Thread👇👇👇
από φοιτήτρια Νοσηλευτικής
RT παρακαλώ

Είμαι φοιτήτρια του ΔΙ.ΠΑ.Ε, σπουδάζω Νοσηλευτική στο παράρτημα του Διδυμοτείχου. Είμαι στο τέταρτο έτος της σχολής και δεν υπάρχουν καθηγητές να μας διδάξουν τα μαθήματά μας.
Παραθέτω το πρόγραμμα σπουδών για το τέταρτο έτος :
• Από τα 6 μαθήματα που θα έπρεπε να διδαχθούν, λόγω της έλλειψης καθηγητών, θα πραγματοποιηθούν μόνο 1 (θεωρία και εργαστήριο) και μισό! (μόνο ένα μέρος του εργαστηρίου). Επίσης στα υπόλοιπα έτη τα μαθήματα είναι ως εξής:
• Στο πρώτο έτος: 7 μαθήματα και θα διδαχτούν
• Στο δεύτερο έτος: 8 μαθήματα και θα διδαχτούν 3,5 (θεωρία μαθήματος να υπολείπεται)
• Στο τρίτο έτος: 10 μαθήματα και θα διδαχτούν 2,5 (θεωρία μαθήματος να υπολείπεται.
Δεν μπορούμε να τελειώσουμε την σχολή μας, όχι από δικιά μας υπαιτιότητα, αλλά από ανευθυνότητα και οικονομικά συμφέροντα τρίτων, αφού έχουμε να διδαχθούμε συγκεκριμένα μαθήματα από το 2019 και ΑΚΟΜΗ περιμένουμε. Αντί να κλείσει το τμήμα αυτό και να μετατεθεί ο κάθε φοιτητής
>>>
στην πλησιέστερη πόλη με τμήμα νοσηλευτικής, περιμένουμε την ανακοίνωση για να έχουμε 1,5 εργαστήριο και να δίνουμε 600ευρώ/μήνα για ελλιπή εκπαίδευση στους κατοίκους του Διδυμοτείχου που αρνούνται να κατανοήσουν πως δεν είναι βιώσιμη μια τέτοια σχολή εκεί.
Η ανακοίνωση με το πρόγραμμα μαθημάτων βγήκε 13/10 ώρα 8:00μμ. Είναι γνωστό ότι όλοι οι φοιτητές έχουμε ξενοικιάσει και λόγω των προβλημάτων της σχολής, αλλά και της υγειονομικής εικόνας της χώρας, κανείς δεν νοίκιασε.
Ωστόσο, το πιο ηχηρό στην τραγική κατάσταση είναι ότι στο παραπάνω πρόγραμμα ΔΕΝ ανακοινώνεται πότε είναι η έναρξη των μαθημάτων, αλλά ΘΑ ανακοινωθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας
e-class από κάθε καθηγητή.
Σήμερα 14/10, δεν έχω την παραμικρή ιδέα πότε πρέπει να ταξιδέψω 900 χμ για να βρω και να νοικιάσω σπίτι.
#Διδυμοτειχο_μπλουζ

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Lord Sodoff Baldrick

Lord Sodoff Baldrick Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @GreekBlock

8 Jul 20
Χθες ο @PrimeministerGR έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ -πού αλλού άλλωστε η κυβερνητική ματαιοδοξία και αναλγησία θα έβρισκε καλύτερο περιβάλλον-, στην οποία ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του δεν έχει καμία ευθύνη για τον τρόπο που μοιράστηκε η διαφημιστική δαπάνη για τον κορονοϊό.
«Την αναθέσαμε σε μια εξωτερική, στη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου, να μοιράσει τα χρήματα. Δεν κάναμε εμείς καμία παρέμβαση», ισχυρίστηκε χωρίς αιδώ.

Σοβαρά, κ. @kmitsotakis ;
Δώσατε σε μια πολυεθνική να μοιράσει κρατικό χρήμα, δηλαδή χρήμα των φορολογούμενων Ελλήνων, χωρίς κανέναν δικό σας έλεγχο για το πού ακριβώς θα πήγαιναν τα χρήματα και αν θα μοιράζονταν σωστά και δίκαια; Παραδέχεστε, δηλαδή, ότι παραβιάσατε το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας;
Read 5 tweets
3 Jul 20
Γιατί πρέπει το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο του #ΠαιδωνΑγιαΣοφια3 ως μοναδικό στη χώρα πρέπει να επαναλειτουργήσει πλήρως στον ανακαινισμένο του χώρο και γιατί το Ωνάσειο δεν είναι λύση.
Διαβάστε το thread (cc @Pedocardio )
Πρόωρο νεογνό με στένωση ισθμού αορτής μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο όπου υποβλήθηκε σε διπλή χειρουργική επέμβαση. Δυο μέρες μετά μεταφέρθηκε ξανά στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του μαιευτηρίου στο οποίο γεννήθηκε, γιατί στο Ωνάσειο δεν μπορούν να νοσηλεύονται νεογνά πόσο μάλλον πρόωρα.
Αυτό το περιστατικό και μόνο αρκεί για να δείξει ότι είναι ανεπίτρεπτο σε μια χώρα να μένει χωρίς #Παιδοκαρδιοχειρουργικο κέντρο εντός παιδιατρικού νοσοκομείου. Αγωνιζόμαστε ώστε το επόμενο αντίστοιχο περιστατικό να έχει την φροντίδα που πρέπει, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις.
Read 4 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(