شورای تامین استان اصفهان در سال ۹۲ صورتجلسهای را امضا میکنند که با توجه به بحران گندم در سال ۹۱ اصفهان، شرکتهای ورشکسته "آرد جرعه و جرعه شاهین اصفهان" بحران گندم و آرد اصفهان را حل کرده و "شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی" ۶۰ هزار تن گندم به آنها تحویل دهد.
با همین مصوبه عجیب و غیرواقعی شرکتهای ورشکسته آرد جرعه و جرعه شاهین اصفهان از دولت شکایت کرده و معادل ۴۲۰ میلیارد تومان از بیت المال مطالبه کردهاند.
چند نکته:
۱-در سال ۹۱ اصفهان به هیچ عنوان دچار بحران نبوده و کمبود گندم و آرد نداشته و سیلوهای استان پر بود.
۲-بحران گندم هر استان با توجه به ابعاد امنیتی، سیاسی، اجتماعی و غذایی حساسیت های ویژه دارد و تامین این نیاز توسط مجموعه های حاکمیتی صورت میگیرد، نه بخش خصوصی ورشکسته
۳- در سال ۹۱ هیچکدام از مقامات وقت استانی از جمله استاندار وقت به عنوان رییس شورای تامین استان درخواست جلسهای برای رفع بحران ادعا شده نکرده و آقایان یکسال بعد برای رفع بحران سال قبل تشکیل جلسه داده اند.
۴- کارشناسان سازمان حسابرسی پس از بررسی دفاتر قانونی ادعایی شرکت آرد جرعه در خصوص توزیع ۶۰ هزار تن گندم را #غیر_واقع و #کذب_محض تشخیص دادند.
۵- چگونه شرکتی که تا اردیبهشت ۹۱ قریب به ۲۰هزار تن گندم به دولت بدهکار بوده و جهانگیری دستور شکایت به دلیل خیانت در امانت را داده، برای کمک به دولت ۶۰ هزار تن گندم توزیع میکند و همه این اتفاقات با پیگیری مقامات قضایی، انتظامی و امنیتی صورت گرفته که مشغول کارسازی برای آنها بودند.
۶- دادگاه بدوی در رسیدگی به شکایت شرکتهای ورشکسته آرد جرعه و جرعه شاهین اصفهان ادعای آنها را وارد ندانسته و رای به نفع دولت صادر کرده؛ اما دادگاه تجدید نظر برخلاف مستندات به نفع شرکت های آرد جرعه و جرعه شاهین رای داده است.
۷- پس از درخواست رسیدگی از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی؛ رییس قوه قضاییه وقت، آقای رییسی خطاب به دادستان کل کشور خواستار توقف اجرای حکم و دستور رسیدگی مجدد میدهد.
۸- آقای منتظری دادستان کل کشور هم در گزارشی مفصل؛ ضمن تایید نظر دولت، رای دادگاه تجدید نظر را موجب تضعیع و هدر رفتن بیت المال و از مصادیق خلاف بيّن شرع و قانون تشخیص داده و تقاضای اعاده دادرسی و توقف اجباری حکم را میدهد.
این نمونه کوچکی از سندسازی و رانت خواری و دست اندازی به بیت المال است که با #حمایت مقامات رسمی کشور صورت میگیرد و توسط بدنه دلسوز مجموعه دولتی گزارش شده است.
این پرونده مجدد در دستگاه قضا در حال رسیدگی است.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
هر آنچه که در مورد ماجرای #واکسن_کرونا در ایران باید بدانیم!
کرونا جان بسیاری را در جهان و علیالخصوص در ایران گرفته است. واردات واکسن با کندی بسیار آغاز شد و اعلام آمادگی برخی شرکت های داخلی بر تولید واکسن، روند واکسیناسیون را بیش از پیش کندتر کرد.
همچنین با خودتحریمی واکسن کشورهای غربی و سوءاستفاده و عدم همکاری لازم توسط همپیمانان بلوک شرقی (چین و روسیه) به بهانه تحریم ایران، به راحتی جان هزاران شهروند ایرانی از دست رفت.
برخی اطلاعات این گزارش برای اولین بار منتشر میشود.
دولت ایران پس از مواجهه با ویروس کرونا در 3 فاز فعالیت کرد.
1- واردات داروی درمان کرونا
#رمدیسیویر- بالغ بر 5هزار و 872 میلیارد تومان از این دارو وارد شده است.
#فایپیراویر- بالغ بر 766 میلیارد تومان از این دارو وارد شده است.