانشگاه آزاد
۲/۵ میلیون؛ مستمریبگیر کمیته امداد
۲- یافتهها:
-از هر ۱۰ نفر شهروند، یک نفر با جمهوری اسلامی رابطه مالی منظم دارد.
- در مقابل هر ۱۴۰ شهروند یک نیروی مسلح وجود دارد.
- به ازای هر ۲۸۰۰ شهروند، یک نیروی امنیتی در جمهوری اسلامی وجود دارد.در مقابل ۵ میلیون نفر بدنه نظام استخدامی جمهوری اسلامی، ۳۸۰ هزار مدیر و فرمانده ارشد، میانی، پایه و عملیاتی وجود دارد.
- ۱۰۰ هزار نفر مستقیما زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی شاغلاند.
- در یگانهای ضد شورش، وضعیت استخدامی به عنوان اهرمی برای اطاعتپذیری استفاده میشود.
۳- زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی
۱۰۶ هزار و ۵۰۰ نفر زیر نظر مستقیم رهبر جمهوری اسلامی شاغلاند از جمله در ۱سازمان قضایی، ۳نهاد فرهنگی، ۱سازمان تبلیغاتی و ۶مجموعه اقتصادی. حدود نیمی از آنها یعنی ۴۹ هزار و ۵۰۰ نفر در حدود ۱۹۰ هلدینگ، موسسه و شرکت، بنیاد مستضعفان، فعالیت میکنند.
بیش از ۱۶ هزار نفر در آستان قدس رضوی، نهادی که متولی آن رهبر جمهوری اسلامی تعیین میشود، مشغول به کارند. آنها در ۷۰ زیرمجموعه موسسه سازمان اقتصادی رضوی، بیمارستان۳۲۰ تختخوابی رضوی، موزههای آستان قدس، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، بنیاد فرهنگی رضوی و پژوهشهای اسلامی آستان قدس، شاغل هستند. [۲]
اگرچه سازمان صداوسیما در ساختار اداری جمهوری اسلامی، در بین نهادهای خارج از قوا طبقهبندی شده، اما رییس آن از سوی علی خامنهای تعیین میشود. صداوسیما با حدود ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر کارمند سومین سازمان پرجمعیت زیر نظر خامنهای است.
۱۱ هزار و ۸۰۰ نفر کارمند، کمیته امداد را به چهارمین نهاد پرجمعیت زیرمجموعه خامنهای تبدیل کرده است. [۳]
درباره ستاد اجرایی فرمان امام اطلاعات چندانی در دست نیست. میدانیم که مقادیر بالایی زمین و ساختمان در اختیار این نهاد است؛ در هر استان دفتری خاص برای اداره املاک ستاد اجرایی وجود دارد. بخشی از فعالیتهای ستاد اجرایی در سالهای اخیر – شاید به دلیل نیاز به همکاری با طرفهای خارجی– از سایه بیرون آمده است. عموما فعالیتهای اقتصادی این نهاد از طریق شرکتهای گروه توسعه اقتصادی تدبیر پیگیری میشود. دهها شرکت زیرمجموعه این گروه هفت هزار و ۴۰۰ نفر نیرو دارند. [۴]
گروه دارویی برکت، واردکننده انحصاری کیتهای تشخیص کرونا و تولیدکننده واکسن کوو ایران برکت در زمان کرونا است که آن هم زیرمجموعه ستاد اجرایی به شمار میرود. این گروه حدود چهار هزار نفر کارمند دارد. [۵]
سازمان تبلیغات اسلامی یکی از اصلیترین بازوهای تبلیغاتی جمهوری اسلامی به شمار میرود. این سازمان زیرمجموعههایی از جمله خبرگزاری مهر، روزنامه انگلیسیزبان تهرانتایمز، و موسسه تبیان دارد، اما شاید شاخصترین عملکرد آن سازماندهی راهپیماییهای حکومتی مثل ۲۲ بهمن در سراسر کشور باشد. تبلیغات اسلامی یکهزار و ۷۰۰ نفر کارمند دارد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی که خامنهای آن را «امید هنر انقلاب» میداند، معمولا به نام حوزه هنری شناخته میشود. این مجموعه در زمینه سرمایهگذاری در تولید فیلمهای سینمایی فعال است و ۶۴۲ کارمند دارد.
دادستانی ویژه روحانیت؛ نهاد موازی قوه قضاییه که زیر نظر تشکیلات رهبری رسیدگی به جرائم روحانیون در انحصار آن است ۲۷۱ کارمند دارد. [۶]
1- سابقه: راننده حاج آقا
از پدیدههای جمهوری اسلامی این چهار نفر + یک نفر دیگهست که همگی یک نقطه مشترک داشتند، ورودشون به هزار فامیل جمهوری اسلامی و سفره انقلاب از طریق «رانندگی» بوده
2- #وحیدـحقانیان
سابقه: راننده جاسبی
دستاورد: پیشکار بیت
خیلی تلاش کرد که خودش را به عنوان عضو حزب جمهوری اسلامی و از مبارزان «صدر انقلاب» معرفی کنه، اما موفق نشد؛ یعنی سنش قد نمیداد. در نهایت یک کمیتهچی بود که کارشو با رانندگی #عبدالله_جاسبی شروع کرد
2- #اکبر_طبری
سابقه: اسکورت ناطق نوری
دستاورد: دهها واحد مسکونی، دهها قطعه زمین و ...
اکبر طبری راننده پلیس نور-محمودآباد بود. در دهه شصت، وقتی #علیاکبر_ناطق_نوری به شمال میرفت خودروی او را اسکورت میکرد. بعدا به توصیه ناطق بخشدار بلده شد و ترقی را ادامه داد
1- ۳۶ تا ایرباس
۱۹ تا BAE
۳ تا بوئینگ دارن
اتوبان بندرعباس مال ایناس
چندتا پتروشیمی دارن
نیروگاه دارن
خودروسازی دارن، این ماشین چینیای جک و قبلا لیفان مال کرمان موتوره. فقط دارایی های کرمان موتور (که خودش یکی از زیر مجموعه های صنایع خودروسازی کرمانه) حدود ۳۶ هزار میلیارد تومانه
2- شما خودت کار کنی ماهی تهش ۲۰ میلیون در بیاری، همسرتم کار کنه، اونم ۲۰ میلیون، سر جمع ۴۰ میلیون. یه فامیل ۲۰-۳۰ نفره هم داشته باشی، دختر خاله، پسر عمو، زن دایی و… همه شون مث شما در بیارن، یعنی کل فامیلت رو هم ماهی یک میلیارد و ۲۰۰ در میارید؛ سالی میشه ۱۴ میلیارد و ۴۰۰.
3- کل فامیل شما، نان استاپ، بدون خوردن یه کف دست بربری همه درامدشو سیو کنه ۲۵۰۰ سال، یعنی هزار سالم قبل هجرت پیغمبر اسلام از مکه به مدینه، باید پولاتونو جمع کنید، تازه برسید جایی که امروز کرمان موتور هست.