یادداشت
• محمد جواد خواجهوند
• چرا رهبری راهبرد حاج قاسم را در زندگی انقلابی 《مکتب》 نامید و از آن تحت عنوان مکتب حاج قاسم نام برد؟ چون حاج قاسم در تصمیمگیری و تصمیمسازی مطابق قواعدی که خودش تعریف کرده بود عمل میکرد.
هم در زمین بازی خودش و هم در زمین بازی دشمن با قواعد خودش عمل میکرد.
این ویژگی در قاعده جنگ تحت عنوان اقدام نامتقارن یاد شده. یعنی شما با روش خودت در زمین دشمن عمل کنی و بجنگی.
جمله شهید بهشتی هم ناظر به همین موضوع است.
خودت را به دست جریانها نسپار. خدا تو را آفریده که جریانساز باشی
• هرکسی بتواند خودش زمین بازی طراحی کند و در زمین خودش و در زمین بیگانه با قواعد زمین بازی خودش عمل کند آن فرد صاحب مکتب است.
انسانهای اندکی در تاریخ بشر بودند که خودشان صاحب مکتب بودند و تابع قواعدی که دیگران برای آنها طراحی کردند عمل نکنند.
ویژگی که حاج قاسم را از تمام شخصیتهای نظامی حال حاضر جمهوری اسلامی متمایز میکند همین است که ایشان صاحب مکتب و روش عملیاتی بودند.
امام و رهبری و شخصیتی نظیر شهید بهشتی هم صاحب مکتب بودند و زمین بازی را خودشان طراحی کردند.
برعکس افرادی نظیر بازرگان، بنیصدر، روحانی و... که ذوب در نظام فکری بیگانه بودند و در زمین انها با قواعدی که آنها برایشان تعریف کردند عمل میکردند.
این اوج وادادگی در نظام فکری و معرفتی یک انسان به حساب میآید.
• امام (ره) بعد از شهادت شهید چمران جمله زیبایی درباره ایشان فرمودند.
ایشان فرمودند: مثل چمران بمیرید!
چقدر تعبیر زیبایی
چمران درس خوانده آمریکا بود. اما در سرزمین بیگانه هم با قواعد خودش عمل میکرد. چمران یک انسان مکتبی به تمام معنا بود.
این تعبیر امام شامل حال هرکسی میشود که مکتبی عمل میکند.
ای کاش همه ما بتوانیم مثل چمرانها، بهشتیها و سلیمانیها بمیریم ...
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
برگزاری جلسه رئیسجمهور منتخب با ۶ نامزد دیگر انتخابات
رئیس جمهور منتخب:
دوران رقابت انتخاباتی پایان یافته و دوره رفاقت و همکاری و همدلی برای مشکلات مردم آغاز شده، احساس مردم باید این باشد که همه نگاههای سیاسی و دیدگاهها منتهی به رفع مشکلات و گرهها از زندگی آنها میشود.
در این جلسه راهکارهای مختلفی که برای حل مسائل کشور وجود دارد و بخشی از آنها در مناظرات انتخاباتی نیز مطرح شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مسلماً همه دوستان دغدغه کشور، انقلاب، رفع مشکلات و گرهگشایی از زندگی مردم را دارند که این خیلی مهم است.
دوره رقابتهای انتخاباتی پایان پذیرفته و اکنون دوره رفاقت، همدلی، همراهی و همکاری برای رفع مشکلات مردم است که یک دغدغه همگانی است.
تحرکات مشکوک در روزهای پایانی دولت/ خروج اسناد خاص و بازنشستگی در وقت اضافه!
با نزدیک شدن به پایان دولت حسن روحانی و فرا رسیدن زمان خداحافظی کابینه دوازدهم، جابجاییها و نقل و انتقالات مدیران دولتی سرعت و شتاب بیشتری به خود گرفته است.
طی روزهای اخیر مقامات متعددی با جابجایی محل ماموریت خود سعی دارند تا جایگاه خود را در دولت بعدی هرچند در سطوح میانی و پستوهای مدیریتی حفظ کنند اما در دولت روحانی اتفاق جدیدی در حال وقوع است.
خبرهای روزهای اخیر حاکی است که بخشی از اسناد خاص درون نهاد ریاست جمهوری و برخی بخشهای دیگر دولت، به طرز نامعلومی در حال نقل و انتقال به مکانهایی نامشخص است.
#بحران_گوشت
ایجاد مشکل پیش ساخته ای دیگر برای دولت آیت الله رییسی
طی ماههای اخیر، هشدارهای زیادی درباره کشتار دامهای مولد به دلیل کمبود نهاده شنیده میشود اما دولت تاکنون در این خصوص اقدام موثری انجام نداده است.
به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که طی ماههای اخیر، هشدارهای زیادی درباره کشتار دامهای مولد به دلیل کمبود نهاده و علوفه شنیده میشود، دولت تاکنون اقدام مؤثری در این حوزه نداشته است،
در همین راستا فعالان بخش خصوصی درباره عدم امکان جبران این خسارت و از بین رفتن ذخایر ژنتیکی کشور اظهار نگرانی میکنند ضمن اینکه گفته میشود با ادامه این روند بزودی کشور در حوزه تأمین گوشت قرمز دچار چالش شدید میشود.
در اواخر حکومت قاجار، ایران محل رقابت های انگلیس و روسیه تزاری بود.روسیه آرزوی دستیابی به آب های گرم جنوب را داشت و انگلستان از اینکه مستعمره استراتژیکش یعنی هندوستان و منابع نفتی جنوب ایران مورد دست اندازی روسیه قرار گیرد، احساس خطر می کرد، #پهلوی_دستنشانده
لذا سیاستش مبتنی بر پشتیبانی از حکام محلی و عشایر و ممانعت از تشکیل حکومت مرکزی قوی بود. با انقلاب 1917بلشویک ها در روسیه، میدان عمل انگلیس مهیا شد. ابتدا سعی نمود تا با قرارداد1919 ایران را مستعمره نماید که با هوشیاری علما و مردم ناکام ماند،
فلذا به برنامه کودتا و استقرار حکومتی مرکزی استبدادی در ایران روی آورد.بهترین فرد برای این منظور، کسی نبود جز رضاقلدر.بالاخره اقدامات انگلستان نتیجه داد. رضاخان کودتا کرد، سپس مجلس موسسان تشکیل داد و در 24آذر1304 سوگند سلطنت ادا کرد.