لاکن اینگونه نباشد که #مخرج_مشترک به عاملی تبدیل شود که زمینه ی تحریف شخصیت هایی همچون امام اول شیعیان و اصول اولیه انقلاب 57 [در مقام سخن] جدا از اینکه به آن عمل شده یا خیر یا ما این اشخاص را قبول داریم یا نه با برخورد سلیقه ای و جناحی در قبال لغزش ها ماسمالی شود!
۱/
@va_ashtari شمر بن ذی الجوشن باشد یا خولی یا روحی تازه در کالبد ابن ملجم مرادی اهمیت چندانی ندارد چون مسئله حتی فراتر از#سیسمونی_گیت [که جزئیات آن هم کاملا عیان نشده] و قالیباف و اشتری هاست.
۲/
شوربختانه با جریانی روبرو هستیم که شغلش مقاومت در برابر فهمیدن است تا جایی که پتانسیل این را دارد که روز را شب بنامد و شب را روز، بدنه این جریان البته دسته بندی های مختلفی دارد...
۳/
بخشی از افراد دچار اشتباه محاسباتی شده اند انسان های مخلصی هستند که بازیچه شده اند اما در جهتی کوک می شوند که به خیال خدمت به آرمان های خود درواقع به عاملی برای خیانت به آرمان ها تبدیل می شوند.
۴/
شهید مطهری: "هیچ تفاوتی" بین عالی ترین مقامات ج ا با "عادی ترین مردم" از لحاظ برخورداری از مزایای اقتصادی، اجتماعی و حکومتی نباید باشد والا این ج ا نابود خواهد شد.
۵/
شهیدبهشتی: طاغوت طاغوته میخواد تاج به سر می خواد عمامه به سر.
شهید بهشتی: ما سالها از شیوه مدیریت و زمامداری پیغمبر، علی (ع)، ائمه و.. نشستیم و صحبت کرده ایم اکنون وقت عمل است.
نمی شود جامعه را با دروغ تا آخر پیش برد.
شهید مطهری: این انقلاب ماهیتش ماهیت عدالت خواهانه بوده است.
امام خمینی: شما از بودجه مملکتی ارتزاق می کنید که متعلق به مردم است شما دولتها نوکر مردم هستید.
رهبری: اگر تناقضی میان گفته و کردار نباشد ایمان مردم قوی می شود و در این راه حرکت می کنند.
نزدیک شدن به طبقات برگزیده و اشرافی دوری از مردم را به دنبال دارد مراقب فرزندانتان هم باشید.
مسئولان باید زندگی خود را با مردم معمولی آن هم "ضعیف ترین مردم" اندازه گیری کنند.
مردم اگر ببینند که در چهار جا یک فسادی انجام شده همه ی شما محکوم و بدنام می شوید!
مردم باید مواظب همه ی ما باشند تا اگر هر یک از ما از راه اسلام عدول نکنیم که در آنصورت نمونه ی شکست اسلام پیدا می شود.
اگر جلوی او را گرفتید طمعش بریده می شود
و اگر جلویش را نگرفتید فردا یک قدم دیگر جلو می رود!
در یک جامعه اگر مردم از اخلاق خوب برخوردار نبودند، فساد در میان مردم رواج داشت، مردم تعلیم و تربیت را درک نکردند، سطح سواد پایین بود، رشد و آگاهی سیاسی به قدر لازم در مردم نبود. مردم آن جامعه را نمی شود ملامت کرد حکومت و زمامداران را باید مورد شماتت و مواخذه و عقوبت قرار داد!
حضرت علی حتی در بین شیعیان هم مظلوم است [برخی] تعریف هایی از او می کنند که توهین به حضرت است!
ملت باید مواظب تشکیل دهندگان دولت، مجلس.. باشد و توجه بکند که مبادا از طبقه ی متوسط به طبقه ی مرفه برسند درغیراینصورت چاپیده می شوند!
آن روزی که دولتی ها و مجلسی ها خوی کاخ نشینی پیدا کنند باید برای کشور فاتحه بخوانیم!
کسانی داعیه دار اسلام و انقلاب باشند که هرچه به آنها نزدیک می شوی اعتقادت به اسلام بیشتر شود. [ایمان_عمل]
من نمی خواهم شما را مطلق خواه، مطلق طلب و مطلق بین کنم. معصومیتی نیست جمع بندی کنید. البته در سطحی بالا.
امیرالمومنین یکی از انسانهای شریف و شیعیان خاص خود را به خاطر اینکه به عنوان قاضی فقط صدایش را بلند کرده بود عزل کرد!
همان مولای متقيان که حرمت آبروی مسلمان را بالاتر از حرمت کعبه می داند چنان بر بی آبرو شدن يک مجرم حکومتی اصرار دارد که حتی فرماندار اهواز را که مسئول اجرای حکم است تهديد می کند که اگر او را بی آبرو نکنی من به زشت ترين صورت ممكن تو را از كار بركنار می كنم! google.com/amp/s/www.tabn…
غیبت مسئولان عیب نیست!
حضرت علی (ع): اگر دیدید احیانا من عصبانی و ناراحت شدم حرف تندی گفتم، خودتان را نبازید مردانه انتقاد خود را به من بگویید.
از من حریم نگیرید.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
شجاع الدین شفا: موشه دایان وزیر جنگ اسرائیل، روز ۵ ژوئن ۱۹۶۷ یعنی درست یک روز پیش از آغاز جنگ معروف شش روزه، در نطق رادیویی خود گفت: اطمینان می دهم که ما هیچ نقشه تهاجمی عليه اعراب نداشته و نداریم...!
1/
ولی تنها چند هفته بعد از آن یعنی در ۱۶ ژویه ۱۹۶۷،فرمانده نیروی هوایی اسرائیل در مصاحبه ای که در سندی تایمز لندن انتشار یافت، در اشاره به حمله هوایی غافلگیرانه ششم ژوئن ۱۹۶۷ اسرائیل به مصر اظهارداشت:
2/
«ما ۱۶ سال تمام مقدمات این کار را فراهم می کردیم تا در چنین روزی در عرض ۸۰ دقیقه از آن نتیجه گیری کنیم. در همه این مدت ما با این طرح زندگی می کردیم، با این طرح تغذیه می کردیم و آن را به طور پیگیر و منظم تكميل می کردیم.»
3/
اسرائیل از این جنگ ۱۲ روزه درس خواهد گرفت:«تلاش برای از کار انداختن کامل پایگاه های موشکی است.» تا زمانی که هنوز موشک شلیک می شود، غلبه کامل اتفاق نمی افتد و روحیه حریف با مقابله به مثل پابرجاست. هرچه در چنته دارد رو خواهد کرد. سیستم فرماندهی را شدیدتر از قبل تهدید می کند.
آتش بس می تواند فرصتی برای فراهم کردن مقدمات و جایگذاری و کاشت و جابجایی مهره ها باشد. تمامی برنامه های طرف ایرانی می بایست بر مبنای حفظ آتش این پایگاه ها حتی در بدترین شرایط ممکن باشد. برای هر سناریویی می بایست از همین حالا دستورالعمل آماده کرد.
هیچ پدافندی در دنیا صددرصدی نیست، در بلندمدت هم نمی توان با همان کیفیت و کمیت روزهای اول جنگ ادامه داد. درنتیجه تهاجم ارزش سرمایه گذاری را دارد و در صورت به نتیجه رسیدن دوام دارد. وقتی موشکی برای شلیک نباشد، دروازه نیازی به دروازه بان هم ندارد. قائم به ذات است.
"ما می دانیم که جمهوری اسلامی با سیاستهایش عامل جنگ است و بارها هم گفته ایم، در قطعنامه هم گفتیم. ولی وقتی کار به جنگ کشید موضوع این نیست که مسئول چه کسی است. این است که نتیجه چیست؟ آن مهم است. نتیجه از بین رفتن ایران است. جلوی آن به هر قیمت می ایستیم!"
داریوش همایون.
در کنار جمهوری اسلامی قرار گرفتن به قول آخوندها اکل میته است. گاه انسان ناچار می شود مرده هم بخورد! در منشور حزب هم آمده است. ما از استقلال و تمامیت ارضی ایران در هر وضع به هر وسیله و به هر قیمتی دفاع خواهیم کرد. این "هر" شامل همه این حرف ها می شود.*
شما تصور بکنید فردا که نیروهای آمریکایی به ایران حمله کردند، بمباران هم به دو تا سه تا مرکز اتمی ختم نمی شود. برای اینکه بشود به طور منظم و بی خطری هدفهای اتمی جمهوری اسلامی را بمباران کرد، چندین حمله لازم است. چندین موج حمله لازم است.
مقامات افغانستان ادعا می کنند که دو فروند هواپیمای شکاری ایران در ناحیه کلاته نظرخانه افغانستان تهاجم نموده است. این ادعا زمانی به ستاد نهاجا می رسد که خود نهاجا با کمبود هواپیما و جت مقابله با دشمن در طول روز مواجه است.
علیرغم ادعای مقامات افغان مبنی بر تهاجم دو فروند هواپیمای F4 ایرانی به افغانستان در دو روز گذشته مورخه (۵۹/۷/۴) نیروی هوایی افغانستان دست به تهاجم هوایی زده و نیروهای زمینی افغانستان در ۵ کیلومتری مرز ایران (میله مرزی۷۲) مشغول ساخت
تأسیسات نظامی می گردند.
۵۹/۷/۶
نیروی هوایی افغانستان در سه مرحله، آسمان فردوس، کاشمر و طبس را مورد حملات هوایی قرار می دهد.
پیچیدگی تاریخی هم اینجاست که شاه برای در هم شکستن صفوف پانعرب ها، از شیعیان لبنان در بطن ماجرا و اسرائیل از خارج از آن جامعه ی عربی استفاده کرد. جالب اینکه این بی میلی پساناصریسم تنها متوجه اسرائیل نبود، در کم رنگ شدن نقش سید موسی صدر هم موثر بود. با همه بازی کرد. :))
دکتر اکبر اعتماد: وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند شده بودم. با شاه مخالف بودم، تیتر روزنامه ها را دیدم نوشته:«قرارداد ذوب آهن امضا شد.» از آن روز، برداشت من از جامعه ایران عوض شد.
من مادامی که در سوییس یاد می گرفتم، خب خوب بود. ولی یک روز احساس کردم دیگر دارم آموخته هایم را به آن جامعه پس می دهم، یعنی دارم مسائلشان را به نام سوییس حل می کنم. در کنفرانس های جهانی این طرف و آن طرف به نام سوییس مقاله می دادم.
2/
از جمله در کنفرانس سازمان ملل در ژنو در مورد همین پخش نوترون ها مقاله دادم. وقتی می رفتم به اسم سوییس مقاله می دادم، بدم می آمد. اصلا از خودم بدم می آمد. مثل آدم بی وطنی که باید خودش را به یک جای دیگر بند کند، شده بودم.
3/