تو این رشتو میخوام عکسهای بیشتری از بازدید معروف #روحانی از شرکت مپنا در (اردیبهشت ۱۳۹۵) رو بررسی و اون رو با بازدید رهبری در (اردیبهشت ۱۳۹۳) مقایسه کنم
در هر دو بازدید از دستاوردهای شرکت مپنا بازدید شد
مدیران شرکت مپنا توضیحاتی در مورد قطعات ارایه دادن
فیلم در جبهه غرب خبری نیست (All Quiet On The Western Front)، که یک اثر ضدجنگ و در مورد شکست آلمانیها از فرانسه و اتفاقات پایانی جنگ جهانی اوله و نکات جالبی داره:
در ۹ نوامبر ۱۹۱۸ پس از شکستهای آلمانیها در جنگ با فرانسه، هیئت آلمانی سوار قطاری میشوند تا با فرماندهان عالی متفقین در مورد آتشبس مذاکره کنند. فرمانده کل قوای متفقین (مارشال فردیناند فوش) به آلمانها ۷۲ ساعت فرصت میدهد تا شرایط غیرقابل مذاکره متفقین را بپذیرند.
رئیس هیئت آلمانی ملتمسانه از فرمانده فرانسوی میخواهد که « در برابر رقیب شکست خورده انصاف داشته باشند»، ولی فرانسویها به هیچ عنوان از شرایط آتش بس کوتاه نمیآیند و سرانجام آلمانیها شرایط را قبول میکنند و جنگ جهانی اول خاتمه پیدا میکند.
کتاب وندی شرمن توسط یکی از نزدیکان سعید جلیلی ترجمه شده. بررسی اولیهای که کردم متوجه شدم خیلی از مواردی که به اون استناد میشه توسط مترجم تحریف شده.
تصمیم گرفتم این ترجمه رو بیشتر بررسی کنم.
ممنونم میشم اگه توییت یا هر موردی از این کتاب که بهش زیاد استناد شده رو برام منشن کنید.
۱- ادعای نبویان در مورد کارت تبریک
-عنوان «کارت تبریک» در متن اصلی وجود ندارد.
-«تبریک میگویم» رو ترجمه کرده «کارت تبریک میفرستم»!
-اینکه نبویان میگه «عراقچی نمیداند من یهودیام» نه در متن اصلی و نه در ترجمه نیامده است. twitter.com/i/web/status/1…
ادامه ۱
«ما نمیدانیم که ارتباطات انسانی ما چگونه ممکن است به دنیا خدمت کند» رو با اضافه کردن «این» به جمله قبلی ربط داده و طوری ترجمه کرده انگار منظور ارتباط بین عراقچی و شرمن بوده!
تو این رشتو میخوام عکسهای بازدید معروف حسن #روحانی از شرکت مپنا در اردیبهشت ۱۳۹۵ (معروف به بازدید لندکروزی) رو بررسی و اون رو با بازدید ابراهیم #ريیسی در (اردیبهشت ۱۴۰۲) مقایسه کنم
بازدید دو رییس جمهور از دستاوردههای شرکت مپنا
#روحانی #ريیسی