#Dr_Death, an unsettling story of medical malpractice about neurosurgeon Dr. #Christopher_Duntsch. Screenwriters, directors and actors [#Joshua_Jackson, #Alec_Baldwin, #Christian_Slater] give a brilliant description of this MEDICAL NIGHTMARE
imdb.com/title/tt917955…
Dr_Death, Dr. Vdekja, Ne serial shpjegohet sa e veshtire eshte te procedohet #penalisht nje doktor [e kunderta me lehtesine me te cilen arrestohen Mjeket ne Shqiperi] pasi medical malpractice duke qene ceshtje administrative-civile ne Perendim, ben qe Prokuroret te hezitojne ...
#Gabimet_ne_Mjekesi, kam shkruar disa materiale dhe kam publikuar liber te #DBMI_ISSUU. Ne 2016 kam sjelle 2 raste nga Amerika per Dr. #Farid_Fata kasapi i Detroit-it' [onkologji] Dr. Christopher Duntsch ‘I cmenduri me bisturi’ [neurokirurgji]

2 materialet nga e-arkiva e #DBMI
Ne AMERIKE, 1 ne 10 paciente demtohen gjate kohes qe jane nen kujdesin mjekesor NGA TE CILAT 50% JANE te parandalueshme. Si ka qene trajtimi dhe keshilla e #DBMI per keto raste ne Shendetesine Shqiptare [materiali nga e-arkivat e DBMI]
Pas #Kancerit dhe Semundjeve te #Zemres, #Gabimet_ne_Mjekesi zene vendin e 3-te per vdekshmerine e pacienteve. Mendohet se nga Gabimet Mjekesore vdesin nga dhjetra MIJERA individe deri ne 440.000 ne vit.

Nje rast per ilustrim nga e-Arkiva e #DBMI
#Gabimet_Mjekesore ne Shqiperi trajtohen ne menyre siperfaqesore, emocionale e te papergjegjeshme, si ne 'legjislacion & profesion' dhe nga politika, media e publiku' Te #DBMI kam theksuar shpesh, ne 4 fushata sistematike dhe ne nje liber - sa mbrapa eshte vendi ne trajtimin e GM
#Gabimet_Mjekesore, 10 shkaqet kryesore per tom nga e-arkiva e #DBMI ne 2017, si dhe libri im #Gabimet_ne_Mjekesi qe lexohet ne profilin #DBMI_ISSUU
#DBMI eshte e vetmja #platforme-mjekesore qe ka trajtuar ne menyre serioze & sistematike problemin e #gabimeve_mjekesore. Ne Shqiperi operohet me mentalitetin Sovjetik te viteve 50-te [profesioni] ku 'Dr. s'ben gabime' e publiku ne Shek 21 shkon drejt ne POLICI e kerkon ARRESTIME
Nuk ka asnje studim deri me sot nga vendi per #Gabimet_ne_Mjekesi nga institucionet shqiptare si dhe e vetmja here kur permenden eshte ne raste arrestimesh te mjekeve dhe pasqyrimit mediatik. Para/Pas, gjithmone #HESHTJE.

Nuk DIHET sa Dr jane arrestuar nga viti 1991-2021!!!
#Gabimi_Mjekesor - Cfare eshte!
2 materiale nga e-arkiva e #DBMI
#Gabimet_Mjekesore ne ShBA, Britanine e Madhe dhe ne Europe - sipas statistikave.
Analize ne #Gabimet_Mjekesore nga #DBMI. Duke munguar studimet e statistikat, tranjimi adekuate pranimi i kesaj problematike madhore, Shq. perballet me probleme shtese.
Keshtu, 'opinioni publik + qendrimet emocionale' kane zgjidhje: DENONCIMET ne POLICI + arrestimin e mjekeve
@threadreaderapp unroll”

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with DBMI

DBMI Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @DrBesi_Med_Info

23 Jan
Bota njeh doktrina e kode te ndryshme juridike pre/ post religjioze. Kam sjelle disa te tilla te #DBMI (kodi i #Hamurabit, ne lidhje me mjekesine) Nje nder me te hershmit e gjejme ketu, postuar te #DBMI 2017 Fillimet e #Drejtesise_Sociale ne Egjiptin e Antikitetit. 1/10
Ne esene #Drejtesia kam hedhur disa mendime bazuar ne ngjarjet ne Greqi. Me 27. Maj. 1963 ekstremistet vrasin Dr. #Grigoris_Lambrakis (gjinekolog, sportist, luftetar ne L2B) 500,000 persona marrin pjese ne varrimin e ‘kampionit te te varferve’ 2/10
#Christos_Sartzetakis persekuton of. e policise te perfshire ne vrasje. Coup d'état nga G.Papadopoulos & Junta 1967-74. Prokurori arrestohet, x2. Burgoset deri ne 1971. Torturohet nga policia ushtarake. Rehabilitohet. Zgjidhet Presidenti i 4rt i Republikes Helene. (1985-90) 3/10
Read 11 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(