۳ گام یا فاز بنیادی برای پدیدار شدن و به نتیجه رسیدن فرآیند #براندازی و پیروزی انقلاب لازم است. فاز ۱- خیزش گسترده و مداوم. فاز ۲- اعتصابات سراسری. فاز ۳- نیرو یا گردان پشتیبان [شبه نظامی] برای تصرف و تسخیر مراکز سیاسی و رسانهای حکومت. بدون این ۳ فاز هیچ انقلابی پیروز نمیشود.
۱
در برابر مبارزانی شجاع با ابزار نزدیک به صفر دستگاه سرکوبی است که علاوه بر مجوز قتل در جیبشان و داشتن مصونیت قضایی از سوی آمر کشتار، تمام امکانات را در اختیار دارند. از مخابرات، پول، لجستیک، خودرو، موتور، سلاح، تا پشتیبانی رژیم با قطع اینترنت، برق، دوربین برای شناسایی افراد.
۲
در برابر حکومتی که تمام بودجه مملکت را برای کشتن مخالفان و مردمش خرج میکند تنها چاره فقط پر کردن فضای خیابانی و به حد نصاب رساندن توده بحرانی است. برای اعتراضات خیابانی نیاز به انبوه جمعیت و دینامیک بالاست. فقط در چنین شرایطی است که نیروی سرکوب دچار دلهره و ترس و تسلیم میشود.
۳
تک تک نیروهای سرکوب در جا آمدهاند تا با کشتار ملت، تشویقی، امتیاز، رانت و پست بالاتر و مقامی بهتر بگیرد. کل نیروهای سرکوب جا محدود به ۳۰۰ هزار نفر است که در گستره ایران پخش شدهاند. تنها گستردگی و شلوغی اعتراضات است که بالانس قوا را به نفع پیکارگران انقلابی تغییر میدهد.
۴
فاز یک انقلاب در چنین شرایطی و پس از غلبه نسبی مخالفان بر نیروی سرکوب در خیابانها باید وارد فاز ۲ (اعتصابات) شود تا گام اول برداشته شود. برای به نتیجه رسیدن اعتصابات درگیر کردن ۴ تا ۵ سازمان اساسی کافی است. بازار و کسبه، شبکه حمل و نقل به ویژه ترابری سوخت، و نهایتا کارمندان.
۵
اعتصاب گروههای بالا ظرف ۵ روز مملکت را فلج و هیئت حاکمه را دچار تردید، ترس و دو دستگی مینماید. وضعیت سیاسیون و مدیران رده بالا تا سران نهادهای امنیتی و به ویژه فرماندهان و نظامیان همگی دچار تردید و نارضایتی از وضعیت گره کور مملکت میشوند. تا اینجا فاز ۲ انقلاب به نتیجه رسیده.
۶
فاز سوم و نهایی انقلاب ورود نیروی پشتیبان مسلح برای تصرف مراکز سیاسی همچون بیت، ساختمان آفتابهچی ولیفقیه (رئیسجمهور)، وزارت کشور، استانداری، فرمانداری و صدا و سیماست. بین فاز ۲ و ۳ اعلام بیطرفی نظامیان الزامی است. مطمئنا نظامیان بر روی اسب مُردهی بیت ضحاک شرط نخواهند بست.
۷
نیروهای پشتیبان مسلح باید دیسیپلین نظامی داشته باشند و از کشتار بیدلیل پرهیز کنند. در هر شهر یک گردان ۷۰۰ نفره و در پایتخت یک تیپ (۹ گردان) کفایت میکند. تصرف مراکز سیاسی و تبلیغاتی، کار رژیم را تمام و فاز ۳ انقلاب را تکمیل میکند. بدون طی این ۳ گام، انقلاب ملی پیروز نمیشود.
۸
سخن آخر؛
تمام این ۳ فاز که در دل خود گامهایی کوچکتر را حمل میکند بدون همبستگی ارگانیک ملت و #اپوزیسیون حرفهای طی نخواهد شد. خصم ملت ایران، اهریمنی است که بیکار نخواهد نشست. پس اپوزیسیون معزز بروید و کار ناتمام خود را تمام کنید. توئیت و مصاحبه را رها کنید و "اپوزیسیون" باشید.
۹
• • •
Missing some Tweet in this thread? You can try to
force a refresh
فردوسی ۱۰۰۰ سال پیش بیدلیل نگفت:
"چو با تخت منبر برابر کنند"
او از روحیات عوام ایرانی شناخت کامل داشت. مردمانی که بین #اورنگ شاهی و منبر شیخ تمیز و توفیر قائل نشوند در نهایت کارشان به رژیم تفتیش عقاید میکشد. یکی از مشکلات سیاسی در راستای احیای #نهاد پادشاهی، فرهنگ عوام است.
۱
فرهنگ عامه شیعه ایرانی زمانی بدتر شد که آلوده به ویروس چپ هم شد. پدر شارلاتانیسم و لمپنیسم سیاسی، مارکسیسم است و مادرش فمنیسم. درک اینکه پهلوی از #اشرافیت میآید را ضدفرهنگ و ضداخلاق لمپن قبول نخواهد کرد. احیای #آریستوکراسی در این موزاییک آسان نخواهد بود.
۲
انتظاراتی که لمپنها از رهبر دارند مشخصات همین سران جا است. وظیفه ماست که امروز اذهان عوام را #روشن کنیم. چپها به رضاشاه کبیر برچسب دیکتاتور میزدند و به نوهاش میگویند جنم ندارد. چپها از مصدق خوششان میآید. ۷۰ سال است که از آدمی گیج و منگ و بلاتکلیف الگو ساختهاند.
۳
#مهسا_امینی
این درست است که رخداد مهم در نظریه اتفاق نمیافتد و نظر تابع عمل است اما کنش [act] نیز تابع اندیشه است. خیزش ملی ایرانیان بدون پیوستهای تئوریک و امتداد میهنپرستانه ناتمام خواهد ماند. انقلاب بیش از آن که به سلبریتی نیاز داشته باشد نیازمند فلسفه و #فیلسوف است.
۱
ما برای پیروزی خیزش به اندیشه نیازمندیم نه چهرههای مشهور. ما به آراء کورش، زرتشت، #فردوسی، خیام، سهروردی، حافظ، طالبوف، ملکم، فروغی، هدایت، آدمیت، کسروی، مسعود انصاری، شجاعالدین شفا و روشنفکران لیبرال ایرانی نیازمندیم.
۲
نفوذ قالبهای فمنیستی در چارچوب تفکر مسموم چپگرا علاوه بر تفرقه و دو شقه کردن خیزش ملی، باعث انحراف به ورژن جدیدی از کژراهه آنهم از نوع ۵۷ خواهد شد. ما برای پیروزی بر جا به یک #کاربست با هویت جمعی و پراگماتیک ملی نیازمندیم.
۳
امر ملی قدیم با #مشروطیت، صورتی نوآئین به خود گرفت و ملت جدید ایران را به وجود آورد. ملتی که از کهنترین روزگاران، وحدت در کثرت داشتند و در تحول تاریخی انقلاب مشروطه آن را پدیدار کردند. مجلس اول مشروطیت، مکان پدیدار شدن نظام گفتاری ملت ایران به عنوان یک واحد در عین کثرت بود.
۱
ملت در #مشروطیت تجسم بیرونی پیدا کرد و روح خود را در یک پیکر سیاسی دمید. جنبش کنونی #همسان با انقلاب نخست مشروطیت است چون این انقلاب برای بازپس گرفتن حقوق بنیادین است. جنبش کنونی ملت، قانونخواه است. انقلاب ملی همه چیز است مگر آن چیزی که رسانهها و سلبریتیها ادعا میکنند.
۲
سلبریتیها به عنوان شهروند قابل احترام اند، اما عقایدشان به هیچ وجه. مگر اینکه کسی از میان آنان سخنی قابل اعتنا بگوید. گروههایی از اینان [تحلیلگران و سلبریتیها] در حوزه عمومی، از #مشکوکترین افراد فراهم آمدهاند. وظیفۀ کنونی ما فهمیدن ِ درون اتفاقی است که در حال افتادن است.
۳