در سال ۱۹۷۵ میلادی خانم Adrienne Clarkson از رسانه CBS کانادا با پادشاه فقید مصاحبه کرد
او در این مصاحبه شاه را در ارتباط با تعداد زندانیان سیاسی و مسائل مربوط به حقوق بشر در ایران مورد انتقاد قرار داد و تورم در کشورهای غربی 👇 #خیزش_محله_محور
۴۶سال بعد در ماه می ۲۰۲۱ کشف یک گور دست جمعی از دانشآموزان سرخپوست توجه مجدد رسانهها را به جنایات رخ داده علیه سرخپوستان کانادا جلب کرد
مدارس شبانهروزی اجباری برای کودکان سرخپوست پروژه مشترک وزارت آموزش و پرورش کانادا👇 #خیزش_محله_محور
۳-و کلیسای کاتولیک بود که بین سالهای ۱۸۸۰تا۱۹۹۵ میلادی ۱۵۰ هزار کودک سرخپوست را به اجبار از خانوادههای خود جدا کرده و در این مراکز آموزشی شبانه روزی سکنی داد
تعداد کودکان کشته شده در این مراکز۶۰۰۰نفر تخمین زده شده است
تجاوزات جنسی و تنبیهات شدید بدنی از دیگر #خیزش_محله_محور
۴-جنایات رخ داده در این مراکز است
بی شک کلیسای کاتولیک نقش بزرگی در این جنایات هولناک داشته است اما جالب اینکه سایر نهادها در کانادا همچون وزارت آموزش و پرورش، سیستم قضائی، پلیس استانی، پلیس فدرال و رسانهها هرگز کاری معناداری جهت کشف، توقف و محاکمه متخلفین #خیزش_محله_محور
۵-انجام ندادند
اکنون نیز توجه رسانههای این کشور و جهان صرفا معطوف به نقش کلیسا در این جنایات بودهاست
خانم clarkson زمانی پادشاه فقید ایران را برای عدم رعایت حقوق بشر در ایران مورد انتقاد قرار میداد که هولناکترین جنایات برعلیه کودکان سرخپوست توسط #خیزش_محله_محور
۶-تمام نهادهای سیاسی و قضایی این کشور نادیده گرفته شد و حتی یک پرونده جنایی برعلیه این نسل کشی فرهنگی تشکیل نشد
لازم به ذکر است که ایشان بین سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۵ به مقام نماینده ملکه و فرماندار کل کانادا رسیدند #خیزش_محله_محور
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
تابستان سال ۲۰۱۹ میلادی و پیش از شیوع ویروس کرونا آخرین باری بود که برای دیدن بانو منیژه رحیمی، همسر تیمسار مهدی رحیمی به لندن رفته بودم
محل زندگی ایشان آپارتمان کوچک و قدیمی بود با میز ناهار خوری و مبلمانی که چند دهه از عمر آنها میگذشت،عکسهای #خیزش_محله_محور
۲-تیمسار رحیمی، پادشاه فقید و خاندان سلطنتی تزیین کننده دیوارها و طاقچه پنجره کوچکِ نزدیک به میز ناهارخوری بودند.
در هر دیدار هزاران پرسش داشتم و با هر پاسخ ایشان چندین پرسش دیگر برآنها اضافه میشد، با دقت به پاسخها گوش میدادم و در نخستین فرصت آنها را در #خیزش_محله_محور
۳-دفترچهای مینوشتم
ظهر ۲۱جولای بود و مشغول خوردن ناهار بودیم، صحبت به فریدون فرخزاد کشید، قاشق را در بشقاب غذا گذاشتند و برای چند لحظه به مبل کهنه سهنفره خیره شدند و سپس گفتند:
تو لندن کنسرت داشت، شبها همینجا روی این مبل میخوابید، هیچی پول برای خودش نداشت #خیزش_محله_محور
مایک اِونس(mike evens) نویسنده کتاب
جیمی کارتر چپ لیبرال و هرج مرج جهانی چاپ سال۲۰۱۰
به جزییات رابطه خمینی با کارتر و حمایت مالی/سیاسی/نظامی آمریکا از او میپردازد
اعضای دولت کارتر و خود او در طی سالها همیشه منکر روابط خود با خمینی شده بودند #خیزش_محله_محور
۲- مایک اِونس مینویسد اما ژنرال هایزر زمانی که در بستر مرگ بود در مصاحبهای با اِونس به ماموریت خود در ایران و نقشش در خنثی کردن ارتش شاهنشاهی به دستور کارتر اعتراف میکند، هایزر ادامه میدهد در این لحظات پایانی عمرم، چهره افسران آشنا و نا آشنایی که توسط من به #خیزش_محله_محور
۳-مسلخ خمینی کشیده شدند لحظهای رهایم نمیکند، ماموریت من این بود که ژنرالهای #شاه را قانع کنم که کودتای آنها باعث هجوم ارتش شوروی به خاک ایران خواهد شد که در آنصورت کاری از دولت آمریکا ساخته نخواهد بود و برای آرام کردن شرایط و حذف خطر هجوم شوروی، بازگشت خمینی #خیزش_محله_محور
در سال ۱۳۴۷ اصل ملی شدن منابع آبی تحتالارضی و سطح الارضی کشور تصویب شد
#شاه مینویسد قبل از سال ۱۳۴۲ ۵سد بزرگ و کوچک در کشور ما ساخته شده بود، پس از این تاریخ ۸ سد بزرگ بر این رقم افزوده شد که امکان #قربانت_شوم_پهلوی #خیزش_محله_محور
۲-آبیاری ۸۰۰ هزار هکتار اراضی مزروعی(از جمله ۴۰۰ هزار هکتاراراضی جدید) را تامین نمود، ظرفیت تولید برق این سدها ۱۰۸۴ مگاوات بود، هنگامی که من ناگزیر از ترک ایران شدم ۵ سد بزرگ دیگر در دست ساخت بود که تنها سد رضا شاه کبیر بروی شط کارون میتواند #قربانت_شوم_پهلوی #خیزش_محله_محور
۳- ۱۵ هزار هکتار اراضی جدید را مشروب و ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید نماید و با تاسیس ۲ سد دیگر بر شط کارون تولید برق این مجموعه به ۳۰۰۰ مگاوات بالغ میگردید
طرح دیگر در زمینه تامین منابع آبی، مرکز شیرین کردن آب دریا در سواحل خلیج فارس بود که میبایست #قربانت_شوم_پهلوی #خیزش_محله_محور
#شاه مینویسد
ایران با موقعیت خاص سیاسی و جغرافیایی خود کشوری در حال توسعه بود، تعداد نفوس کشور در سال۱۳۴۷بیست و هفت میلیون در پایان سال۱۳۵۷سی و شش میلیون و در سال۱۳۷۰ به پنجاه میلیون بالغ خواهد شد
یعنی هرسال باید برای یک میلیون #خیزش_محله_محور
۲-نفر غذا و کار فراهم کرد
تنها را تحقق یک دموکراسی راستین، وجود یک اقتصاد سالم وتواناست و کشورهای درحال توسعه ناگزیرند برای نیل به دموکراسی، ابتدا همه نیروها و منابع و امکانات خود را برای ایجاد زیربنای اقتصادی لازم تجهیز نمایند
در روزگار ما استقلال سیاسی بدون #خیزش_محله_محور
۳-یک اقتصاد توانا مفهومی ندارد، توسعه اقتصادی شرط لازم و واجب تحقق دموکراسی سیاسی و نیل به ترقی جامعه است
قدرت اقتصادی ضامن آزادی و حق حاکمیت ملتهاست، پس ناچار بودیم برای نیل به دموکراسی واقعی ابتدا به سازندگی اقتصاد ملی خود بپردازیم #خیزش_محله_محور
سازمان ملل ترازنانه درخشان یکربع قرن کوشش ما را انتشار داده است ، شاید روشهای به کار برده شده قابل انتقاد باشد اما انکار نتایج بدست آمده غیر ممکن است
متوسط رشد و توسعه سالیانه اقتصاد ایران از آغاز انقلاب سفید تا سال ۱۳۵۷ #خیزش_محله_محور
۲- ٪۱۳ بوده است
در طی ۲۵ سال درآمد سالیانه ایرانیان از ۱۶۰ دلار به ۲۲۰۰ دلار رسید
در آغاز سلطنت من تعداد دانش آموزان ۴۰۰ هزار تن بود در سال ۱۳۵۷ از ده میلیون نفر تجاوز کرد که ۲۰۰ هزار تن آنان در ۱۸ دانشگاه و ۱۳۷ موسسه عالی به تحصیلات بالاتر از متوسطه مشغول بودند #خیزش_محله_محور
۳-پنجاه سال پیش ۹۹٪جمعیت ایران بیسواد بودند، در آغاز سلطنت من ۸۰٪ و در پایان ۲۵٪
طی این ۲۵سال سرتاسر ایران یک کارگاه عظیم توسعه و پیشرفت بود، دانشگاهها، مدارس، موسسات حرفهای ، بیمارستانها ، راهها ، خطوط آهن ، سدها ، مراکز تولید برق ، لولههای انتقال گاز و نفت #خیزش_محله_محور