#رشته واگرایی ها - لطفا #ریتوییت کنید
MDRP UP
این الگو فقط زمانی که خریداران در یک بازار صعودی در تکاپوی سوق قیمت به بالا هستند رخ میدهد. MDRP UP زمانی است که قیمت در صعود خود مینیمم بالاتر میسازد و RSI مینیمم پایین تر میسازد در اینجا ما MDRP داریم !
طبق عکس استارت شروع MDRP UP از جایی که قیمت یک صعود دارد و RSI نیمتونه رفتار قیمتو کامل تایید کند و این موضوع بیانگر آن است که ما دوباره یک برگشت قیمت به بالا را خواهیم داشت و پس از چرخش روند در RSI که با باکس مشخص کردم ما میتوانیم یقین پیدا کنیم که قیمت صعود مجدد خواهد داشت
قدرت MDRP UP بر اساس تعداد کندل در MDRP است یعنی اگر بین دو الی پنج کندل باشد قوی ، اگر بین پنج الی پانزده کندل متوسط ، بیش از شانزده کندل قدرتی ضعیف دارد.
منطقه ایجاد MDRP هم بسیار مهم است و زمانی که از بالای 70 استارت میزند به مراتب قدرت بالاتری دارد.
این صحبت ها تماما با ریاضیات اثبات شده و هیج حرف بی سندی وجود ندارد ، خب تارگت MDRP از کجا بدست می آید ؟ آیا قابل انجام است ؟ بله ، طبق فرمول میتوان تارگت را مشخص کرد و محدوده آنرا فهمید.
به عکس زیر توجه کنید
خب کندل پایان MDRP که با X مشخص شده است ، عدد دقیق کلوز قیمت را از عدد کندل شروع MDRP یعنی Y کم میکنیم و به بالاترین قله RSI در بین MDRP که کندل W نام گذاری شده اضافه میکنیم .
عدد قیمت ناحیه ای که با فلش قرمز مشخص کردم میشود و تقریبا دقیق به شما میگوید.
این مسئله در ریاضیات مشخص شده و تماما پاسخ درستی دارد ، شاید در چارت بخاطر دیتای ضعیف نتوان عدد کاملا دقیق را مشخص کرد ولی عدد بسیار نزدیک است و پیشنهاد میکنم بک تست بگیرید.
در MDRP ها همیشه به رفتار قیمت توجه کنید که به کدام سمت حرکت میکند
این اطلاعات بسیار نکات داره و کورس RSI و مومنتوم خودش به تنهایی یه دوره کامل است که واقعا از دید ریاضیات بررسی و همه چیز قابل اثبات است ، با توجه به شرایط این مطالب را ارائه دادم و امیدوارم مفید باشه
این رشته توییت #ریتوییت کنید تا اشتیاق شمارو ببینم و مطالب بعدی رو هم بگذارم.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh