ÖNEMLİ ❗⚠️
Sahte Ufo İstilasına hazır olun çünkü zamanı geldi... Son 1 yıldır tüm dünyada Chemtrails Uçakları ile gökyüzüne spreyleme yapılıyor ve gökyüzünde bariz bir sis katmanı gibi tabaka var. Bu tabakanın tıpkı bir perde görevi göreceğini, Bluebeam Teknolojisi +++
Starlink Uyduları birer projeksiyon gibi kullanılıp istediklerini yansıtacaklarını önceden yazmıştım. Chemtrails çok yönlü kullanılıyor, bir çok projede işlerine yarıyor. Covid yalanı tutmuyor, Türkiye hariç dünya üzerinde bir çok insan gerçekleri sorguluyor ve +++
Chemtrails Uçaklarını ifşa ediyor, pandemi gerçeklerini, nüfus azalatmayı biliyor,sisteme yenik düşmüyorlar...Şuan mevsimlerin kontrol edildiğini de anlamaya başladıkları için,Sahte Uzaylı İstilasını tekrardan insanlığı kontrol altına alabilmek için başlatma ihtimalleri yüksek+++
Dünyalar Savaşı filminde istila öncesi hiç bir elektrikli cihaz çalışmıyordu... Güneş patlaması bahanesi ile önce bunu yapabilirler, sonrasında metal monolit ve Pentagonun Ufo açıklamalarını hatırlayın bunların heosi bilinçaltına işlemesi ve zemin hazırlığı içindi... +++
Pentagon'nun simdi yayınladığı Ufo Görüntülerini ben ve arkadaşım 2009 Yılında İstanbul Wow Hotel de Haktan Akdoğan tarafından pilotlar ve bir çok katılımcı ile gerçekleştirilenen " Ufo Kongresi "nde izlemiştim... Neden o zamanlar yayınlamadılar ? Neden pandemi sonrasında ? +++
Çünkü birileri Yeni Dünya Düzeni olsun, Nüfus Azaltma olsun bunları hep sırasıyla proje, proje gerçekleştiriyor. Biri tutmazsa ötekine geçiyorlar... Dünyada gökyüzünden duyulan garip sesler, sahte meteorlar, Garip cisim veya ışıklar hepsi hazırlıktı... Şuan ise +++
Hava Forum gibi sürekli felaket haberleri paylaşan sözde meteoroloji ile ilgilenen sayfa Ufo haberi paylaştığına göre artık Sahte Ufo İstilasına az kaldı diyebiliriz... İlerleyen günlerde Ufolar çok fazla gündeme gelecek olup, gökyüzünde garip olaylar yaşanacaktır... +++
Son bir not olarak, bu senaryonun başlangıcı ve korku pompalamak için ilk hedefleri Mısır Piramitleri olabilir... Covid Yalanı için nasıl ki Wuhan hedef bölge seçildiyse, Mısır Piramitleri de aynı şekilde seçilebilir...Sürekli Meteor ve Ufo haberleri bana bu sahneyi hatırlatıyor.
ABD San Dieoga'da görüntülenen UFO'lar... #Abd#ufo
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
1- Son bir haftadır ülke genelinde yeniden "Kimyasal Spreyleme"(#chemtrails) izlerine rastlanmaya başladı...Öncelikle kısa süre içerisinde sıcaklıklar düşmeye başlayacak,ardından yapay bulut kütlesi anormal yağışlara sebep olucak, eğitim döneminin başlamasıyla virüs haberleri+++
2- Medya tarafından daha fazla servis edilmeye başlayacaktır. Kimyasal spreyleme solunması sonucunda insanlarda gözlemlenebilecek semptomlar baş ağrısı, mide bulantısı, kusma, ateş, kemik ağrısı, halsizlik, uykusuzluk vb. şikayetleri "Maymun Çiçeği Virüsü" diye servis etmeye +++
3- çalışacaklar... Uzaktan eğitim saçmalığının entegre edildiği zaten çökmüş eğitim sisteminin, belirttiğim semptomları virüs kaynaklı gibi lanse edip çocuklar ve gençler arasında yayılımın arttığını öne sürmeye çalışırlarsa şaşırmayın... Kimyasal Spreylemenin önünü açabilmek+++
1- Yaklaşmakta olan bir enerji var... Güneş tutulması ile başlayan frekans degişikliği, bir üst boyuta yükseliş evresi, 3 Haziran'da altı gezegenin aynı hizaya gelmesi ile tamamlanacaktır. Bu süreçte etrafınızdaki bir çok kişi sizinle aynı frekansta olamayacak +++
2- tanıdığınız bir çok insandan uzaklaşmaya başlayacaksınız, yoğun enerji evresinden geçerken yalnızsınız, son zamanlarda yalnız kalmanızın sebebi de artık uyanamayanlardan ayrışmanızdan kaynaklıdır... 3 Boyutlu Matrix'in içerisinde kalmayı seçenler, sizinle aynı düşüncede +++
3- olmayacak, sizinle beraber hareket edemeyecekler, onlara baktığınızda bile artık ayrı dili konuştuğunuzu hissedeceksiniz çünkü sizler sahip olduğunuz frekansı yükselterek yeni bir boyuta adım atmaya başaranlardansınız. Bu sancılı süreçte sakin kalmanız çok önemlidir... +++
Zaman Yolculuğuna Hoşgeldiniz...
İnsan unutan bir varlık ve birileri insanların bu yönünü çok iyi kullanıyor... Sizleri 2019,2020,2021,2022 yıllarına ait hava olaylarına dair paylaşımları, görsel ve videolarına götürüyorum... Kar yağışı öncesi yaşananlara gelin bir göz atalım +++
Chemtrails ve Haarp Teknolojisi... Bu iki teknolojinin sebep oldu yapay doğa olaylarını bazı sayfalar biliyor ve doğal oluşummuş gibi lanse ediyorlar... Chemtrails ile kimyasal spreyleme gerçekleştikten sonra aşama aşama neler yaşanıyor, hava nasıl kontrol ediliyor +++
Chemtrails Spreylemesi sonrası gökyüzünde izler dağılıyor, Hava Forumun iplikimsi yapısa dediği bulutlar önce bu sayede oluşuyor... Baryum ve Alüminyum partikülleri içeren kimyasal havayı insanlar soluyor. Geçmeyen hastalıklar, uykusuzluk, ağrılar, halsizliklere sebep olan +++
Afad Tatbikat Mesajı...
Neredeydiniz ? Bu zamana kadar insanları bilgilendirmek için neredeydiniz ? Sene 2020, Elazığ Depremi sonrası çalıştığım kurum bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek Elazığ'a koli koli ihtiyaç malzemeleri ne gerekiyorsa gönderdi. +++
Afad Genel Merkeze yardım kolilerini teslim ettiğimizde yetkili kişiye aslında cevabını bildiğim bir soru sordum : "Olası büyük bir İstanbul depreminde ne olur ?" dedim...
"Küçük bir şehirdeki hasarı, büyük şehirlerin yardımıyla kaldırabileceğini, fakat büyük bir şehire +++
diğer bölgelerin kolay kolay yardım edemeyeceğini söyledi. Bunun sebebi de en başta çarpık kentleşme, hasarlı ve eski binalar olduğunu İstanbul'da dar bir sokakta yıkılabilecek binalara şuanki makinelerin dahi kolay kolay erişemeyeceğini, yolların açılamama durumunu belirtti" +++
1- İklim Elçileri ⚠️
Bugün bir üniversitenin açılış konuşmasının en başında "İklim Elçileri" ni duyunca bir durdum... Daha üniversiteye yeni adım atan gençlerin ilk karşılaştığı şey "İklim Değişikliği, Karbon Yasası" oldu... Gelin şimdi bizleri bekleyen tehlikeyi anlatayım; +++
2- İklim Değişikliği Bakanlığı Üniversitelerde "İklim Elçileri" oluşumu kurmayı planlıyormuş... Bu piyonlar aman Elçiler, günümüzde Medyanın yaptığını yapıcaklar; Yalan bilgi ve korku pompalama... Sosyal Medyada artık kolaylıkla ifşa oldukları için fiziki yönteme geçtiler...+++
3- Covid Tiyatrosu sayesinde tabi bir Bakanlık daha Sağlık Bakanlığı insanları aşıya zorladı... Sonuç; Grafen yüzünden insanlar sağlığından oldu, ölümler, sakatlıklar, şimdi ise kalp krizleri... Bu tiyatro bitti yerini İklim Tiyatrosu almaya başladı... İklim Bakanlığının +++
1- Kişi ve Kitleleri Yönetme ve Yönlendirme...
Günümüzde herkes değişik form ve formatlarda bunu yapmaktadır ve çok az kişi bunun farkındadır. Buna kısa bir örnek siyasi partiler ve tarikatlerdir. Yüzlerce üyesi bulunan bu kültlerin sadece bir yöneticisi bulunur. Yüzlerce +++
2- katılımcıyı tek başına yönetir ve yönlendirir. Peki askeri bir kuruluş olan ordu ? Ordu diğer kült kuruluşlara benzememesine rağmen, kendi içinde militarizm kurallarına bağlı has bir hiyerarşik yönetim ve yönetme doktrinleri vardır ve bu hiç değişmez. Bir orduda +++
3- binlerce asker olmasına rağmen, tek bir kişinin verdiği emir ile binlerce asker itiraz etmeksizin ölüme gidebilmektedir. Buna "Beyin Kontrolü" denir... Bugün kişi ve kitle kontrolü artık uydular, 5G ler, tabletler, bilgisayar ve akıllı telefonlar ile yapılmaktadır...+++