۱۰ نشانهای که نشان میدهد جنگ در اوکراین بخشی از باز تنظیم بزرگ (Great Reset) است:
۱- جنگ بین روسیه و اوکراین در حال حاضر باعث اختلال بیسابقه در زنجیرههای تامین جهانی شده، گرانی سوخت را تشدید کرده و سطوح مزمن تورم را ایجاد میکند.
۲- پیامدهای اقتصادی جنگ منجر به کاهش چشمگیر نیروی کار جهانی خواهد شد.
۳- جنگ به طور قابل توجهی اتکای اروپا به بخش انرژی روسیه را کاهش داده و محوریت اهداف #توسعه_پایدار سازمان ملل و انتشار "صفر خالص" را که در قلب Great Reset قرار دارد، تقویت کرده است.
۴- کمبود مواد غذایی که در اثر جنگ ایجاد شد، موهبت بزرگی برای صنعت زیست شناسی مصنوعی خواهد بود، زیرا همگرایی فناوری های دیجیتال با علم مواد و زیست شناسی، بخش کشاورزی را به شدت متحول میکند و پذیرش جایگزینهای گیاهی و آزمایشگاهی را تشویق میکند. (مقیاس جهانی)
۵- محرومیت روسیه از سوئیفت(انجمن جهانی ارتباطات مالی بین بانکی در سراسر جهان) یک بازنشانی اقتصادی را پیشبینی میکند که دقیقاً همان ضربهای را ایجاد میکند که برای ادغام بخشهای بزرگی از جمعیت جهانی در یک شبکه کنترل تکنوکراتیک لازم است.
۶- این جنگ نقطه عطف بزرگی در آرمان جهانی گرایی(گلوبالیسم) برای نظم بین المللی مبتنی بر قوانین جدید(#نظم_نوین_جهانی) است که در #اوراسیا لنگر انداخته است.
۷- با افزایش گمانهزنیها در مورد تأثیر طولانی مدت جنگ بر جریانهای تجاری دوجانبه بین چین و اروپا، منازعات روسیه و اوکراین اسرائیل - یکی از حامیان اصلی Great Reset - را به شهرت بینالمللی بیشتری خواهد رساند.
۸- در حال حاضر میدانیم که شناسههای دیجیتال یک بخش اصلی در دستورکار بازتنظیم بزرگ مجمع جهانی اقتصاد هستند و باید در صنایع، زنجیرههای تامین و بازارها به عنوان راهی برای پیشبرد اهداف توسعه توسعه پایدار 2030 و ارائه خدمات فردی و یکپارچه در صنایع، سادهسازی شوند(شهرهای هوشمند آینده)
۹- هنگامی که جنگ ترکیبی بین ناتو و محور چین و روسیه در جریان است، اروپا مستقیماً در خط آتش حملات سایبری قرار میگیرد.
۱۰- پیامدهای اقتصادی این جنگ به قدری فاجعه آمیز خواهد بود که دولتها و بخش دولتی برای رفع کمبود مالی نیاز به تزریق قابل توجه سرمایه از سمت #بخش_خصوصی (شرکتهای بزرگ صهیونیستی) خواهند داشت.
#رشتو
بولیوی که زمانی یکی از فقیرترین کشورهای منطقهاش بود، اما به سریعترین اقتصاد در حال رشد تبدیل شد
حال صندوق بینالمللی پول IMF، گزارش و نسخهای شدیدا نئولیبرالی برای بولیوی پیچیده:
کاهش حقوق کارگران، کاهش سرمایهگذاری های عمومی، افزایش قیمت سوخت و پایان دادن به کنترل ارز
بین سالهای 2006 و 2019 (دوره ریاست جمهوری اوو مورالس) تولید ناخالص داخلی سرانه دو برابر شد و نرخ فقر شدید، از ۳۸ درصد به ۱۸ درصد کاهش یافت. نرخ فقر از ۲۲/۲۳ درصد در سال 2000 به ۱۲/۳۸ درصد در سال 2010 کاهش یافت.
علاوه بر این، ضریب جینی از ۰/۶۰ به ۰/۴۶۶ کاهش یافت. بولیوی کمترین تورم انباشته شده با تورم را در بین کشورهای آمریکای لاتین در سال 2021 داشت.
به قول یکی از دوستان، IMF که با یک دستش به دنبال #تحریم ماست، چگونه با دست دیگرش برای ایجاد #رمز_ریال به ما مشاوره فنی میدهد تا بوسیله آن تحریم ها را دور بزنیم؟
گلوبالیستها از مدتها پیش در حال القای سیاستهای خود به دولتها، از زبان مجامع بینالمللی هستند.
به عنوان مقاله زیر که در سایت #صندوق_بین_المللی_پول آمده توجه کنید:
«قیمت گذاری #کربن چقدر به نفع خود کشورهاست؟ نقش بحرانی منافع مشترک»