سرزمین من خسته خسته از جفایی
دردمند بی دوایی
سرزمین من
گنج تو را ربودند از بر عشرت خود
قلب تو را شکستند هر که به نوبه خود...
عشق یگانه من
از تو نشانه من
تحلیل
« ایران بر لبه تیغ »
جهت علاقه مندان به آینده پیشرو ایرانیان
[در این رشتو هر کجا نام ایران آورده شده منظورم جمهوری اسلامی است]
ایران دروضعیت بدی قرار گرفته.تقریبا محاصره شده.البته طبیعی هم هست،وقتی نیروهای نظامی و امنیتی کشوردنبال واردات و ساختن برج و گرفتن رانت دلاراند وحواسشون از کاراصلیشون پرت باشه نتیجه میشه اینکه مسئول اطلاعاتی که هیچ اسم و عکسی ازش موجود نیست،۲ ساعت بعد از ورود به سوریه کشته میشه.
توجه کنید که ایران این مدت بجای جواب دادن به اسراییل و آمریکا، با کشورهای منطقه درگیر میشه و دلیلش هم اینه که به همه کشورهای منطقه بگه جنگ با من یعنی درگیر شدن همه شماها. حتی با بخشی از کردها درگیر میشه که به ترکیه بگه ببین حتی تورو هم وارد جنگ میکنم اگه قرار باشه جنگی بشه.
برخلاف انتظارها تاکتیک ارتش و دولت اسرائیل فرسایشی کردن جنگ است. اقدامی که برخلاف انتظار بود و هیچکدام از تحلیلگران درخصوص آن نظری نداده است. استراتژی اسرائیل درگیر کردن حماس با جنگ موشکی و تمام کردن تسلیحات آنان است.
۱/۷
تسلیحاتی که طبق برآورد دستگاه امنیتی اسرائیل تاکنون نیمی از موشک خود را حماس از دست داده و نیمی دیگر از آن تا یک هفته دیگر تمام خواهدشد. رویکرد اسرائیل بازداشت و کشتن رهبران نظامی و سیاسی حماس و جهاد اسلامی بود تا ضمن فرسایشی کردن جنگ خطاپذیری حماس و جهاد را چندین برابر کند.
۲/۷
برخلاف اطلاع تفسیرگران خبر رسانههای فارسی پیشروی نیروی زمینی ارتش اسرائیل بسیار بالاست و عملیاتهای متعددی توسط یگانهای فوقویژه اسرائیل درحال انجام است و خطاپذیری ارتش را به حداقل رسانده است.
۳/۷
گزارش یک خیانت :
قبل از انقلاب قراردادی با شرکت ستیران فرانسه امضا شده بود برای مطالعات ( سند آمایش سرزمین )
طرح آمایش سرزمین شرکت ستیران در سال 1347 شروع شد و در سال 1353 تحویل داده شده که افق آن 25 ساله و تا سال 1378 بود.
نکتهای که در این طرح به درستی به آن توجه شده بود
این بود که ایران کشوری خشک است و در فلات مرکزی به منابع آب پایدار دسترسی ندارد و همچنین با این فرض و با توجه به موقعیت ژئوپلتیک و ژئواستراتژیک ایران و همچنین داشتن ذخایر عظیم نفت و گاز در جنوب ایران جمعیت ایران در پایان طرح یعنی سال 1378 کلا 50 میلیون پیش بینی شده بود و
قرار بود از این 50 میلیون جمعیت 25 میلیون آن در سواحل شمالی خلیج فارس ( سواحل مکران ) مستقر شوند.
در این طرح گفته شده بود دلیل این استقرار اولاً موقعیت ترانزیتی مرزهای آبی ایران در خلیج فارس و ثانیاً دسترسی به آب فراوان و پایدار اقیانوس هند به خصوص برای سیستم سرمایشی
چندی پیش جهت خرید گوشت به یکی از قصابیهای آشنا مراجعه و
جهت مزاح از قصاب خواستیم که یک عدد دنبلان گوسفند را وزن کرده و تعیین قیمت کند !!؟؟
شد وزن 200 گرم، قیمت 40000 تومان
با این وضعیت این قضیه روشن میشود که :
۱/۱۱
دراوایل انقلاب با 40000 تومان می توانستیم تفریبا یک گله گوسفند (200 راس)
در دولت رفسنجانی تقریبا ( 20 راس )
در دولت خاتمی (یک راس )
در دوره احمدینژاد ( یک کیلوگوشت گرم )
در دوره روحانی ( فقط نیم کیلو گوشت )
و در دوران رئیسی فقط یک دنبلان گوسفند خرید!
۲/۱۱
حال این سوال مطرح می شود که طی این 43 سال،پول ملی افت داشته یا بیضه گوسفندرشد داشته؟
اما راحلهای احتمالی برخی میتواند اینها باشد:
یزدی زاده:با توجه به اینکه دنبلان به عنوان ابزار مبادله موجب تضعیف پول ملی میشه باید خرید و فروش دنبلان توسط مردم ممنوع بشه ودر کنترل دولت باشد.
۳/۱۱
۱/سقوط هر سیستم اجتماعی دو بُعد و چهار مرحله دارد که پیدرپی و به نوبت رخ میدهند. بُعد اول، سقوطِ ذهنی است که دو مرحله دارد: سقوط کارآمدی و سقوط شایستگی؛ و بُعد دوم، سقوط عینی است که آنهم شامل دو مرحله است: سقوط نمادها و سقوط ساختارها.
۲/اکنون نزدیک به یکونیم دهه است که جامعه آرامآرام از نظر ذهنی به سمت این جمعبندی سوق داده شده که این ساختار، توانایی حلوفصل مشکلات روزاروز فزاینده و بحرانهایی که خود عامل خلق آنها بوده است را ندارد. امروز نه فقط شکست پیاپی ج.ا در تحقق اهداف اصلیاش آشکار شده است، بلکه حتی
۳/معلوم شده که جمهوری اسلامی تدبیر در مدیریت مسائل بحران نظام تامیناجتماعی و صندوقهای بازنشستگی،بحران سالیانه ۱۷ هزار کشته رانندگی، بحران آب، بحران برق و گاز،بحران تورم و سقوط مستمر و چهلساله ارزش پول ملی، بحران بیکاری، بحران ازدواج،بحران مسکن،بحران انباشت پروندههای قضایی،
۱-یادداشتی از آقای #بیژن_اشتری می خواندم که در آن اشاره کرده اند « غرب [در مورد ایران] تصمیم اش را گرفته است! » telegram.me/Iran_economy_o…
ایشان معتقدند:« تردیدی در این نیست که دولت آمریکا و غالب متحدان اروپاییاش کمر به نابودی جمهوری اسلامی بستهاند. دخالت
۲-جمهوری اسلامی در جنگ روسیه علیه اوکراین در حکم قطرهای بود که کاسهٔ صبر غربیها را علیه جمهوی اسلامی لبریز کرد.» و فعلاً در مرحلهٔ اول، [غرب ] به دنبال متحد کردن اپوزیسیون جمهوری اسلامی است ( اشاره به نشست ۸ چهره برجسته در دانشگاه جورج تاون واشنگتن و حضور دو چهره اپوزسیون در
۳-اجلاس امنیتی مونیخ کرده اند) که خیلی هوشمندانه و دقیق و مرحله به مرحله در حال انجام است.
تحلیل:
اینکه اروپا و امریکا ( بخوانید گلوبالیست ها و پترویت ها) به حل پایانی مسئله ایران و اوکراین رسیدهاند تردیدی نیست.از طرفی به اوکراین سلاح سنگین میدهند که کار روسیه را یکسره کند