این اکانت صهیونیستی در راستای عملیات روانی‌ خود ، پس از پخش تصاویری از نشست زمین در تهران، پس از ۹ روز عکس‌های حمله به تأسیسات ساخت سانتریفیوژ‌ها در کرج را منتشر کرد که بر خلاف آن چه که اورشلیم پست و دیگر رسانه های صهیونیستی ادعا میکردند که خسارات گسترده به کارخانه آلومینیوم
برای ساخت کیسینگ سانتریفیوژ ها وارد شده، دسته کم به این کارخانه هیچ آسیبی وارد نشده، اما خساراتی به کارخانه تولید bellows‌ها وارد آمده که همان طور در پست‌های پیشین و در توییتر گفته شد، حمله پهپادی به این مجموعه صورت گرفته که باعث آتش سوزی دسته کم
در مقیاس ۴۰ در ۱۵ متر در سقف این مجموعه شده است و این سقف جایگزین شده است. از این دست حمله هم ایران و نیروهای تحت حمایت ایران در عراق به آمریکایی‌ها ترتیب دادند که اهداف مرتبط با سازمان سیا را در اربیل عراق نابود شدند و
قدرتمنترین ارتش تاریخ جهان قادر بر جلوگیری از این دست حملات نبوده و بسیار در رسانه‌های خود در مورد این حملات گریه و زاری میکنند.
برای مقابله با این گونه تهدیدات یا باید پدافند بهتری در مقابله با ریز پرنده‌ها ترتیب داد یا اینکه کلا این مجموعه‌های حساس به مانند کارخانه های ساخت موشک‌های بالستیک سپاه پاسداران به زیر زمین انتقال داده بشوند، مانند آنچه که
در نطنز در مورد ساختمان بالانس سانتریفیوژ‌ها رخ داد که در حال رفتن به زیر کوه می‌باشد که موجب ناراحتی‌ غربی‌ها شد. در اینجا بسیار بجاست که از این گونه حملات پهپادی که ایران در عراق ترتیب میدهد،
در فلسطین اشغالی هم در سایت‌های هسته‌ای این رژیم ترتیب دهد تا باری دیگر حباب امنیتی پوشالی این رژیم شکسته شود.
همچنین به خدمت دوستانی که خرده میگیرن که چرا ایران خسارات را روز اول اعلام نکرده، باید گفت که ایران هیچ تعهدی به هیچ کس نداره که بیاد گزارش کامل از خسارات وارد آمده یا نیامده ارائه بدهد، چند بار مگر رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه غزه گزارش خسارت داده؟
مگر این رژیم از پخش اطلاعات جلو گیری نکرده یا نمیکند؟ قرار نیست آرامش جامعه با پخش هر گونه اطلاعات بر هم بخورد. یادمان نرود که قلب رژیم صهیونیستی تل آویو آماج صد‌ها موشک محور مقاومت قرار گرفت. ضربه‌های عملیاتی ما نباید نادیده گرفته شود، نباید فراموش شود که
این بازو‌های ایران بودند که ۱۲ روز کشور جعلی اسرائیل را به تعطیلی‌ کشاندند! جنگ است و زد و خورد دارد، زیر سوال بردن بیخود ارتش و سپاه کمکی‌ به حل این قبیل مشکلات نمیکند. نکته مثبت این حمله این بود که از طریق فردی نفوذی در سازمان، دسته کم رخ نداده و عامل external بوده است.
البته این گونه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی سابقه دارد، که در اینجا پهپاد هرمس این رژیم را یادآوری می‌کنم که در سال ۲۰۱۵ بر فراز نطنز ساقط شد.
بعضی‌ دیگر دوستان خرده میگیرن که چرا جلو یه این حملات گرفته نشده، اینجا هم باید گفت دفع این گونه حملات با ریز پرنده‌ها کار بسیار سختی است و حتی خود آمریکا هم در آن درمانده است. پس باید اینجا معیارمان را با استاندارد‌های جهانی‌ تطبیق بدهیم.
توجه داشته باشید که رژیم صهیونیستی با آن همه سیستم‌های پدافندی عریض و طویل نتوانست آن موشک "سرگردان" ساخت دهه ۶۰ میلادی در نزدیکی‌ سایت هسته‌ای دیمونا را ساقط کند!
با این گونه حملات، ساخت سانتریفیوژ‌ها متواقف نخواهند شد، چه بسا رشد هم بگیرند، اما از این حمله استفاده شود و همکاری‌های‌ ایران با آژانس بیش از پیش کاسته شود. در کل این عملیات هیچ دستاوردی در زمینه توقف روند هسته‌ای کشور نداشت، جز ایجاد
فضای عصبی در سطح جامعه که ما باید هوشیار باشیم. به هر روی این عکس‌ها خوراک خوبی‌ برای طبل رسانه‌های مفلوک و درپیت غربی خواهند بود.
در پایان اضافه کنم، همان طور که رئیس پیشین موساد گفت: هدف از این حملات شکستن غرور ایرانیان است. پس هوشیار باشیم!

t.me/T_neutrino
در اینجا تکمیلی اضافه می‌کنم که عکس‌های منتشر شده توسط این اکانت صهیونیستی را بر فرض deep fake نبودن در نظر گرفتیم. پخش این تصاویر بعد از ۹ روز (که زمانی‌ طولانی است) شک برانگیز است، به هر روی.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Neutrino

Neutrino Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @EternalPhysics

3 Jul
چندی پیش یک اکانت صهیونیستی نقشه‌ای از تهران و حومه منتشر کرد که در آن یک کار سرپایی "علمی‌" صورت گرفته بود و ادعا میشد نشست زمین ۱۳ میلیون ساکن تهران بزرگ را تهدید می‌کند. در مورد نشست زمین در تهران دو محقق ایرانی به نام های
مهدی متق و محمود حق شناس حقیقی، هر دو از مرکز تحقیقات علوم زمین GFZ در پوتسدام آلمان، از داده های ماهواره ای برای نظارت بر فرونشست در سراسر منطقه تهران بین سال های 2003 و 2017 استفاده کردند و
آخرین نقشه علمی‌ از وضعیت تهران و مناطق حومه آن را به تصویر کشیدند (به تصویر زیر توجه کنید).
Read 17 tweets
1 Jul
در رشته توییتی که چند روز پیش نوشتم در مورد دلایل و ضرورت خوشه بندی موتور‌های راکت برای پرتاب محموله‌های سنگین به فضا صحبت کردم که یکی‌ از این دلایل (و در واقع عمده‌ترین دلیل) عدم پایداری احتراق در محفظه احتراق یا به عبارت دیگر

عدم یکنواخت سوزش در محفظه احتراق است. به این دلیل نمیتوان موتور یک راکت را هر چقدر که دلمان می‌خواهد بزرگ کنیم. اما این ناپایداری‌ها در موتور‌های کوچک تر و خوشه بندی شده هم وجود دارند.
ناپایداری‌های به وجود آمده در محفظه دلایل گوناگونی دارند از جمله طراحی‌ نامناسب انژکتور ها، نواسن در فشار سوخت به هنگام ورود به انژکتور، وجود حباب‌ها در سوخت، وجود نوسانت در فشار پمپ ها، عدم ترکیب مناسب سوخت با اکسیدایزر، انفجارات موضعی و غیره.
Read 11 tweets
1 Jul
به گزارش نیویورک تایمز ایران نفوذ اطلاعاتی‌ در گروهای پیام رسان‌های صهیونیستی برای ایجاد موج نارضایتی‌ در جامعه رژیم صهیونیستی داشته است. در ادامه میتواند بفهمید که چرا در جنگ ۱۲ روزه غزه زیاد از سطح خرابی‌ها در فضای مجازی از درون رژیم صهیونیستی دیگر عکس و فیلم آنچنانی در نیامد.
"در پیام کوتاه ، زیر عکس فتوشاپ شده آقای نتانیاهو در پشت میله های زندان می خوانید: "و حالا زندان ، به زندان برو". 7000 دنبال کننده کانال تلگرام به سرعت پیام را به گروه های دیگر و برنامه های شبکه های اجتماعی منتقل کردند."
"به گفته محققان اطلاعات اسرائیل ، این کانال بخشی از یک کارزار اطلاعاتی ایران بود. طی چندین ماه ، مأموران ایرانی به گروه های کوچک WhatsApp ، کانال های تلگرامی و برنامه های پیام رسانی نفوذ کرده بودند که فعالان اسرائیلی از آنها برای بحث بین ده ها تا هزاران نفر استفاده می کردند."
Read 12 tweets
23 Jun
به گزارش CNN طبق اطلاعات بدست آمده از پنتاگون، گویا چهارمین پرتاب ماهواره بر سیمرغ در ۱۲ ژوئن هم با شکست همراه بوده.
مقامات به CNN گفتند ، پنتاگون در حال تماشای تلاش ایران بود و ایران موفق نشد ماهواره دیگری را در اوایل ماه جاری به مدار بفرستد.
اما در حالی که این تلاش ، كه در اواسط ماه ژوئن انجام شد ، بی نتیجه ماند ، به نظر می رسد ایران در حال آماده شدن برای تلاشی دیگر در آینده ای نزدیک است ، زیرا تصاویر ماهواره ای كه توسط شركت های تجاری Planet و Maxar گرفته شده ،
Read 11 tweets
23 Jun
یک افتضاح بزرگ دیگر برای آمریکا ، این مدعی حقوق بشر
به گزارش نیویورک تایمز "چهار سعودی که در قتل جمال خاشوگی روزنامه نگار روزنامه واشنگتن پست در سال 2018 شرکت کرده اند طبق اسناد و افراد آشنا به این داستان ، در سال گذشته تحت قراردادی که توسط وزارت امور خارجه تایید شده ، آموزش شبه نظامی را در ایالات متحده دریافت کردند."
"این دستورالعمل در حالی صورت گرفت که واحد مخفی مسئول قتل آقای خاشوگی در حال آغاز کارزاری گسترده ای برای آدم ربایی ، بازداشت و شکنجه شهروندان سعودی بود که به دستور محمد بن سلمان ، ولیعهد ، در واقع حاکم عربستان سعودی ، برای درهم شکستن مخالفین در داخل پادشاهی سعودی انجام شد."
Read 18 tweets
22 Jun
یک کانسپت جدید برای تولید انرژی تجدید پذیر (پاک) با توان برق قابل ملاحظه ، توسعه سریع و هزینه ساخت کم که برای ایران هم می‌‌تواند بسیار جذاب باشد.
امروزه توربین های بادی در حال تولید برق ارزان قیمت هستند ، اما طراحی های جدید نشان می دهد که این فن آوری هنوز جا برای رشد چشمگیری دارد. تاکنون تمام توربین های بادی تجاری از ایده "آسیاب بادی" پیروی کرده اند. یک روتور به دکل متصل است ، می‌ چرخد و برق تولید می‌‌کند.
اکنون یک کانسپت کاملاً متفاوت برای یک نیروگاه بادی دریایی در نروژ به نام Windcatcher - بادگیر - بر اساس یک قاب مشبک مربعی شکل (به تصویر توییت اول نگاه کنید) ارائه شده است که نه تنها یک روتور، بلکه تعداد زیادی از آنها در آن نصب شده ا‌ند. در تصاویر رایانه ای ۱۱۷ روتور وجود دارند که
Read 9 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(