لاکن اینگونه نباشد که #مخرج_مشترک به عاملی تبدیل شود که زمینه ی تحریف شخصیت هایی همچون امام اول شیعیان و اصول اولیه انقلاب 57 [در مقام سخن] جدا از اینکه به آن عمل شده یا خیر یا ما این اشخاص را قبول داریم یا نه با برخورد سلیقه ای و جناحی در قبال لغزش ها ماسمالی شود!
۱/
@va_ashtari شمر بن ذی الجوشن باشد یا خولی یا روحی تازه در کالبد ابن ملجم مرادی اهمیت چندانی ندارد چون مسئله حتی فراتر از#سیسمونی_گیت [که جزئیات آن هم کاملا عیان نشده] و قالیباف و اشتری هاست.
۲/
شوربختانه با جریانی روبرو هستیم که شغلش مقاومت در برابر فهمیدن است تا جایی که پتانسیل این را دارد که روز را شب بنامد و شب را روز، بدنه این جریان البته دسته بندی های مختلفی دارد...
۳/
بخشی از افراد دچار اشتباه محاسباتی شده اند انسان های مخلصی هستند که بازیچه شده اند اما در جهتی کوک می شوند که به خیال خدمت به آرمان های خود درواقع به عاملی برای خیانت به آرمان ها تبدیل می شوند.
۴/
شهید مطهری: "هیچ تفاوتی" بین عالی ترین مقامات ج ا با "عادی ترین مردم" از لحاظ برخورداری از مزایای اقتصادی، اجتماعی و حکومتی نباید باشد والا این ج ا نابود خواهد شد.
۵/
شهیدبهشتی: طاغوت طاغوته میخواد تاج به سر می خواد عمامه به سر.
شهید بهشتی: ما سالها از شیوه مدیریت و زمامداری پیغمبر، علی (ع)، ائمه و.. نشستیم و صحبت کرده ایم اکنون وقت عمل است.
نمی شود جامعه را با دروغ تا آخر پیش برد.
شهید مطهری: این انقلاب ماهیتش ماهیت عدالت خواهانه بوده است.
امام خمینی: شما از بودجه مملکتی ارتزاق می کنید که متعلق به مردم است شما دولتها نوکر مردم هستید.
رهبری: اگر تناقضی میان گفته و کردار نباشد ایمان مردم قوی می شود و در این راه حرکت می کنند.
نزدیک شدن به طبقات برگزیده و اشرافی دوری از مردم را به دنبال دارد مراقب فرزندانتان هم باشید.
مسئولان باید زندگی خود را با مردم معمولی آن هم "ضعیف ترین مردم" اندازه گیری کنند.
مردم اگر ببینند که در چهار جا یک فسادی انجام شده همه ی شما محکوم و بدنام می شوید!
مردم باید مواظب همه ی ما باشند تا اگر هر یک از ما از راه اسلام عدول نکنیم که در آنصورت نمونه ی شکست اسلام پیدا می شود.
اگر جلوی او را گرفتید طمعش بریده می شود
و اگر جلویش را نگرفتید فردا یک قدم دیگر جلو می رود!
در یک جامعه اگر مردم از اخلاق خوب برخوردار نبودند، فساد در میان مردم رواج داشت، مردم تعلیم و تربیت را درک نکردند، سطح سواد پایین بود، رشد و آگاهی سیاسی به قدر لازم در مردم نبود. مردم آن جامعه را نمی شود ملامت کرد حکومت و زمامداران را باید مورد شماتت و مواخذه و عقوبت قرار داد!
حضرت علی حتی در بین شیعیان هم مظلوم است [برخی] تعریف هایی از او می کنند که توهین به حضرت است!
ملت باید مواظب تشکیل دهندگان دولت، مجلس.. باشد و توجه بکند که مبادا از طبقه ی متوسط به طبقه ی مرفه برسند درغیراینصورت چاپیده می شوند!
آن روزی که دولتی ها و مجلسی ها خوی کاخ نشینی پیدا کنند باید برای کشور فاتحه بخوانیم!
کسانی داعیه دار اسلام و انقلاب باشند که هرچه به آنها نزدیک می شوی اعتقادت به اسلام بیشتر شود. [ایمان_عمل]
من نمی خواهم شما را مطلق خواه، مطلق طلب و مطلق بین کنم. معصومیتی نیست جمع بندی کنید. البته در سطحی بالا.
امیرالمومنین یکی از انسانهای شریف و شیعیان خاص خود را به خاطر اینکه به عنوان قاضی فقط صدایش را بلند کرده بود عزل کرد!
همان مولای متقيان که حرمت آبروی مسلمان را بالاتر از حرمت کعبه می داند چنان بر بی آبرو شدن يک مجرم حکومتی اصرار دارد که حتی فرماندار اهواز را که مسئول اجرای حکم است تهديد می کند که اگر او را بی آبرو نکنی من به زشت ترين صورت ممكن تو را از كار بركنار می كنم! google.com/amp/s/www.tabn…
غیبت مسئولان عیب نیست!
حضرت علی (ع): اگر دیدید احیانا من عصبانی و ناراحت شدم حرف تندی گفتم، خودتان را نبازید مردانه انتقاد خود را به من بگویید.
از من حریم نگیرید.
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
خبرنگار: نظر شما راجع به ماندن فلسطینی هایی که در لبنان هستند و عدم بازگشتشان چیست؟
شاه: این کار لبنان را نابود خواهد کرد؛ اگر خودشان بخواهند بهتر است برگردند.
_ضمانت می کنید به اسرائیل نفت بدهید؟
+مگر من پدر خوانده اسرائیل هستم!؟
محمدرضاشاه پهلوی: زمان به نفع اسرائیل نیست
این دولت مجبور به عقب نشینی است. حتی حاضریم به عربستان هواپیما برای مقابله با اسرائیل تحویل دهیم. اگر جنگ ادامه پیدا می کرد بی تردید به نفع اعراب وارد جنگ با اسرائیل می شدیم!
در بحبوحه جنگ، شاه دستور داد نفتکشی که راهی اروپا می شد مسیر را کج کند و به رایگان به مصر داده شود.
دکتر سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی: آن زمان که پیمان نوشته شد، پنج کشور #بمب_اتم داشتند. NPTمیگوید آنهایی که سلاح هستهای دارند، میتوانند داشته باشند و گسترش دهند. آنهایی هم که ندارند دیگر حق ندارند داشته باشند.حرف مسخرهای است!
از این لحاظ، ضرورت دارد که ما هستهای باشیم، و در این تکنولوژی صاحبنظر باشیم و حق مردم را برای کاربردهای مختلف آن بگیریم. طبیعی است و خیلی خوشحال هستیم که امروز این کشور با اینهمه فشار بهتنهایی از معدن تا پسماندداری را خودش انجام میدهد.
بهغیر از آمریکا و روسیه هیچ کشوری، حتی انگلیس و فرانسه در سطح جهان نیست که کل چرخه سوخت را داشته باشد. ما تمام مراحل از استخراج اورانیوم و تبدیل به کیک زرد و اورانیوم فلزی و میله سوخت و پسماندداری را در داخل کشور داریم. داشتن چرخه کامل توانایی علمی بالایی میخواهد و ما داریم.
ایرانی بودن یعنی چه؟
ایرانی بودن یک ماهیت دینی نیست که آن را در تقابل با یک دین و مشخصا اسلام عَلَم کرد ایرانی بودن یعنی مسلمان و زرتشتی و مسیحی و یهودی و تمام فرهنگ متعالی که در این گستره ی جغرافیایی جریان داشته است و باعث افتخار است.
ایرانی بودن نه در تاریخ پیش از اسلام خلاصه می شود نه در تاریخ پس از اسلام که با هجوم اعراب به این خاک آغاز شد ایرانی بودن یعنی در زمان هجوم عرب و مغول و هر شوک دیگری فرهنگت آنقدر غنی باشد که تهدید را پالایش و به فرصت تبدیل کنی.
ایرانی بودن صدفی است که هر سنگی را در خود هضم می کند تا به خالق و آفریننده و مبتکر و عامل تکامل آن تبدیل شود. ایرانی بودن فرشی است نفیس که زیبایی اش دشمنان را به پاره پاره کردنش ترغیب و پاسدارانش را به جانفشانی وا می دارد.
هر قدر انسان به تاريخ عصر امير المؤمنين على( ع) آشناتر مىشود و ضعفها و ناتوانىهاى عجيب مردم عراق و كوفه را در آن عصر بررسى مىكند، به اين حقيقت تلخ واقف مىگردد كه اين مردم زبون و ذليل و نادان چگونه ارزشهاى مكتب اين پيشواى بزرگ را با اعمال خودشان به زير سؤال بردند!
به همين دليل مولا على (ع) براى تحريک آنها و آماده ساختنشان جهت مبارزه با دشمنان خون آشام از تمام وسايل ممكن استفاده مىكند، از جمله روى مسأله وطن و علاقه انسانها به آن تكيه فرموده و مىگويد: أىّ دار بعد داركم تمنعون؟، از كدامين خانه و وطن خود دفاع می کنید؟
برادر شهید محسن #فخری_زاده دکتر سعید فخری زاده: گاهی این سوال پرسیده میشود که آیا شهید اصلاحطلب بودند یا اصولگرا پاسخی که می توان در جواب به این سوال داد این است که ایشان اسلام طلبی ملیگرا بودند.
بعد از شهادت ایشان نیز به سمتی نرفتیم که چهره شهید را بیشتر بشناسانیم، چون تخصص این شهید صرفاً فیزیک نبود و غیر از این سه زمینه دیگر را با دانش بالا دنبال میکردند این زمینهها بهاینترتیب است اول عرفان بود که تمام شاخههای عرفان را بهصورت کامل میشناختند.
از عقلیون افلاطون گرفته تا فلسفه اشراق که شهید فخریزاده به فلسفه علاقه فراوانی داشتند تا گوته، دکارت و غیره، در بعد عرفان بیشتر به عرفان ایرانی و بهطور ویژه به حافظ، سعدی و مولانا علاقه داشتند به طوری که چند سخنرانی نیز در این باب دارد. زمینه بعدی تسلط علمی ایشان ادبیات است