Va fil sobre el Pimientagate

Aquest fil el patrocinen els amics de @lletnostratuit. Si voleu donar suport al meu i d'altres comptes de twitter locals i independents, feu el favor de seguir a @lletnostratuit oficial. I no oblideu beure-us un got de llet a cada berenar. Som-hi!
1- Pimienta acomiadat. Pel maig el seu contracte va quedar automàticament renovat en assolir totes les clàusules, que en cap cas esmentaven l'ascens. Més aviat tenien a veure amb formació i fer debutar jugadors al B i al 1er equip. Per tant, a Pimi li quedava 1 any sencer.
2- Laporta vol que el model Masia serveixi també per a la formació d'entrenadors que puguin, arribat el moment, ascendir a equips superiors, primer equip inclòs. Laporta té molt present que els dos últims entrenadors que van portar la UCL van començar al B (Xavi, pren nota).
3- Quan es va analitzar la continuïtat de Koeman, Laporta va tenir sobre la taula un informe sobre Pimi. Aquest informe no aconsellava que Pimi es fes càrrec del primer equip. Segons el que explico al punt 2, Laporta vol que l'entrenador del B pugui agafar l'A en qualsevol moment
4- Pimi doncs, segons la direcció esportiva, no dona aquest perfil, però hi ha altres motius que s'emmarquen en una remodelació total de l'estructura del futbol base. Cauen Altimira, Roura, Alex Garcia... Objectiu: Fidelitat a l'actual direcció.
5- A les categories inferiors cal una cadena de comanament disciplinada. És on es produeixen el 95% de les altes i baixes del club cada temporada. Molts moviments econòmics: interns, entre acadèmies, fitxatges...
6- A l'actual junta no li ha agradat massa que jugadors del B tinguin salaris més propis de l'esglaó baix del primer equip que de futbol formatiu, ascensos garantits i altres bagatel·les. La tendència ara serà a unificar tot per baix. Si s'han de sacrificar peces es sacrificaran.
8- El salari de Pimi no ajudava, però no ha estat l'essencial. Se li va demanar una rebaixa a ell i a la majoria de l'staff, però no li ha calgut respondre. Pimi és una petita peça d'un engranatge gegantí, i n'ha estat víctima col·lateral. important, sí, però col·lateral.
9- La majoria de suports públics a una candidatura es paguen amb càrrecs. Si són d'un esportista, se li dona un càrrec esportiu. És així des de l'època AC (abans de Cruyff). No li doneu més voltes. funciona així.
10- Sergi Barjuan: Té experiència com a entrenador i sempre ha intentat jugar al joc de posició, amb bastant encert pel que em diuen entesos en el JDP. La seva darrera experiència, abans d'entrenar 2 anys a Xina, fou al Mallorca, al que va intentar salvar del descens.
11- Li van donar les 10 ultimes jornades per al miracle. Va canviar l'equip i es va veure un futbol més alegre, però no fou suficient. Nota apart, Jordi el coneix bé i ha donat l'OK.
7- El salari de Pimi no ajudava, però no ha estat l'essencial. Se li va demanar una rebaixa a ell i a la majoria de l'staff, però no li ha calgut respondre. Pimi és una petita peça d'un engranatge gegantí, i n'ha estat víctima col·lateral. important, sí, però col·lateral.
8- La majoria de suports públics a una candidatura es paguen amb càrrecs. Si són d'un esportista, se li dona un càrrec esportiu. És així des de l'època AC (abans de Cruyff). No li doneu més voltes. Funciona així.
9- Sergi Barjuan: Té experiència com a entrenador i sempre ha intentat jugar al joc de posició, amb bastant encert pel que em diuen entesos en el JDP. La seva darrera experiència, abans d'entrenar 2 anys a Xina, fou al Mallorca, al que va intentar salvar del descens.
10- Li van donar les 10 ultimes jornades per al miracle. Va canviar l'equip i es va veure un futbol més alegre, però no fou suficient. Nota apart, Jordi el coneix bé i ha donat l'OK.
11- No us oblideu de seguir els amics @lletnostratuit. El seu suport incondicional ens dona la vida
12-Permeteu-me una ultima nota personal: fa lleig acomiadar algú un divendres a darrera hora. Detallets a vigilar @fcbcomunicacio @Fortelena

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with rumoroleg

rumoroleg Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(