@hugodejonge Ik dacht dat je de chaos niet nog groter kon maken! Maar ik heb je onderschat. You did it!! #AstraZeneca mag nu met een kortere prikinterval. Huh? Want? Ohhh dan zijn mensen sneller volledig gevaccineerd.. ah.. voor de broodnodige ferkansie..
Ff kijken hoor... wie prikken er ook alweer met #AstraZeneca ? Ohhh jaaa, de #huisartsen. Je weet wel, die mensen die steeds na elke persco ineens iets anders moeten doen.. De mensen die onvoldoende ruimte in de praktijk hebben voor het vaccinatieprotocol..
Dus allerlei ruimtes moeten huren om volgens de regeltjes te vaccineren. Die mensen die soms niet eens voldoende #AstraZeneca hadden om ook ook de 61 en 62 jarigen te vaccineren..de eerste prik welteverstaan. Die nog op die levering wachten.
De mensen die ineens hun eigen griepprikgroep niet meer mocht vaccineren na het verbod van onderde 60 prikken met #AstraZeneca. De mensen die ineens hun griepprikgroep brieven moest gaan sturen. Uiteraard met spoed.
De mensen die geen spillage uit mochten delen aan patiënten waar ze zich ernstige zorgen maakten. De mensen die ook die spillage niet weg mochten gooien. Ook niet mochten prikken met informed consent.
De mensen die prullenbakvaccin.nl in het leven riepen en openlijk door u geschoffeerd werden op nationale televisie. Want de vaccin waren van u! Totdat ze in iemands arm zitten. Hoe durven ze!!
De mensen die met hun assistenten als verbale boksbal en vraagbaak dienen voor hun patiënten..die de niet bestaande vaccinatiestrategie ook niet meer begrijpen.
De mensen die nu weer voor mensen uit de griepprikgroep van #VergeetOnsNietHugo handmatig een vaccinatiebrief op naam zetten en printen omdat u een falend verzendhuis de opdracht heeft gegeven en 170.000 brieven nog niet verstuurd zijn.
De mensen die nu hun gehuurde ruimtes en personeel weer moeten verzetten omdat u zo graag glorieus op tv wil vertellen dat we gaan versnellen. Omdat mensen dan compleet gevaccineerd op vakantie kunnen?
De mensen die dit allemaal moeten doen voor een lachwekkende vergoeding, waar ze zelf in elk geval niet op een welverdiende vakantie kunnen. @hugodejonge u heeft @Bartissimus en zijn collega's al maanden misbruikt en miskend ter ere en meerdere glorie van u zelf! #huisartsen

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Carin #VergeetOnsNietHugo

Carin #VergeetOnsNietHugo Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @cvdw10

20 May
De coronapandemie is in Nederland de pandemie van de getallen. Er zitten nog meer 170.000 mensen uit de #VergeetOnsNietHugo doelgroep te wachten op een brief. Dat is iets anders dan dat er nog een aantal (170.000 +) brieven verstuurd moeten worden!
Het gaat niet om die brieven, het gaat om die 170.000+ mensen die op de brieven zitten te wachten.. al vanaf half februari, toen ze eigenlijk aan de beurt waren en dit advies van de Gezondheidsraad met een grote veeg van tafel geveegd werd door schreeuwers..
Schreeuwers, lobbyisten en anderen.. zij gingen voor. Ook zij dachten niet aan de mensen achter de getallen die van tafel geveegd werden.. naar achteren geschoven werden.. ter faveure van.. ja van wie eigenlijk? Van teveel mensen die er nog geen recht op hadden..
Read 9 tweets
20 May
Zeg @hugodejonge hoe kan het nou dat wij u kennen van #slechtetijden ? Wat maakt nou dat u de doelgroep van #VergeetOnsNietHugo framed als "weinig belangstelling voor afspraken" terwijl u een disfunctionerend en niet communicerend verzendhuis inhuurt?
Wanneer krijgen wij goede tijden? #VergeetOnsNietHugo Nu houden gezonde mensen de tijdsloten bezet van de kwetsbaren die nog steeds geen brief op de mat hebben. Ongeveer 170.000 mensen die nog geen brief hebben. En dan nog de mensen die met de veegacties mee gaan..
Wat gaat u @hugodejonge doen om dit NU op te lossen? Hoe gaat u het communiceren naar al die mensen die nog geen brief hebben gekregen en niet op twitter zitten en de voorlichting van ons #VergeetOnsNietHugo dus niet lezen? @rivm waar blijft het excuus voor het onterechte frame?
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(